Vi har et godt tilbud til dig; Skal du være vores nye lægesekretærkollega i Ortopædkirurgien Hjørring?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Lægesekretær eller Sundhedsadministrativ koordinator med fokus på skrivning, booking og registrering søges til akutafsnit

Er du vild med registrering og hurtig på tasterne?- Så skal du måske være vores nye lægesekretærkollega i Ortopædkirurgisk ambulatorium, Hjørring

Ortopædkirurgien Hjørring
Ortopædkirurgien Hjørring hører under Aalborg Universitetshospital, men er fysisk beliggende på Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring, hvor det er nemt at parkere.
Grundet vores lidt specielle tilhørsforhold har vi mange spændende samarbejdspartnere og opgaver, hvilket gør, at vores hverdag bestemt ikke er triviel.

Ortopædkirurgisk Ambulatorium og Sammedagskirurgisk Dagsafsnit, som ligger på etage 6 i Højhuset, RHN, er omdrejningspunktet for vores hverdag, og det består af traume-, skade-, hånd- og fodambulatorier, hvor der både forundersøges, behandles og kontrolleres patienter. Dertil kommer, at afdelingen opererer patienter, som udskrives samme dag. Vi har et stort patientflow, så du kommer aldrig til at kede dig.

Vi er et sekretariat bestående af 7 sekretærer (ud af afdelingens 13 sekretærer) og vi sidder sammen. Vi har et rigtigt godt fællesskab, hvor vi sparrer rigtigt meget - og hvor vi trives med hinanden. Vi passer desuden godt på hinanden. Vores ledende lægesekretær sidder tæt på os og er en del af hverdagen.

I vores afsnit arbejder vi tæt sammen med sygeplejersker, fysioterapeuter og læger for at give patienterne et veltilrettelagt forløb til trods for, at vi er et akut afsnit, hvor det planlagte til tider bliver ændret grundet akut indtag. Vi har en god, direkte og humoristisk omgangstone internt krydret med en god portion situationsfornemmelse. Sekretærerne er ”sikkerhedsnet” i vores afdeling, og derfor skal du kunne lide at servicere og være hjælpsom i forhold til andre faggrupper og i forhold til vores patienter samt samarbejdspartnere.

Udover ovenstående får du
  • Et gennemtænkt introduktions/oplæringsprogram med tilknyttet kollegamentor
  • Engagerede kollegaer, som sætter faglighed og service højt
  • Spændende specialer, hvor vi har et tæt samarbejde med sygeplejersker og læger for at lave gode patientforløb
  • Mulighed for at blive fagligt stærk i registrering, booking, patientforløb og meget, meget mere
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor respekt og humor er omdrejningspunkt
  • Mulighed for stor indflydelse på arbejdstider og ferie
  • Mulighed for hjemmearbejdsdage efter endt oplæring


Hvem er du ?
  • Du er uddannet lægesekretær eller Sundhedsadministrativ koordinator
  • Du er delvis systematisk i din arbejdsform, da du skal kunne leve med uforudsete afbrydelser eller ændringer i det planlagte samtidig med, at du er effektiv
  • Du er ansvarsbevidst i forhold til mødedisciplin og arbejdsdisciplin
  • Du er ansvarsbevidst i forhold til arbejdsopgaver, hvilket betyder, at du følger opgaverne til dørs sammen med dine kollegaer
  • Du har flair og stor interesse i korrekt registrering uden at blive "træt"
  • Du kan lide at skrive notater
  • Du er nysgerrig på både kollegaer, opgaver og arbejdsplads
  • Du motiveres af at blive udfordret - og af gode kollegaer

Sidst men ikke mindst; Humor og ærlighed. Det er vi vilde med!

WEEKENDARBEJDE?
Ja, selvfølgelig! Vi er til for patienterne.
Vi arbejder om søndagen hele året rundt, dog i rul. Det betyder, at du arbejder ca. hver 8. søndag fra kl. 07.30-13.30 – og har fridag den efterfølgende fredag. Du bliver selvfølgelig oplært, inden du deltager i denne funktion.

Vores tidligere kollega, Anette, har skrevet disse ord om os;
I Ortopædkirurgisk Ambulatorium har vi et fantastisk samarbejde på tværs af faggrupperne, samt en rigtig god forståelse for hinandens arbejdsgange. Jeg elsker især, at vores hverdag aldrig er ens. Vi kan have rygende travlt, men der er altid plads til smil og humor, og dagene flyver afsted. Jeg er blevet udfordret på min faglighed og har lært en masse nye ting, hvilket har været helt fantastisk. Jeg har haft et skønt år, hvor min faglige- og personlige kompetencer virkelig har rykket sig”

Er du nysgerrig på os og vores arbejdsplads – og matcher du os? – så send os en ansøgning. Fik vi ikke fortalt eller beskrevet det, du lige mangler at vide, så er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Christina L. Nielsen

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Der indhentes børneattest ved tilbud om ansættelse.

Ansøgningsfrist 22.10.2023
Samtaler forventes afholdt mandag 30.10.2023 (ændringer kan forekomme)
Start 01.12.2023 eller efter aftale.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af vores trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital en stilling som afdelings- eller overlæge i mammaradiolo..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg Øst

    Aalborg Universitetshospital – Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd søger ambulant sygeplejerske til attraktiv stilling i Ambulatorium for PsykoserDerfor skal du søge denne stillingDu får rig mulig..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2