Bliv campingvært på First Camp Skovlund - Lillebælt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Asperup

First Camp er Skandinaviens største campingkoncern med i alt 63 destinationer i Sverige, Danmark og Norge. Kæden er i en spændende vækstfase og er gennem organisk vækst og et stort antal opkøb gået fra godt 100 millioner SEK i salg i 2016 til over 1 miljard SEK et normalt år. Dette er en unik mulighed for at drive udvikling i en industri med et enormt potentiale. Vi er et stort team med over 1500 medarbejdere, der brænder for vores gæsters oplevelser og som stræber efter at bygge verdens førende campingkæde. Læs mere om os, og vad vi laver på firstcamp.dk.

Bliv en del af teamet! BeskrivelseVores mål er at blive den førende campingkæde på verdensplan. Derfor har vi brug for førsteklasses campingmedarbejder på alle vores destinationer. På vores mindre campingpladser har vi brug for medarbejdere, som er gode til det meste. Folk, som kan håndtere alle mulige opgaver såsom reception, bistro, rengørings- og viceværtsopgaver. Ganske enkelt altmuligmænd/kvinder.

Hvad er dine arbejdsopgaver?Som campingvært repræsenterer du First Camp i mange forskellige situationer, hvilket gør dit arbejde stimulerende og afvekslende. Fleksibilitet og arbejdsiver er alfa og omega.

I receptionen og butikken hos os, arbejder du med en bred vifte af opgaver, f.eks ind- og udtjekning i receptionen, information og service til gæster, håndtering af bookinger, samt salg af varer i butikken. Dine primære opgaver består her af receptions- og butiksgøremål.

Som food and beverage personale i vores bistro består arbejdet af tilberedning af madretter ifølge vores koncept, servering og salg af drikkevarer, samt håndtering af opvask og rengøring.

Vi forventer at man som medarbejder på First Camp Skovlund - Lillebælt skal være klar til at træde til hvor det behøves og du skal kunne håndtere andre arbejdsopgaver der forekommer på destinationen alt efter behov.

Hos First Camp er gæsternes behov altid i fokus, og vi hjælper hinanden med at løse uforudsete udfordringer, som kan opstå.

Hvem søger vi? For at være egnet til jobbet ser vi gerne, at du har erfaring med kundeservice. Hvis du er uddannet inden for nogle af arbejdsområderne, er det fordelagtigt, men det er ikke et krav for stillingen. Vi lægger stor vægt på personlige kompetencer.

  • Du skal være grundig, struktureret og imødekommende for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende.
  • Du har let ved at tilpasse dig til en given situation, og er god til at tage ansvar.
  • Som campingmedarbejder bliver du ikke stresset i travle perioder. Vi vægter, at du er villig til at gøre noget for andre, har humor og ser teamet frem for jeget.
  • Du kan lide afveksling og sætter pris på, at dine opgaver varierer i et arbejdsmiljø, hvor to dage ikke er ens.

Du kan kommunikere problemfrit på dansk eller engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at betjene vores gæster.

Moments of happiness for the many people er vores motto.Glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?Hos First Camp rekrutterer vi unge talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker fra alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Hvad er vilkårene? Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer og arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend. Der er mulighed for ansættelse af forskellige længder f.eks. april-oktober, juni-august eller skolernes sommerferie.

Inden sæsonstart afholdes der First Training som er en grundig introduktion og træning til campingpladsen og arbejdsopgaverne. I starten af ansættelsen gennemgås også en dybdegående onboarding så du er klædt godt på til sommerens mange gæster.

Igen i år tilbyder vi medarbejderne en unik mulighed for at bo på destinationen under sæsonen i vores medarbejder bolig.

Hvordan ansøger jeg?Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som det første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Måske er dette begyndelsen på resten af dit liv. Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Asperup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Asperup
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Receptionist i Odense

    Vil du være med til at skabe fundamentet for en god integration? Er du åben, serviceminded og smilende og er du samtidig god til at strukturere og koordinere? Og er du klar til at træde ind i en ny..
    • Receptionist
    • Odense
    Få mere info
  • Receptionist i Middelfart

    Vi søger:En udadvendt, imødekommende og smilende afløser til receptionen, ca. 10 timer om ugen. De primære vagter vil være aften- og weekendvagter, men som også kan afløse ved ferie og sygdom. .
    • Receptionist
    • Middelfart
    Få mere info
  • Receptionist i Hele Danmark

    Best Western Hotel Hillerød, beliggende i hjertet af Nordsjælland, søger en engageret, serviceminded og smilende receptionist til fuldtidsstilling.Vi tilbyder: Engagerede kollegaer der se..
    • Receptionist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Receptionist i Nyborg

    Som receptionist får du en vigtig opgave i at sikre vores gæster en god oplevelse i mødet med Nyborg Strand, hvor du og dine kolleger i receptionen på mange måder er husets midtpunkt og stedet, hvo..
    • Receptionist
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Asperup

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Asperup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0