Frontservicemedarbejder med flair for it

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du et udpræget servicegen, og er du imødekommende i stemme og kropssprog? Kan du lide at møde mange mennesker, og trives du i et miljø, hvor henvendelserne er vidt forskellige? Har du et godt overblik, og kan du lide at have travlt og mange bolde i luften? Så er dette job helt sikkert noget for dig.

Om jobbet
På Københavns Professionshøjskole (KP) i Hillerød, Campus Nordsjælland, er ”Basen” stedet, hvor vores studerende, ansatte og gæster henvender sig for at få hjælp til alt fra at finde vej i bygningerne, over at få udleveret adgangskort, til at få hjælp til en pc der driller. Fordi henvendelserne i Basen spænder over mange emner, er det afgørende, at du er nysgerrig, videbegærlig og hurtig til at tilegne dig viden. Det forventes således, at du har lyst til og evner både at hjælpe brugerne ved at svare på spørgsmål, guide dem til at oprette sager i vores fælles sagshåndteringssystem og vejlede dem ved simple it-problemer.

Venlig og effektiv service er vigtig for, at vores studerende og ansatte trives. Sammen med din kollega i Basen på Campus Nordsjælland er det derfor din opgave at sikre, at de får den rigtige service ved første henvendelse. Du vil også skulle sørge for at opbygge gode relationer og have et tæt samarbejde med kolleger, der driver og vedligeholder bygningerne og faciliteterne, og med underviserne på stedet. Både i de travle perioder omkring studiestart, eksamen og dimission og i den almindelige hverdag.

Din profil
Vi stiller ikke krav om en specifik uddannelsesmæssig baggrund, men vi forventer, at du er servicemindet, lærenem og en god holdspiller. Derudover forventer vi, at du:

  • er imødekommende og nærværende
  • er god til at lytte og sætte dig i andres sted
  • kan se løsninger på små og store problemer
  • kommunikerer klart og tydeligt
  • har flair for at arbejde med IT og webservices, så du kan hjælpe brugere med deres problemer
  • er motiveret og energisk
  • holder hovedet koldt og kan bevare et energimæssigt overskud i travle perioder.

Dokumenteret erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsessektoren og/eller erfaring fra studieadministration, men det er ikke et krav.

Om os
Basen er Facility Managements koncept for service. Basen i Hillerød er bemandet med to faste medarbejdere, hvoraf du bliver den ene. Der er også Baser på KP’s adresser i København, og tilsammen udgør Basens medarbejdere en enhed, hvor der er flere kolleger, du kan sparre med.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende job i et mindre miljø i den store KP-organisation
  • Gode kolleger på tværs af fagligheder og jobfunktioner, hvor forskellighed er en styrke
  • En mulighed for at gør en aktiv forskel for vores studerende og ansatte
  • Et fleksibelt arbejdsliv.

Om Facility Management
Facility Management har til opgave at drive, servicere og udvikle KP’s bygninger samt supportere KP’s studerende og ansatte. Vi er en afdeling, der spænder bredt fagligt over receptionist- og telefonservice, it-support, bygningsdrift og udviklingsprojekter. Tonen er uformel, der er højt til loftet, og kulturen er præget af stolt faglighed.

Facility Management består af i alt 110 medarbejdere fordelt på syv adresser og er en del af Ressourceområdet på KP, sammen med Studieservice, Bibliotek og IT, HR og Økonomi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet. Der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.

Tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1. december 2022. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og arbejdstiden er fra 07.30-15.00 og fra 7.30-14.30 om fredagen.

Dit daglige arbejdssted bliver Københavns Professionshøjskole, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Fyrkov på tlf.: +45 24296459.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 09-10-2022.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 12. oktober i uge 41 og 2. samtaler den 27. oktober i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Hillerød
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Receptionist i Helsingør

    [xxxxx]i det nye sundhedshus i Helsingør søger sekretær/receptionist til kiropraktorpraksis 25 timer om ugen.Veletableret travl kiropraktorklinik med 4 kiropraktorer, placeret i .
    • Receptionist
    • Helsingør
    Få mere info
  • Receptionist i Helsingør

    Receptionist til vores nye Godt Smil klinik i Helsingør. Brænder du for at have det fulde overblik? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Så er det..
    • Receptionist
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0