Receptionist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du lyst til at være Kamstrup’s ansigt udadtil? Får du energi af at sørge for at gæster og kollegaer hjælpes godt på vej? Kunne du tænke dig en rolle med en bred kontraktflade i en international virksomhed i vækst?

Bliv en del af receptionist teamet i Kamstrup
Kamstrup er en international teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle samt producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. I 2022 vandt vi Dansk Industri’s Innovationspris, og det understøtter i høj grad vores ambition om at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand.

Som vores nye Receptionist vil du indgå i vores dynamiske receptionsteam på 2 receptionister og 1 piccoline. Vi er Kamstrup’s ansigt udadtil og står klar til at byde velkommen, eller sende kunder og kollegaer videre på tværs af organisationen. Der er ikke to dage, der er ens, tempoet er højt, og vi har altid et smil på læben. Du spiller dermed en vigtig rolle centralt i Kamstrup og er med til at sikre at dagligdagens små og store opgaver løses. Vores styrke er, at vi altid samarbejder og så er vi gode til at sparre og finde de gode løsninger sammen.

Receptionist i international virksomhed med tempo og bred kontaktflade
I stillingen, som Receptionist, vil din fornemmeste opgave være at sikre, at vores kunder og kollegaer i og udenfor huset får den bedste service. Du vil få din daglige gang i receptionen, hvor den primære opgave er at byde gæster velkommen samt forskellige typer af adminestrative opgaver såsom passe telefonen og svare mails. Derudover vil du også have en del af din dagligdag ude i organisationen, hvor vi b.la. vedligeholder mødelokaler.

Du får en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Modtage gæster til huset
  • Oprette og ændre adgangskort
  • Bestilling af blomster og andre gaver
  • Booking af mødelokaler, forplejning og sommerhus
  • Foto af nye kollegaer samt redigering i Photoshop
  • Håndtering af firmabiler
  • Godkende faktura

Din personlighed er vigtig for os
Som person får du energi af at møde mange forskellige mennesker, er imødekommende og man vil altid møde dig med et smil, fordi du kan lide at gør en forskel for kolleager og gæster. Du går positivt og selvstændigt til arbejdsopgaverne, og du evner at håndtere pressede situationer, hvor du bevarer overblikket og handler løsningsorienteret, hvilket gør at du let griber både små og store opgaver. Andre vil beskrive dig som struktureret, pligtopflydende og hjælpsom. Du trives i en hverdag med tempo med mange alsidige opgaver, kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og får let en idé til, hvordan vi kan arbejde smartere og optimere arbejdsrutiner.

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller anden uddannelse indenfor administration eller kommunikation. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel. Desuden har du et solidt kendskab til Microsoft Office pakken, SharePoint samt Photoshop. Derudover er du vant til at kommunikere tydeligt og bruge forskellige kanaler som telefonsystemer, mails og Teams og er hurtig til at lære nye værktøjer at kende.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk både på skrift og tale på højt niveau. Ydermere, vil tyskkundskaber anses som et plus.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk afdeling, hvor du vil få et stort indblik i Kamstrup’s organisation og have en bred berøringsflade i både ind- og udland. Kamstrup er en virksomhed i vækst, og vi udvikler os konstant. Du får derfor rig lejlighed til at bruge dine evner og vil blive udfordret med forskelligartede opgaver. Samtidig vil du blive en del af et team med en uformel tone, hvor det gode humør er medvirkende til et godt arbejdsmiljø.

Desuden tilbyder vi fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet er en deltidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 32 timer om ugen, skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Receptionist-Team Lead, Mariann Høeg på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Receptionist i Horsens

    SKAL DU MED PÅ HOLDET I VORES BACKOFFICE? Godt Smils Backoffice består af 4 medarbejdere, og er en del af økonomiafdelingen på i alt 18 medarbejdere med forskellig baggrund men med en fælles in..
    • Receptionist
    • Horsens
    Få mere info
  • Receptionist i Malling

    Receptionist til First CampVil du være den, der sætter tonen for ferien? Som receptionist spiller du hovedrollen i den varme velkomst, som vores gæster vil huske, en uvurderlig rolle!Hvem er Fi..
    • Receptionist
    • Malling
    Få mere info
  • Receptionist i Horsens

    Drømmer du om at være det første smil og den varme velkomst, som møder vores gæster? Vil du spille en nøgle rolle i planlægningen og afviklingen af selskaber og arrangementer på hotellet? Så er job..
    • Receptionist
    • Horsens
    Få mere info
  • Receptionist i Hele Danmark

    Best Western Hotel Hillerød, beliggende i hjertet af Nordsjælland, søger en engageret, serviceminded og smilende receptionist til fuldtidsstilling.Vi tilbyder: Engagerede kollegaer der se..
    • Receptionist
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1