Rekrutteringsfirma

financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

For vores kunde Dania Connect søger Randstad en financial controller. Der er tale om en fast stilling med opstart snarest.

Om Dania Connect


Dania Connect A/S er en af markedslederne inden for containertransport Danmark og beskæftiger ud over 84 faste medarbejdere samt et stort antal fast tilknyttede vognmænd. Dania Connect A/S har hovedkontor i det nye Havnecenter på havnen i Aarhus. Virksomheden er veletableret og veldrevet og har stor fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Arbejdsmiljøet er positivt og uformelt.

Du kan læse mere om Dania Connect A/S på www.daniaconnect.dk

Arbejdsopgaver


Med reference til Dania Connects CFO er du en del af en afdeling på 5 personer. Du har egne ansvarsområder, først og fremmest inden for controlling, men herudover også opgaver inden for budgettering, regnskab og rapportering. Din hverdag er alsidig på tværs af organisationen og med reference til primært indland.

I overskrifter kan vi fremhæve følgende opgaver:
•Financial controlling
•Månedsafslutning – afstemninger, intern kontrol og rapportering
•Procesoptimeringer og dokumentation
•Moms og afgifter
•Årsregnskab

Din profil


Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. HD i regnskab eller en bachelor-/kandidatgrad i økonomi, HA eller tilsvarende. Derudover har du praktisk erfaring inden for bogholderi og regnskab.

Du arbejder rutineret med Office-pakken. Kendskab til Navision er en fordel, men ikke et krav. Det er også nødvendigt, at du er flydende i dansk i skrift og tale samt mestrer et rimeligt engelsk niveau.

Som person arbejder du selvstændigt og proaktivt, og du er i stand til at skifte mellem fordybende opgaver i analyser og detaljer og over til at diskutere processer, metoder og rapportering med direktion og ledelsen. Da virksomheden er i vækst er det ligeledes essentielt at du forandringsvillig og har en nysgerrig tankegang.

Du forstår desuden vigtigheden af deadlines og har flair for købmandskab og konstruktiv kommunikation.

Vi tilbyder


Du bliver en del af en succesrig virksomhed med en åben ledelsesstil og stort ansvar hos den enkelte. Alle kan byde ind med idéer for at optimere firmaets kundeservice, drift og trivsel blandt medarbejderne. Du kan forvente selvstændigt ansvar, sparring med dygtige kolleger og god mulighed for at påvirke såvel din egen som virksomhedens udvikling.
Udover dette får du en attraktiv løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, fitnessfaciliteter og mulighed for at booke fysioterapi. Der er en aktiv personaleforening, der står for flere arrangementer årligt.

Ansøg


Lyder ovenstående som noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Mie Larsen på tlf. 29293124.

Denne rekruttering varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Vil du være en vigtig regnskabsmæssig sparringspartner i en af Danmarks største virksomheder? Har du en stærk regnskabsmæssig baggrund og interesse for IFRS? Og kan du formidle kompleks lovgivning .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to make sure that our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.Your responsibilities include:contribute to..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 7
29. april 2024 8
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7