Senior Business Controller til Byggeteknisk Rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en skarp og ambitiøs talknuser, og har du lyst til at bringe dine solide kompetencer som erfaren Business Controller i spil for at sikre, at vi altid leverer det bedst tænkelige resultat på vores projekter? Så er du måske vores nye Senior Business Controller til Byggeteknisk Rådgivning.

Kvalitetsbevidst og nysgerrig med projektledergener

Som vores nye Senior Business Controller bliver du en del af et område med ambitiøse og fagligt stærke kollegaer. Kendetegnende for afdelingen er, at der arbejdes med gennemførelse af byggeprojekter inden for udvikling af ejendomme, renovering og vedligehold samt optimering af ejendommene energimæssigt og med bæredygtighed som centralt gennemgående tema. Afdelingen beskæftiger over 80 medarbejdere, herunder ingeniører, konstruktører og arkitekter, der arbejder med projektering og styring af projekter – fra mindre vedligeholdelses- til store ejendomsudviklingsprojekter. Vi har stort fokus på det gode samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt.

Det du skal kunne

Hos os vil du få en dynamisk hverdag med alsidige opgaver, og det er derfor afgørende, at du arbejder struktureret og selvstændigt, samt kan prioritere i opgaverne, således vi sikrer, at vores mange deadline overholdes. Du skarp til at omsætte data til indsigter og anbefalinger, som kan være med til at styrke beslutningsgrundlaget og ultimativt drive forretningen til nye højder. Med henblik på, at sikre vores investorer kvalitet og effektivitet.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og bl.a. bestå i:

  • Foretage controlling og kvalitetssikring på alle projekterer med henblik på, at identificere og årsagsforklare afvigelser.
  • Risikovurdering
  • Afholdelse af rapporteringsmøder med forretningen
  • løbende analyser af projekter/sager og afdelingsregnskaber
  • Udvikling af best practice på tværs i afdelingen
  • Ensarte controlling, processer og rapportering

Hertil kommer en varierende faglig bredde af controlling og analyseopgaver på tværs af afdelingerne: Projekter øst og vest, Bygherrerådgivning, Foreninger, Bæredygtighed og teknologi.

Det vi forventer af vores nye kollega

Vi søger en proaktiv og ambitiøs kollega. Din profil er forretningsdrevet, og du arbejder derfor selvstændigt, ansvarligt og løsningsorienteret. Samtidig er du jordnær, støttende og rummelig, og kan tale med mennesker på alle niveauer af organisationen, og så er du ikke bleg for at videns dele eller spørge om hjælp for at komme godt i mål med opgaverne. Du kender til opgaverne og har +7 års erfaring i en tilsvarende rolle – gerne i en teknisk og projektorienteret afdeling.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten: cand. merc. aud eller cand. merc. fir. alternativt en HD i Regnskab og økonomistyring. Vigtigst af alt er, at du er forretningsorienteret og ambitiøs.

Dertil ser vi gerne at du kan tjekke af ved nedenstående:

  • Erfaren bruger i Excel
  • Initiativrig og handlekraftig
  • Åben og god til samarbejde
  • Indsigt i gennemførelse af projekter
  • Kendskab til projektstyringssystemer (anvender i dag Eazy Projects)

DEAS som din nye arbejdsplads

Hvis du kan se dig selv som vores nye Senior Business Controller, kan vi tilbyde dig et job med et højt fagligt niveau og rig mulighed for at udvikle dig. Derudover bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor samarbejde og sammenhold prioriteres højt, og hvor godt humør og grin er en del af hverdagen. Derudover er fleksibilitet ligeledes kendetegnende for din kommende hverdag, da vi tror på, at tilfredse medarbejdere er forudsætningen for vores evne til at skabe værdi. For når vores medarbejdere trives i jobbet, leverer de en god service og gode resultater til vores kunder.

Dertil tilbyder vi attraktive løn- og ansættelsesvilkår og en central beliggenhed på Frederiksberg, lige ved Flintholm station.

Er det noget for dig?

Send din ansøgning inden den 19. maj 2022. For yderligere information kan du kontakte Chief Real Estate Officer Thomas Fog på 29 60 03 45 eller Afdelingsdirektør Kristian Slaarup Kongstad på tlf. 29 37 17 26.

Da vi holder samtaler løbende, vil vi anbefale dig at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Har du lyst til at anvende dine kompetencer indenfor bogføring, fakturahåndtering og kreditorer? Eller er du måske nyuddannet og klar til at kickstarte din karriere indenfor økonomi og regnskab? Vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Til Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi til vores emnebank regnskabsmedarbejdere/bogholdere med en bred regnskabsmæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste fagforening [xxxxx] og har du erfaring med debitorbogholderi, så er det måske dig, som vi leder efter. Du vil sammen med din nærmeste kollega kom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 10
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 10
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 6
13. april 2024 5
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 6