Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at arbejde med korrekte tal til tiden, rapportering og contract management? Kan du lide at strukturere og optimere processer samt skabe overblik til gavn for både interne og eksterne samarbejdspartnere? Og har du lyst til at blive en del af en nyskabende virksomhed inden for ejendomsbranchen?

På vegne af 1927 Estate søger Randstad en analytisk og initiativrig Business Controller, som kan bidrage til virksomhedens fortsatte succes, hvor automatisering og digitalisering bliver afgørende faktorer.

1927 Estate udvikler og gennemfører større ejendomsprojekter i samarbejde med investorer både fra Danmark og udlandet samt anerkendte rådgivende ingeniører, arkitekter og totalentreprenører. De senere år har virksomheden været på en større vækstrejse, hvorfor de nu har brug for endnu en kompetent medarbejder til deres økonomiafdeling.

om stillingen


Som Business Controller bliver du en del af økonomiteamet bestående af 6 kompetente og engagerede kollegaer. Du vil få direkte reference til 1927 Estates CFO og agere sparringspartner samt løbende udvikle, strukturere og optimere processer i samspil med både deres CFO, CEO og udviklingsdirektør.

Ud over de interne samarbejdspartnere vil du også have et vedvarende samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder banker og investeringskilder.

Hovedvægten af dine arbejdsopgaver vil være:

- Udarbejdelse, vedligehold og styring af rapportering med Power BI og Excel som værktøj
- Teknisk ejerskab af budgetmodel
- Kvalitetssikring af og opfølgning på projektøkonomi
- Udarbejdelse og håndtering af rapportering til finansieringskilder, herunder banker og øvrige investeringskilder
- Contract management af låneaftaler og kontraktindgåelser, herunder overholdelse af governance
- Kvalitetssikring af finansielt præsentationsmateriale
- Udvikling af den finansielle bæredygtighedsrapportering i årsrapporter ift. kommende lovkrav
- Ad hoc opgaver

kvalifikationer


Vi forestiller os, at du har en stærk generel økonomisk forståelse samt minimum 2-3 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har stiftet bekendtskab med kvalitetssikring af og opfølgning på projektøkonomi, intern og ekstern rapportering samt contract management.

Derudover opfylder du følgende kvalifikationer:

- En relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.merc., revisor, HD i regnskab eller lignende
- Indgående erfaring med at arbejde i Power BI og Excel
- Kendskab til Monday er en stor fordel
- Gode kommunikationsevner og flydende på dansk og engelsk, både i skrift og tale
- Formår at arbejde selvstændigt og er drevet af at være med til at udvikle og strukturere processer
- God til stakeholder management og trives i en rolle med mange snitflader

Som person er du struktureret og analytisk i din arbejdsgang, og du går op i at levere høj kvalitet til tiden.

Du er proaktiv, innovativ og nysgerrig på at lære nyt, hvilket gør dig i stand til at skabe overblik og struktur samt nytænke og optimere processer, således at man i økonomiafdelingen formår at være på forkant og hele tiden har det nødvendige overblik over vigtige tidsfrister.

Det er ligeledes afgørende, at du er en positiv person, som kan lide at skabe relationer, og som ser dig selv passe ind i en afdeling med en uformel kultur, hvor man vil hinanden, og hvor der er plads til humor og latter.

om 1927 estate


1927 Estate er en markedsorienteret virksomhed, der udvikler og gennemfører ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer fra indland såvel som udland.

1927 Estate er en virksomhed med dybe rødder inden for ejendomsudvikling. 1927 Estate er en familieejet virksomhed, der i over 90 år har haft tilknytning til ejendomsmarkedet. I dag er fjerde generation godt integreret, og virksomheden drives i samarbejde med nye kræfter, der trådte ind i ejerkredsen og ledelsen i 2019.

rekrutteringsprocessen


Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af 1927 Estate, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502 eller Sourcing Partner Camilla Hansen på tlf. 4880 7485.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Er du ISICs nye Controller? Vil du være med på holdet og blive en del af en international produktionsvirksomhed i vækst? ISIC A/S er i en meget positiv udvikling, og vi søger en dygtig Contr..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Vil du være en vigtig regnskabsmæssig sparringspartner i en af Danmarks største virksomheder? Har du en stærk regnskabsmæssig baggrund og interesse for IFRS? Og kan du formidle kompleks lovgivning .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus V

    Would you like a workplace with a sea view by the harbor? And do you want an exciting global career at the forefront of world trade? Then the job as Payroll Specialist at Mærsk might be for you!.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 5
29. maj 2024 4
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6