Rekrutteringsfirma

bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for regnskab? Har du kvalitetssans og elsker driftsmæssige bogholderiopgaver? Har du gåpåmod med et højt humør? Så er her en spændende mulighed for dig!

På vegne af Steelco, som er en del af Miele-gruppen, søger vi nu en dygtig og erfaren bogholder på fuldtid, der har forståelse for bogføringsprocedurer og kan håndtere en bred vifte af opgaver. Du bliver en del af et kontor beliggende i Glostrup, hvor der er højt til loftet, og hvor du vil spille en vigtig rolle i driften af bogholderiet. Du vil referere til Steelcos Nordic Finance Director, som du i samarbejde med vil varetage bogholderiet for både Danmark og Norge. Der kan desuden i perioder være behov for assistance til kundeservice, hvor man hjælper med at besvare telefoniske henvendelser.

om steelco:


Steelco er en italiensk virksomhed, som blev grundlagt i 2001. De har specialiseret sig i produktion af industrielle vask- og steriliseringsudstyr til sundhedssektoren, laboratorier, farmaceutiske industrier og andre brancher. Steelco har et stærkt fokus på kvalitet, innovativ teknologi og kundeservice, og deres mål er at hjælpe kunderne med at opretholde en høj standard for hygiejne og sterilisation i deres arbejdsområder.

om rollen:


Opgaverne er mangeartede bogholderi- og regnskabsopgaver, som du varetager i samspil med din leder:
• Bogføring af banktransaktioner
• Kontering
• Kreditor- og debitorstyring
• Fakturering
• Momsudarbejdelse og indberetning
• Hensættelser og anlægskartotek
• Lønkørsel (ikke et krav, men interesse for at lære det)
• Deltagelse i årsafslutning med klargørelse af materiale til revisor

Stillingen er fuldtid.

om dig:


Vi søger dig, der trives med rutineprægede bogholderiopgaver, men også er interesseret i at deltage i eventuelle procesoptimeringer. Du skal være selvstændig, fleksibel i din tilgang til opgaverne, nøjagtig og detaljeorienteret samt være god til at håndtere en bred vifte af opgaver. Desuden ser vi også gerne, at du er udadvendt og god til at kommunikere.

kvalifikationer:


• Du har min. 3 års erfaring med lignende opgaver og mestrer generelle bogføringsprincipper
• Du kommer med en bred profil og kan ideelt set arbejde inden for hele regnskabsfunktionen
• Du har stærke kommunikative kompetencer – hvis du også behersker engelsk, vil dette være en fordel
• Hvis du har kendskab til SAP, er det en fordel, men det er ikke et krav
• Kendskab til norsk bogføring/moms vil være et plus, men er ikke et krav.

du tilbydes:


Et job med en god blanding af rutineprægede bogholderiopgaver og alsidighed, hvor du kommer i berøring med store dele af regnskabsfunktionen. Du får en spændende og selvstændig stilling i en virksomhed med et højt fagligt niveau, og hvor der er fokus på optimering, automatisering og digitalisering.

Kom og vær med på denne rejse og deltag i Steelcos mission, om at yde den bedste hjælp til opretholdelsen af en høj standard for hygiejne hos kunderne.

rekrutteringsprocessen:


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Steelco. Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mehmet Kökten på 48802723.

om randstad:


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4