Rekrutteringsfirma

el-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

For at skabe forbindelse er der brug for spænding. Og for at skabe spænding er der brug for energi. Som el-projektleder i Wicotec Kirkebjerg A/S er det din energi og faglighed, der sætter strøm til projekterne.

om jobbet


Du vil i første omgang være tilknyttet et stort pharmaprojekt i Nordsjælland.
I rollen som el-projektleder vil du varetage den daglige ledelse af fagfolk, den faglige sparring på projekterne og tilsynet med montører. Du vil få personaleansvaret for 10-15 el-folk samt styringen af underentreprenører.

Dit ansvar vil spænde bredt fra økonomi, aftalestyring og kunde- og personalepleje til tidsplaner over projekt- og produktionsstyring.
Du refererer direkte til projektchefen, som vil være din sparringspartner.

Det er vigtigt, at du kan planlægge fremad og være på forkant med projektet, så aftaler og deadlines bliver overholdt.

Hos Wicotec Kirkebjerg arbejder man som ONE COMPANY. Det betyder, at man er indstillet på at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger og faggrupper, hvor man sammen arbejder mod et fælles mål.

om dig


Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt udviser ansvarlighed, ordentlighed og empati.

Som projektleder er det væsentligt at have et godt overblik.
Derudover har du:

En relevant teknisk baggrund som f.eks. el-installatør, el-ingeniør eller lignende
- Kendskab til Kalkia 1.6 eller et lignende beregningsprogram
- En god forretningsforståelse og økonomisk sans
- Evnen til at se og eksekvere optimeringsløsninger
- Med fordel kendskab til AB18/AB92
- Med fordel kendskab til pharma branchen
- Minimum 3 års erfaring med projektgennemførsel fra tilsvarende stilling

Som el-projektleder vil din arbejdsplads være tilknyttet Wikotec Kirkebjergs hovedkontor i Taastrup, men det daglige arbejde vil primært være på byggepladserne.

om wicotec kirkebjerg a/s


Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknikentreprenører og servicepartnere. Der er fokus på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for kernekompetencerne anlæg, el, VVS m.m. Wicotec Kirkebjerg fokuserer på at projektere, planlægge og udføre ydelser og løsninger til deres kunder i et tæt tværfagligt samarbejde med god dialog og godt arbejdsmiljø.
Med mere end 1350 kollegaer gennemfører de store teknikentrepriser såvel som små fagprojekter og de er med på nogle af de største og mest spændende byggeprojekter i Danmark.

Wicotec Kirkebjerg træner og uddanner deres medarbejdere i de nyeste digitale løsninger til projektering og produktion. Det betyder samtidigt, at alle ydelser til markedet og kunder løbende bliver effektiviseret og digitaliseret.

Når Wicotec Kirkebjerg arbejder på nogle af de største projekter, kalder de det for ONE COMPANY.
Her indgår de i partnerskab med moderselskabet Per Aarsleff A/S om udførsel af tekniske installationer på store entrepriser (Danske Bank, Statens Naturhistoriske Museum, Lighthouse m.fl.).

ansøgning og kontakt


randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Wicotec Kirkebjerg A/S. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn og baggrund. Alle ansøgninger behandles fortroligt. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Sourcing Partner Frederik Steen Christensen på tlf. +45 48 80 87 29 eller Sourcing Partner Rasmus Mejlgaard på tlf. +45 44 12 32 22.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you a talented project manager and would you like to work with talented colleagues? Then this is your moment, as we are looking for senior project managers to join our new department “CMO and E..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you a talented project manager and would you like to work with talented colleagues? Then this is your moment, as we are looking for senior project managers to join our new department “CMO and E..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you passionate about shaping the future and leading changes that will transform our current Quality Management System to one that can support a broader and larger [xxxxx]? Would you like..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 8
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 5
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6