Løn - og HR medarbejder i Folkekirkeligt regi.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Serviceminded løn- og HR medarbejder søges.

Har du lyst til at arbejde med lønindberetning og HR opgaver, så har du nu muligheden for at lægge billet ind på et job i KirkeAdministrations lønteam. Vi holder til i lyse lokaler i Herlev, hvor 23 engagerede medarbejdere varetager regnskabs-og lønopgaver for de pt. 69 medlemssogne.
Her har vi skabt et rart arbejdsklima, hvor vi deler erfaringer, godt humør og røverhistorier i frokoststuen - og arbejder sammen i teams om at fordele og løse den til tider store strøm af faste og ad hoc-opgaver, som de mange medlemssogne sender vores vej.

Alt arbejdet foregår dog ikke nødvendigvis fra kontorlokalerne, da der er mulighed for både flextid og hjemmearbejde.

Du vil blive en del af kontorets lønteam på 5 medarbejdere.

Lønteamet arbejder primært med følgende opgaver:

  • lønindberetninger, samt registrering af ferie og fravær (KMD)
  • elektronisk registrering og arkivering af lønmateriale. ( Sharepoint og Excel)
  • indberetning af barsel og sygefravær mm. (Virk.dk)
  • lønafstemning (Excel)
  • budgetlægning og opfølgning. (Excel og Brandsoft)
  • forskellige typer HR relaterede opgaver

Samarbejde med sognene:

En væsentlig forudsætning for løsningen af ovenstående opgaver er et tæt samarbejde med sognenes lønansvarlige. Via mails og telefonsamtaler er det lønteamets opgave at lede medlemmerne trygt og sikkert igennem både indberetnings- og ansættelsesprocesser, så alle ikke bare får løn til tiden, men korrekt løn til tiden.

Økonomisk indsigt:

Der skal være afsat de fornødne midler til sognenes løn, og det er KAMs lønmedarbejdere med til at sikre i forbindelse med budgetlægning og løbende opfølgning af forbrug kontra budget. Talforståelse og sans for økonomiske strukturer vil være gode egenskaber at have i bagagen til denne del af jobbet.

Gå hjem .. og med et smil på læben:

At være detaljeorienteret og struktureret og samtidig kunne være åben over for knap så meget struktur og detalje i de input, der skal arbejdes med, er en forudsætning for at kunne blive glad for dette job.

At sætter pris på at der er rigeligt at tage fat på og ikke skræmmes af, at der skal holdes styr på både faste driftsopgaver, og ad hoc opgaver er også en forudsætning for, at du kan gå hjem med et smil på læben. - Hvornår du så kan sætte gå-hjem smilet på vil i perioder være afhængig af både interne og eksterne deadlines. Derfor arbejder vi med flextid, så du har de bedste muligheder for selv at strukturere dit arbejde.

Vi har stort set afskaffet brug af papir og blyant, så at være rutineret i Excel og have kendskab til SharePoint vil være en yderligere fordel for både smil og gå-hjem tid.

KAM:

KirkeAdministration - i daglig tale KAM - er et folkekirkeligt samarbejde imellem menighedsråd om driften af et regnskabs-og lønkontor. I KAM arbejder vi hele tiden på at løse de enkelte sognes faste opgaver på løn-og regnskabsområdet så effektivt som muligt uden at gå på kompromis med den kvalitet vi er kendte for. Herudover er KAM en stabil støtte omkring løsningen af de akutte HR-løn- og regnskabsudfordringer menighedsrådene møder.

KAM er i konstant udvikling og derfor bydes ofte både nye arbejdsredskaber, medlemmer og medarbejdere velkommen. Der er dog også mange rutinerede medarbejdere og en leder, der har varetage både praktiske opgaver og ledelse fra KAMs start i 2009.

Vilkår for ansættelsen:

Et lønniveau (efter endt prøvetid) på ca. kr. 31.200 (inkl. OK-tillæg) + 18% arbejdsgiverbetalt pension. (I alt ca. kr. 36.800 inkl. pension). Herudover 1,5% ferietillæg, samt gruppelivsordning, 5 særlige feriedage, betalt frokostpause og ovennævnte fleksible muligheder i forhold til både mødetider og hjemmearbejde. Er du fyldt 62 er der mulighed for 2 ekstra feriedage eller 0,8% bonus.

Da ansættelsen er i Folkekirkeligt regi, er det væsentligt, at der ikke er et modsætningsforhold til Folkekirken. Dansk på modersmålsniveau er en forudsætning.

Ansættelsen sker i henhold til CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, kirkemusiker og sognemedhjælper, samt det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet kr. 262.132-347.325 (2012-niveau). Lønudspil svarer til kr. 323.000 (2012-niveau) inkl. OK-tillæg kr. 750 (2012-niveau).

Aftale om indplacering af kirkefunktionæren inden for rammen af intervallønnen indgås i henhold til overenskomstens § 2, stk. 3 mellem KirkeAdministration og Danmarks Kordegneforening. Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Ansøgning:

CV og kort motiveret ansøgning sendes til administrationschef Solveig Spangsberg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5