Udviklingsorienterede regnskabsmedarbejdere til Løn- og Finansafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi ønsker at styrke vores regnskabsfaglige udviklingsinitiativer. Til den opgave har vi brug for engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som har det regnskabsmæssige fundament i orden og er opdateret på de nyeste værktøjer.

Så er du udviklingsorienteret, initiativrig og har styr på det regnskabsmæssige grundlag, så har vi måske jobbet til dig.

Om os

FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. Vi er organiseret i fire afdelinger med i alt 240 medarbejdere, hvoraf de 80 er ansat i Løn- og Finansafdelingen. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

Løn- og finansafdelingen løser opgaver inden for det økonomiske område. Medarbejderne i afdelingen er specialiserede, engagerede og understøtter i faglige fællesskaber kvaliteten i opgaveløsningen.

En af vores specialister i afdelingen fortæller:
”Vores faglighed og kvalitet er fundamentet, men vi er også en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor der bliver lyttet til nye ideer.”

Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere.

Om stillingen

Du får ansvaret for en række af afdelingens udviklingsinitiativer, der understøtter udvidelsen af hele vores opgaveportefølje. Samtidigt skal du bidrage til at videreudvikle et styrket internt kontrolmiljø i afdelingen.

Du får stor indflydelse på egne opgaver afhængigt af kompetencer og kvalifikationer, og du vil altid kunne søge nødvendig sparring i vores stærke interne netværk.

Stillingen kræver, at du kan sætte dig hurtigt ind i komplekse problemstillinger, kan fastlægge den korrekte formidling til organisationen og også sikre, at dine resultater kan omsættes til en praktisk virkelighed.

Stillingen rummer gode fremtidige karrieremuligheder, fordi FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er en større arbejdsplads og en del af en stor koncern i udvikling.

Dit arbejde vil i høj grad kræve sparring med kolleger og samarbejdspartnere i hele styrelsen, og du skal derfor trives i en stilling, hvor du løbende har kontakt til mange forskellige interessenter i organisationen.

Om dig

Vi forventer, at du:
- har en relevant uddannelse inden for rammerne af økonomi, regnskab eller revision
- har relevant erhvervserfaring fra et lignende funktionsområde ved enten en privat eller offentlig myndighed, og gerne på koncernniveau.
- har en proaktiv tilgang, der kan bidrage engageret i afdelingens faglige udviklingsområder
- er opdateret på de nyeste værktøjer inden for området
- kan veksle mellem at arbejde selvstændigt og arbejde i teams

Du er god til at planlægge dine opgaver, og du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, så relevante interessenter bliver inddraget rettidigt. Derudover kommunikerer du venligt og klart og er både tillidsvækkende og relationsskabende.

Dit arbejde og dine resultater er baseret på en struktureret tilgang, hvor både målsætning og deadline er i fokus.

Vi ser gerne, at du:
- behersker Microsoft Office pakken
- har kendskab til SAP er en fordel

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Løn- og Finansafdelingen, KTCH Lene Fleng Madsen, telefon 728 10749.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Karoline Kunz på telefon 4033 7880.

Ansøgningsfristen er den 25. januar 2023. Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Regnskabsstyrelsen har hjemme i Hjørring, hvor vi er i alt er ca. 250 ansatte med mange forskellige kompetencer og baggrunde. Opgaverne hos os spænder vidt - fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration - til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hjørring
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Sindal

    Fri kontakt
    Sindal Biogas er opført i 2017 og udspringer af vores landbrug Kirketerp AGRO (K/AGRO) som er etableret i 1975. Samlet set er vi en lokalforankret virksomhed med 55 medarbejdere. Administrationen er samlet i vores nye domicil ved Sindal Biogas – 2 km syd for Sindal.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Sindal
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg

    Er du imødekommende, og har du pondus til at håndtere udfordrende kunder på en løsningsorienteret måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Global Car Leasing er specialist inden for leasing af..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig en central rolle i en dynamisk afdeling?Har du lyst til at være med til at skabe endnu større overblik over en kompleks økonomi? Har du gode formuleringsevner, har du lyst ti..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3