Cost controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Cost controller


Vil du være en del af vores økonomifunktioni en virksomhed med en unik indvirkning på det globale sundhedsvæsen? Grib denne mulighed for at blive en del af en hurtigt voksende virksomhed, klar til at investere i dig. Hos os vil du ikke blot få muligheden for at påvirke produktionen og udviklingen af vores produkter – du får også mulighed for at udvikle dig i vores økonomifunktion.

Hvert 3. sekund hjælper vores produkter kirurger og sygeplejersker med at kontrollere blødninger og undgå komplikationer under operationer. Hos os og i kirurgien tæller hvert sekund – og vi har brug for dig på vores hold!

Cost controller


Vi har brug for en dygtig cost controller til en nyoprettet stilling i vores økonomifunktion. I tæt samarbejde med afdelingens controller og Business Partnere får du ansvaret for cost controlling og opfølgning herpå. Derudover får du en aktiv rolle i forbindelse med projekt controlling af vores udviklingsprojekter.

Du bliver en del af vores økonomiafdeling, hvor vi er Finance Business Partnere, 1 controller og en finansiel assistent, i alt 7 i teamet. Vi har en høj faglighed og sætter en ære i at levere kvalitet og bevare det gode humør, også selvom der til tider er travlt. Vi har fokus på at udvikle og forenkle vores processer, så hvis du trives med forandring og ser det som din mulighed for at påvirke arbejdsgangene, så er du sikkert den helt rette til os. Der er desuden god mulighed for at udvikle rollen og påvirke vores cost controlling i en positiv retning, da det er en nyoprettet stilling.

Din rolle


Som vores nye cost controller får du ansvaret for at sikre en stærk kontrol og styring af virksomhedens omkostninger. Det er en bred rolle, som du kan udvikle dig i og hvor dine faglige styrker kan komme i spil. Rollen indeholder blandt andet:

  • Controlling og opfølgning på omkostninger
  • Udarbejdelse af afvigelsesforklaringer til vores ledere
  • Forskellige analyser
  • En aktiv rolle i controlling af vores projekter, f.eks. opfølgning på tidsregistrering
  • Deltagelse i månedsluk, budgetter og revision
  • Udvikling af vores processer og værktøjer
  • Øvrig support til vores Finance Business Partnere

Om dig


Du kommer med en god værktøjskasse og en stor nysgerrighed. Måske har du lidt erfaring fra en lignende stilling, har erfaring fra en regnskabsafdeling og vil gerne prøve kræfter med en stilling som cost controller, eller måske kommer du lige fra studiet og ser dette som en god mulighed for dine første skridt i din karriere. Derudover har du

  • Skarpe og veludviklede analytiske evner
  • En god struktur i dit arbejde
  • Vedholdende og en stor portion nysgerrighed
  • Fokus på detaljen og en god omhyggelighed, uden dog at miste blikket for det større billede
  • Stærke IT-kompetencer og behersker blandt andet MS Excel på et højt niveau
  • Erfaring med SAP – det er klart en fordel, da vi arbejder i det, men ikke et krav, da vi kan lære dig det
  • God forståelse for engelsk, i skrift og i tale
  • En evne til at kunne leve i forandringer og med udvikling af opgaver og processer.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du kan få reel indflydelse


Vi tilbyder et spændende og udfordrende job og en arbejdsplads med stærke værdier. Hvad det reelt betyder, bliver hurtigt tydeligt for vores nye medarbejdere. Vi er drevet af at skabe bedre resultater for patienterne, og vi tager vores værdier med på arbejde hver dag – vi bekymrer os om hinanden, vores miljø og vores kunder, og vi vinder for patienterne med innovative produkter af høj kvalitet. Du vil møde en dansk forankret virksomhed, der vokser i antallet af internationale kolleger og en måde at arbejde på, hvor hybrid, digital, læring og innovation er nøgleord. Og vi sætter en ære i at have det sjovt :-)

Et par facts og et lille stykke historie


Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operationer, og udstyr til at foretage brystbiopsi. Vi er en international virksomhed med produkter registreret i mere end 100 lande. Vores produkter bliver markedsført i samarbejde med globale med-tech partnere. Nye ideer udvikles og modnes fra første tanke til færdigt produkt – og vi styrer virksomheden med et kompromisløst fokus på kvalitet baseret på gældende GMP-krav.

Har du lyst til en plads på holdet?


Send din ansøgning og CV senest den 20. januar 2023. Vi læser ansøgningerne løbende, så tøv ikke med at sende den til os.

Spørgsmål? Kontakt Director Group Finance, Søren Chrestensen på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2