Chefkonsulent/controller med ansvar for Playful Learnings økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Er din faglighed i top, og vil du bruge den til at udarbejde skarpe budgetter og sikre budgetopfølgning, udarbejde afrapporteringer af høj kvalitet og samarbejde med projektledere, kolleger og økonomiafdelinger? Så er du måske vores nye medarbejder.

Playful Learning (P+L) er et nationalt udviklingsprogram og partnerskab mellem seks professionshøjskoler og LEGO Fonden, som arbejder for at udvikle og fremme en legende tilgang til udvikling og læring.

Programmet er forankret lokalt på pædagog- og læreruddannelserne rundt omkring i Danmark, og du bliver ansat i programmets sekretariat, som er placeret i København.

Om jobbet
Som chefkonsulent eller controller refererer du til programledelsen, og din hovedopgave vil være overordnet controlling og økonomistyring af Playful Learnings økonomi. Du har kontakt til LEGO Fonden og til Københavns Professionshøjskoles økonomi- og projektenhed samt til de øvrige professionshøjskoler.

Vi forventer, at du har solid erfaring som controller og kan bidrage i øvrigt til P+L programmets, strategier og prioriteringer. Du vil være i tæt kontakt med programmets ledelse og øvrige medarbejdere.

Opgaverne:

  • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
  • Udarbejdelse af årsregnskab
  • Årlig afrapportering til LEGO Fonden
  • Ansvar for overholdelse af indkøbspolitik
  • Indgåelse af samarbejdskontrakter
  • Bidrage til strategiarbejde samt til andre opgaver i sekretariatet

Om dig
Du har en relevant økonomiuddannelse, f.eks. cand.merc. eller lignende, kombineret med en solid praksiserfaring, og du har godt kendskab til de typiske opgaver, vi har nævnt. Du er stærk til Excel og økonomisystemer, og du motiveres af at få økonomi til at stemme. Du har sans for detaljer og samtidig et godt overblik.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har stærke skriftlige kommunikative kompetencer
  • har kendskab til uddannelsessektoren, gerne professionshøjskolerne
  • kan navigere i mange samtidige opgaver og prioritere dine opgaver selvstændigt
  • kan tage ansvar for egen projektstyring.

Om os
Sekretariatet har i alt ni ansatte, der arbejder med uddannelsesudvikling, forskning, kommunikation og ledelse.

Vi er et sekretariat med en bred kontaktflade og et godt kollegaskab med mulighed for sparring og deltagelse i teamsamarbejde. Vi har ofte mange projekter i gang på samme tid. Vi vægter en uformel og hyggelig omgangsform. Sekretariatet er placeret i et lille miljø i Københavns Professionshøjskole.

Vi samarbejder på landsplan med uddannelsesledelse, projektledere, forskere og økonomiansvarlige fra seks professionshøjskoler.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chef- eller specialkonsulent eller controller med start den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Playful Learnings sekretariat er beliggende i Haraldsgade 6, 2200 København N (Indgang Valhalsgade 3).

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Playful Learning på www.playful-learning.dk.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Tobias Heiberg på tlf.: +45 41898143.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 30-10-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København N

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København

    Har du interesse for regnskabsanalyse, og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere? Så er det måske dig, vi leder efter.Dit kommende jobDine arbejdsopgaver inkluder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Flad organisation med korte kommandoveje og et stærkt fagligt fællesskab Kom med inden for hos XL-BYG Knud Larsen Byggecenter A/S i Hvidovre, og føl dig hjemme som medarbejder i en familieejet virk..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Valby

    Hos [xxxxx] er vi pionerer inden for ejendomsbranchen, hvor vi dagligt udfordrer konventionerne for at skabe banebrydende resultater. Vi værdsætter innovation og dygtighed, og nu søger vi en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2