Regnskabsmedarbejder (kreditor) - Aller Leisure

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I Aller Leisure har vi et regnskab, der skal gøres op!

…… Og det har vi brug for hjælp til. Så hvis du er dygtig, dynamisk og drøngod til økonomi, så må du meget gerne søge denne nyoprettede stilling som regnskabsmedarbejder.

Aller Leisure er en rejsekoncern i vækst. De ti selskaber, der er samlet under Aller Leisure-paraplyen, sender lige nu gæster afsted til drømmerejser i et tempo, så vi har svært ved at få armenee ned. Men ned skal de, armene. Særligt i vore kreditorteam hvor vi skal bruge dem til:

  • Daglig kommunikation med interne samarbejdspartnere og leverandører
  • Håndtering af indgående fakturaer og sikre godkendelse af dem i Rillion
  • Betaling og bogføring af fakturaer
  • Opfølgning og problemløsning af udfordringer inden for kreditorområdet
  • Månedsafslutning
  • Diverse afstemninger, bl.a. Eurocard, leverandørafstemninger m.fl.
  • Håndtering af fælles mail
  • Oprettelse og vedligeholdelse af kreditor stamdata i overensstemmelse med koncernpolitikker
  • zExpense
  • Ad hoc opgaver

Så selvom vi er lykkelige for, at verden er åbnet op, og vi har travlt med at sende vores gæster ud på deres spændende rejser, så har vi også en bøn. En bøn om at du med din dynamiske tilgang til jobbet, dit strukturerede væsen, din skarpe sans for tal og din erfaring inden for økonomi ser dette opslag og beslutter dig for at søge jobbet som regnskabsmedarbejder i kreditorteamet hos os i Aller Leisure.

Jobbet i hovedtræk
Som regnskabsmedarbejder i Aller Leisure bliver du en del af én samlet økonomiafdeling, der tæller ca. 15 medarbejdere fordelt på tre teams:

Kreditor-, debitor- og controllerteam.

Økonomiafdelingen fungerer som et Shared Service Center for koncernens rejseselskaber, og du vil med reference til regnskabschefen indgå i en dynamisk rolle i kreditorteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage kreditorbogholderiet i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer.

Økonomiafdelingen har til huse i en pensioneret stationsbygning lige ved siden af Østerport Station på Østerbro i København, og vi deler de skønne, lyse kontorer – og den fremragende kantineordning - med flere af rejsebureauerne i koncernen. Men vi servicerer også de bureauer, som har kontorer andre steder i Danmark, og vi vil gerne være nærværende i hele forretningen, så du skal derfor forvente rejseaktivitet til vores øvrige kontorer.

Din profil, baggrund og erfaring
Du har erfaring indenfor økonomi og regnskab og har flair for IT.

Din arbejdsstil er selvstændig, og du er nysgerrig på vores forretning, der jo i sagens natur også bliver din forretning. Som menneske forstår og værdsætter du værdien af et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kommunikation med dine kolleger, vores rejsebureauer og leverandører er afgørende for din og vores succes.

Din tilgang til opgaverne er struktureret og velovervejet, og du skal via din talforståelse på kort tid være i stand til at skabe dig et godt overblik. Samtidig er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis med detaljen og kvaliteten i dit arbejde.

Som person foretrækker du dialog og sparring med organisationen og bidrager til, at der er god energi og fremdrift i opgaverne. Du formår at navigere på forskellige IT-platforme, eksempelvis Navision og Rillion, og du kan kommunikere på dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt.

Hvem er Aller Leisure?
Aller Leisure A/S er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden, der hvert år giver vores tusindvis af gæster unikke og uforglemmelige oplevelser. Vores rejsebureauer omfatter Nyhavn Rejser, Stjernegaard Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Gaia Travel, Let’s do og Aller Travel. Aller Leisure ejer også eventbureauet Alive. Læs mere her: www.allerleisure.com

Koncernen er ejet af Aller A/S, som bl.a. også er moderselskab for Aller Media, der er en af Nordens største bladkoncerner.

Vil du med på rejsen?
Så kan vi tilbyde et job i en spændende branche, hvor du vil blive en del af en professionel virksomhed med en uformel omgangstone. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på kvalitetsbevidsthed samt faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og personalegoder.

Ansøg
UnikRecruitment bistår Aller Leisure ved denne rekrutteringsopgave, der ikke vil blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller [email protected]. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 30. januar 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København

    Har du interesse for regnskabsanalyse, og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere? Så er det måske dig, vi leder efter.Dit kommende jobDine arbejdsopgaver inkluder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Flad organisation med korte kommandoveje og et stærkt fagligt fællesskab Kom med inden for hos XL-BYG Knud Larsen Byggecenter A/S i Hvidovre, og føl dig hjemme som medarbejder i en familieejet virk..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Valby

    Hos [xxxxx] er vi pionerer inden for ejendomsbranchen, hvor vi dagligt udfordrer konventionerne for at skabe banebrydende resultater. Vi værdsætter innovation og dygtighed, og nu søger vi en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 1
14. april 2024 1