Er du vores nye sygeplejerske til vores mave/tarm medicinskafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du sygeplejerske og ønsker du at arbejde sammen med en af Danmarks bedste AMIR, som målrettet arbejder for at højne det gode arbejdsmiljø hos os og hele tiden gøre det bedre. Ønsker du at gøre en forskel for den sårbare patient, give håb for den unge patient og ønsker du at arbejde et sted, hvor der er et trygt og godt læringsmiljø? Så er det lige dig, vi står og mangler.

Dine nye kolleger

Når du starter som sygeplejerske på K3, får du, i al beskedenhed, nogle helt fantastiske kolleger. Vi er 28 sygeplejersker og 2 social- og sundhedsassistenter. Vi har et godt sammenhold – både fagligt og socialt – og vores personalegruppe er fyldt med engagerede, kompetente, nysgerrige, sjove og innovative kollegaer. Vi lever højt på at sprede god energi til hinanden og til vores patienter. Vi synger for eksempel fællessange om fredagen og vi sørger for at spise morgenmad og frokost sammen. Med andre ord, så har vi et tæt samarbejde i hverdagen. Hver morgen danner vi makkerpar og herefter planlægges dagen i fællesskab.

Lidt om afsnittet

Vi er et mave/tarm medicinsk sengeafsnit med 20 sengepladser, hvor 3 af disse senge er intermediære pladser. I disse senge behandler og plejer vi akut dårlige patienter, der har behov for et højere observationsniveau og har brug for elektronisk overvågning. Vi har i tilknytning til vores sengeafsnit en levercirroseklinik, hvor vores mest syge leverpatienter bliver fulgt ambulant. Herudover har vi et daghospital hvor vi ser patienter, der efter udskrivelsen, har brug for hurtig opfølgning. Disse funktioner passes af sygeplejersker fra sengeafsnittet, hvilket kompetenceudvikler sygeplejerskerne.

Om jobbet

På K3 vil du skulle varetage plejen af en bred vifte af patienter, bl.a. den unge IBD-patient, der har behov for den psykiske pleje, for at kunne varetage deres egen sygdom. Eller den svært leversyge patient, der har brug for hjælp til den basale pleje, såsom personlig hygiejne, ernæringsindtag, hjemmesituationen og meget mere. Du vil ligeledes møde patienter i det sidste stadie af deres liv, hvor du skal kunne rumme dem og deres pårørende, så de får en værdig afslutning på livet. Du vil dagligt blive tildelt 3-4 patienter, som du har helhedsplejen for.

Vi søger

Vi søger en sygeplejerske der ønsker at blive en del af vores fællesskab. Du skal have mod på at arbejde i blandede vagter samt at arbejde hver 3. weekend.

Vi søger en sygeplejerske der er:

  • Nysgerrig på faget
  • Ønsker udfordringer
  • Kender sine egne begrænsninger
  • Gerne vil patientkontakt
  • Du skal være en god teammakker
  • Fan af ”løfte i flok” begrebet

Vi tilbyder

Et afsnit med en fantastisk personalegruppe, der værner om hinanden og en ledelse der er tæt på. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med blandede vagter. Det vil sige, at du kommer til at arbejde i både dagvagt, aftenvagt og nattevagter. Du vil arbejde efter et rul, hvilket gør, at du bedre kan forudse, hvornår du arbejder i vagter. Du vil have weekendvagter hver 3. weekend.

Kevin er den ene af vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion, og han vil sørge for, at du kommer godt ombord på K3 og sørger for, at din introduktion passer til dig og dit udgangspunkt. Du vil blive tilknyttet et onboardingprogram der varer 5 måneder, hvor de første 8 uger er udenfor normering. I dette program vil du blandt andet blive tilknyttet en social og faglig mentor, få specialerelevant undervisning m.m. Du vil også få udleveret en uddannelsesmappe, som du bruger til at sikre og dokumentere din kompetenceudvikling.

Når du har været hos os i ca. 2 år, vil Astrid, vores anden sygeplejerske med klinisk specialfunktion, sørge for din fortsatte kompetenceudvikling. Her er der blandt andet fokus på journal club, en mere individuel kompetenceudvikling struktureret ud fra din MUS samtale og den gastroenterologiske efteruddannelse.

Vi går meget op i faglig udvikling på afsnittet. Der vil hver uge være planlagt undervisning, sygeplejereflektioner m.m. Vi er åbne for forslag til andre faglige aktiviteter, så man er meget velkommen til at byde ind.

Ligeledes tilbyder vi:

  • Individuelt introduktionsprogram
  • Intermediær sygepleje - når du er klar til det
  • Mulighed for supervision

Er du blevet interesseret

Så kom dog forbi til en kop kaffe eller du kan ringe til mig, Maria, hvis du vil høre mere om stillingen. Mit telefonnummer er 30 91 41 48. Du kan også tale med en sygeplejerske på afdelingen, hvis du ringer til den ansvarshavende sygeplejerske på telefon 40 26 37 61. Du er også velkommen til at følge vores instragramprofil k3_bispebjerg

Send din ansøgning via linket nederst på siden. Ansøgningsfrist d. 5/1-2023

Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 18
13. maj 2024 14
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 12
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9