Intern ERP-konsulent med regnskabsmæssig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger lige nu en kollega der vil være med til at understøtte HOFOR i de mange forretningskritiske processer i virksomheden. HOFOR- koncernen består af 30 selskaber.

Regnskabsmæssig baggrund og flair for D365fO
Som intern ERP-konsulent kommer du til at være en del af HOFOR’s dedikerede ERP-Team. Teamet supporterer hele koncernen i forhold til vores økonomisystem Dynamics 365Fo. Du vil indgå i det samlede supportteam og være sparringspartner for kolleger i relation til anvendelse af systemet. Du vil være med til at sikre, at systemet til enhver tid understøtter en effektiv og korrekt rapportering, samt at ændringsanmodninger og fejlrettelser bliver beskrevet, prioriteret og testet.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter at du:

  • Foretager opsætning af finans-, projekt-, debitor- og kreditormodulet herunder fx oprettelse af nye konti, dimensioner mv
  • Håndterer opsætning af momsregler i systemet, så vi kan afregne korrekt moms
  • Opsætter anlægsaktiver herunder indlæsning til aktivering
  • Håndterer og opsætter bankkonti
  • Er med til at sikre at processerne omkring Dynamics 365fO fungere optimalt hvilket bl a sker ved test inden opgraderinger sker i produktionsmiljøet
  • Sikrer at systemet overholder gældende lovgivning
  • Deltager i undervisning af brugerne

Regnskabsmæssig baggrund, systemforståelse og blik for digitalisering
Vi forstiller os, at du har en regnskabsmæssig baggrund f eks som revisorassistent, regnskabsassistent eller superbruger men har et ønske om at arbejde mere med den systemmæssige side af økonomisystemet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til D365fO men det er ikke et krav. Det vil ligeledes være en fordel hvis du er vant til at arbejde med en større mængde af data via forskellige Excel værktøjer.

HOFOR satser stærkt på digitalisering, så det må gerne falde dig naturligt at se potentialer heri. Du kommer derfor gerne med nye ideer til procesforbedringer, som du selv løber i mål med dine øvrige kollegaer.

Vi forventer derudover, at du:

  • Er god til at kommunikere og kan formidle teknisk viden på forskelligt niveau
  • Har en stærk systemforståelse
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er struktureret og følger dine opgaver helt i mål
  • Har en positiv indstilling
  • Er nysgerrig og opsøgende – både ift. opgaver og løsningsmuligheder

Engagerede kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Vi ser frem til at byde dig velkommen i ERP-teamet, hvor du får seks dygtige og engagerede kolleger med forskellige profiler og roller. Du bliver desuden en del af Økonomi området i HOFOR, der består af ca 60 kolleger, som i fællesskab har ansvaret for økonomien i HOFOR.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor det er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 18. september 2023. Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og besætter gerne stillingen inden fristens udløb, hvis du er den rigtige kandidat. Du opfordres derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kent Løve, ERP-konsulent, 2795 3423 eller [email protected] eller Anne Patrong, teamleder, 27952164 eller mail [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    I Flair søger vi en Payroll Specialist, som brænder for lønadministration og som sætter en ære i at lave korrekt løn til Flairs vikarer i samarbejde med teamet. Vi leder efter en der har erfaring m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Er du klar til nye og spændende faglige udfordringer i et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail? Stortrives du med ansvar, medin..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Vil du arbejde med kreditorbogholderi i en international kontekst? Kan du holde styr på flere selskaber? Og motiveres du af at have et tæt samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser, så kom .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 10
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 10