Lønkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi mangler en kollega til vores lønteam, da en kollega er gået på pension. Så grib muligheden og bliv en del af et fagligt stærkt lønteam, som dagligt sparrer med hinanden, en kultur, hvor der er plads til alle og en arbejdsplads med udviklingsmuligheder og skønne kolleger.

Alsidige opgaver indenfor lønområdet
Som lønkonsulent bliver du en del af lønteamet, som håndterer lønudbetalinger for vores medarbejdere, der er ansat på flere forskellige overenskomster/lokalaftaler. Derudover har lønteamet også ansvaret for vores tidsregistreringssystem og ansøgning om lønrefusioner.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt inden for lønområdet, hvor du:

  • Håndtere oprettelse og ændringer på medarbejdere (fx ændring i overenskomstmæssige forhold, personalegoder, stamdata mv.)
  • Afvikler månedlige lønkørsler
  • Håndterer data fra tidsregistreringen
  • Håndterer månedlige lønafstemninger og diverse finansafstemninger
  • Yder daglig sparring til medarbejdere og ledere omkring regler om ferie, barsel, overenskomster, lokalaftaler m.m.
  • Deltager i lønteamets arbejde med procesoptimeringer

Erfaren, imødekommende, struktureret og løsningsorienteret
Vi forestiller os, at du har tilegnet dig viden inden for lønområdet i en større virksomhed og er klar til nye og flere udfordringer.

Du leverer altid et professionelt stykke arbejde, udviser initiativ og kan lide at udvikle og optimere dine opgaver. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at afslutte dem med et godt resultat. Dine resultater opnår du bl.a. ved at arbejde struktureret i et godt samarbejde med dine kolleger.

Vi anvender Lessor til Dynamics 365 samt ProMark som tidsregistreringssystem. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til systemerne, men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du har en stor systemforståelse, og du i øvrigt motiveres af at sætte dig ind i nye systemer. Vi forventer at du er stærk i Office-pakken, særligt Excel.

Som udgangspunkt er stillingen fuldtid, men deltid vil evt. kunne komme på tale.

5 engagerede kollegaer står klar til at tage imod dig
Som vores nye lønkonsulent bliver du en del af lønteamet, som indgår i HOFORs Regnskabssektion. Du vil træde ind i et lønteam, som i dag består af 5 engagerede medarbejdere, som alle glæder sig til at tage godt imod dig.

Vi har en god hverdag med alsidige opgaver. Vi sætter alle pris på et godt grin i hverdagen, og vi løfter opgaverne i teamet i flok.

Arbejdsstedet ligger i Ørestaden tæt på metroen, og der er også mulighed for at arbejde hjemme, da vi vægter fleksibilitet højt. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone i sektionen, og hvis du trives i det miljø, så skal du helt sikkert søge jobbet.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 18. september 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Malene Nygaard Bechmann, Teamleder, 27 95 21 10 og/eller [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    I Flair søger vi en Payroll Specialist, som brænder for lønadministration og som sætter en ære i at lave korrekt løn til Flairs vikarer i samarbejde med teamet. Vi leder efter en der har erfaring m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Er du klar til nye og spændende faglige udfordringer i et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail? Stortrives du med ansvar, medin..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Vil du arbejde med kreditorbogholderi i en international kontekst? Kan du holde styr på flere selskaber? Og motiveres du af at have et tæt samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser, så kom .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 10
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 10