Controller til Projektøkonomi i Risskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Projektcontroller

Vil du være med til at sætte dagsordenen for projektøkonomi i en af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Lyder det spændende med en arbejdsdag, der både byder på kontormiljø og sikkerhedssko og arbejdstøj i stærke farver? Har du lyst til, i tæt samarbejde med de projektansvarlige, at understøtte dem i eksekvering af de enkelte projekter? Så er du måske vores nye projektcontroller til Projektøkonomi i Risskov.

Du bliver en del af et engageret team, som arbejder med økonomistyring og rapportering på vores bygge- og anlægsprojekter. Du vil møde et team, hvor samarbejdet og hjælpsomheden er i top og stemningen er uformel. Vi møder på arbejdet med godt humør, ordentlighed i blodet og masser af faglig rygrad. Udover dit team i projektøkonomi indgår du i tæt samarbejde med projektcheferne i MT Højgaard Danmark, hvor det er din fornemmeste opgave at sikre troværdig rapportering, som er konsistent og sammenlignelig over tid.

Din faste arbejdsplads bliver på vores kontor i Risskov. Du får desuden muligheden for at komme tæt på forretningen og dine samarbejdspartnere, da jobbet også foregår i såvel mødelokaler som på byggepladser i hele Danmark. Kørekort og bil er derfor et krav.

Opgaver og ansvarsområder

Som vores nye projektcontroller bliver du ansvarlig for egen projektportefølje, og du udarbejder den samlede projekt controlling på de respektive projekter. Det er en særdeles vigtig funktion, som indebærer en stor kontaktflade samt sparring og support til projektchefer og kollegaer på flere niveauer. Du er ansvarlig for at levere rettidige og retvisende, økonomiske stade på vores projekter - fortrinsvis med en kontraktsum større end 500 mio. DKK. Du vil få mulighed for at være med til at udvikle og præge processer og controllerfunktionen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • yde support og sparring til de projektansvarlige for de store bygge- og anlægsprojekter herunder deltagelse i månedlige økonomiopfølgningsmøder
  • sparre økonomisk med projektledelsen på byggeprojekter
  • analysere og sikre korrekte vurderinger ved at følge udviklingen i økonomien og bidrage til, at projektlederne kan agere proaktivt og sikre en sund projektøkonomi
  • understøtte de projektansvarlige i udarbejdelsen af deres månedsprognoser og deres afvigelsesforklaringer
  • skabe struktur, drive, udvikle og udfordre processer i controllerfunktionen samt udarbejde nye standarder mv.
  • deltage ved årsafslutningen samt revisionsgennemgang

Herudover vil du løbende blive involveret i ad hoc-opgaver, som kræver kompetencer inden for projekt controlling samt opgaver af mere dagligdags karakter.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse, og at du har erfaring fra en lignende stilling som projekt controller. Du er en erfaren bruger af Office pakken, herunder erfaren bruger af Excel. Du er flydende i dansk både i skrift og tale.
Du evner at forklare komplekse problemstillinger på en enkel måde og yder naturligt support og sparring med kollegaer og interne interessenter på flere niveauer. Det er vigtigt, at du som person er kendetegnet ved gode kommunikationsevner og høj gennemslagskraft. Du er positiv, udadvendt og kan begå dig på alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en højt anerkendt virksomhed, hvor din hverdag kommer til at foregå i skiftende miljøer. Du tilbydes en stilling, som du har stor mulighed for at være med til at præge og udvikle. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling og en lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles.

Ansøgning

Er du klar til næste skridt, så send os din ansøgning og dit CV. Vi indkalder løbende til samtale med henblik på snarlig tiltrædelse.
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Projektøkonomi Line Eide Munk på telefon +45 2538 9114.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Risskov

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner. Your areas of responsibility will include the foll..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1