Rekrutteringsfirma

Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Trives du i en rolle med alsidige opgaver og et stort ansvar? Har du styr på de regnskabsmæssige discipliner, motiveres du af at kombinere analyse med eksekvering og opfølgning, og evner du at samarbejde i en international organisation med ambitioner? Så er det muligvis dig, vi søger.

For vores kunde Damstahl søger TornbjergSchou en Financial Controller, der ikke bare er dygtig til at analysere tallene, men som også evner at bruge data til kontinuerlig udvikling af procedurer og arbejdsgange på tværs af funktioner. Der er tale om en stilling, hvor du skal arbejde med både udvikling og drift i en virksomhedskultur, hvor handlekraft og prioritering bliver nøgleord for at lykkes.

Stillingen er nyoprettet, og udtrykker et markant ønske om at styrke den samlede regnskabsfunktion.

Damstahl er en international virksomhed med aktiviteter i 11 europæiske lande. De er en travl og dynamisk virksomhed med omkring 100 ansatte på hovedkontoret i Skanderborg og mere end 350 i hele Damstahl-gruppen.

Med en omsætning på omkring 3 mia. DKK er Damstahl blandt Europas førende leverandører af rustfrit stål til bl.a. energisektoren, levnedsmiddel- og medicinalbranchen.

Hos Damstahl går digitalisering og personlige relationer hånd i hånd, hvilket spiller en afgørende rolle i samspillet med deres samarbejdspartnere, som de også inddrager i deres konstante fokus på bæredygtighed.


Du kan læse mere om Damstahl og deres historie på www.damstahl.dk

Jobbeskrivelse:

Som højre hånd til virksomhedens Koncern regnskabschef, bliver du en del af et team i alt 9 kolleger i regnskabsfunktionen/Shared Servicecenteret. Du bliver koncernens regnskabsekspert – den person, som de enkelte afdelinger går til med både input og spørgsmål.

Du bliver ansvarlig for en del af koncernens økonomiopfølgning, sparringspartner til ledelsen og bidragsyder til virksomheden generelt. Du har øje for optimeringer af både systemer og processer, og du bidrager aktivt i udviklingen af den samlede økonomi- og regnskabsfunktion. Med baggrund i finansielle data bliver din opgave at understøtte virksomhedens ledelse og øvrige funktioner med henblik på mulige justeringer og optimeringer – at skabe et oplyst grundlag for fremtidens beslutninger.

Dine opgaver spænder bredt, og da Damstahl er en virksomhed, hvor alle medarbejdere løfter i flok, vil du også deltage regnskabsfunktionens daglige drift – herunder bogføring.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:
  • Udarbejdelse af interne måneds- og kvartalsregnskaber – herunder hands-on konsolidering og rapportering til direktion og øvrig ledelse
  • Udarbejdelse af afvigelsesanalyser samt opfølgning på disse – herunder omkostningscontrolling
  • Kvalitetssikring af rapportering
  • Afstemning af konti med specifikationer
  • Klargøring til revision – herunder afstemning af årsrapporter
  • Udarbejdelse af budgetter og estimater
  • Cashflow monitorering og forecasting
  • Cost-benefit analyser
  • Diverse ad-hoc opgaver tilknyttet Shared Servicecenteret

Din baggrund:

Stillingen er en nøglerolle i at understøtte virksomhedens fremtidige vækst, og det er vigtigt, du formår at bruge din erfaring til at prioritere og skabe den nødvendige struktur og fremdrift.

Du har en relevant økonomisk uddannelse på HA, HD eller kandidatniveau kombineret med praktisk erfaring – alternativt en revisionsbaggrund. Du har konkret erfaring med afstemninger, koncernrapportering og økonomistyring, arbejder hjemmevant med Excel på højt niveau, samt kender til ERP-systemer.

Som Financial Controller arbejder du naturligt struktureret, og du kan forholde dig konstruktivt kritisk til dine data samt dokumentere og forklare konklusioner og anbefalinger på en let forståelig måde. Du har overblik til at løse mange sideløbende opgaver og stadig levere rettidigt. Som person trives du med at skabe resultater i en koncernfunktion med kontakter på alle niveauer og på tværs af organisationen.

Vi forventer følgende:
  • Du har styr på de regnskabsmæssige discipliner
  • Du har solide IT-kompetencer – Excel på højt niveau og solid erfaring med ERP og BI
  • Du er analytisk stærk og arbejder struktureret
  • Du er positiv og evner at se muligheder frem for begrænsninger
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for ”hands-on”, når det er nødvendigt
  • Du er ansvarsbevidst og sætter en stor ære i at løse opgaverne rigtigt første gang
  • Engelsk i skrift og tale

Damstahl tilbyder:

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed med en sund kultur, der anerkender, at kunde- og medarbejdertilfredshed går hånd i hånd. Du vil få et stort ansvar og mulighed for at præge din stilling fra første dag samt tilbydes en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Forstår du at tage ansvar og arbejde med begrænset supervision med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativtagende og detaljeorienteret? Så er du måske vores kommende kollega. Vi søger en r..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to make sure that our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.Your responsibilities include:contribute to..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0