Leder delikatesseafdeling, [xxxxx] Sluseholmen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Stort servicegen og stærk faglighed, så er det dig vi mangler

Som leder af delikatessen i Irma Sluseholmen, bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service, kvalitet og særlige ånd, som Irma er kendt for.
I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed, dine kollegaers trivsel og din driftmæssige performance.

Irma Sluseholmen, København SV:
Butikken har haft en rivende udvikling de seneste år. Vi har faste, loyale kunder, som vil inspireres og have kvalitetsvarer pakket ind i den højeste service. Vi er et stærkt hold, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet, vi skal nemlig have det sjovt mens vi arbejder.

Området har været under opbygning gennem mange år og der kommer endnu flere boliger til de kommende år. Kunderne efterspørger nemme, hurtige, men velsmagende måltidsløsninger og denne efterspørgsel vil stige i fremtiden. Derfor kommer du til at spille en vigtig rolle i at få tilfredsstillet denne efterspørgsel.

Vi tilbyder

  • Et spændende job, hvor kvaliteten af din produktion sættes i højsædet
  • Frihed til at arbejde med sortimentet, så længe basis sortiment er på plads
  • 37 timer om ugen og løn efter kvalifikationer
  • Ansvar for egne arbejdsopgaver i din delikatesseafdeling, hvor du arbejder alene men spiller sammen med resten af butikken


Opgaver:
Dit primære ansvarsområde vil være butikkens delikatesse, hvor du selv er med til at sætte rammer og rutiner for din hverdag i afdelingen. Du skal selv administrere en plan med ugens delikatesser/måltidsløsninger. Du leverer hver dag Irmas deli grundsortiment og har styr på din egenkontrol, dit lager, madspild og dine varebestillinger. Du skaber mad begejstring og inspiration ved f.eks. at lave smagsprøver, inspirerende oplæg og retter af høj kvalitet og indbydende udseende. Derudover bidrager du altid positivt til hele butikkens drift- og stemningen i butikken.

Delikatessen er noget af det første vores kunder møder når de kommer ind i butikken, det stiller krav til at du møder kunden med et smil, du er nysgerrige på hvad de efterspørge og giver dem den serviceoplevelser som man kun finder i Irma. I Irma er vi alle købmænd for hvert vores område. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge, så længe du holder dig for øje, at Irmas succes er en holdindsats. Vi vil lave den fedeste Deli til gavn for hele området.

Vi forventer, at du:

  • Er kulinarisk uddannet, f.eks slagter, delikatesse, kok, kantine mv. og brænder for en stilling med tilberedning/produktion af mad
  • Har sans for detaljen - dine retter ser lækre og indbydende ud
  • Kan profilere delikatesseafdelingen i butikken med lækre måltidsløsninger og omstillingen fra frokost til aftensmad
  • Har lyst til at yde vores kunder uovertruffen service, du får friheden til det
  • Møder såvel kunder som kollegaer proaktivt, med en positiv indstilling og et åbent sind
  • Er engageret og går forrest i samarbejdet med dine kollegaer
  • Arbejder struktureret og god til at opfylde din afdelings målsætninger
  • Trives med mennesker omkring dig i en travl hverdag


Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte:
Distrikschef Thomas Hammer tlf. 5159 3835

Send din ansøgning via "Søg job" senest den 27. Januar 2023 – samtaler vil løbende blive afholdt

I Irma går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Med nysgerrighed og passion drives Irma
Som medarbejder i Irma får du ca. 2.000 dedikerede kollegaer, og du bliver en del af en helt særlig arbejdsplads. Vi er flere år i træk blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser i Great Place to Work og i 2018 vandt vi prisen som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed af Relationwise A/S. Vores strategi om det urbane madhus sætter retningen for Irmas rejse og frembringer vores passion og nysgerrighed for madglæde, samt mod til nye tiltag for at skabe en bedre verden. Vil du læse mere om, hvad der gør os til en af Danmarks bedste arbejdspladser, kan du læse mere her https://Irma.dk/job-i-Irma/at-arbejde-i-Irma.


Bliver du ansat i Irma bliver du også en del af Coop-familien. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bd1a3cda)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • København SV
  • Fredag den 27. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som restaurationschefer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte restaurationschef i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal restaurationschefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte restaurationschefer over tid

Dato Alle jobs som restaurationschefer
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0