Brænder du for akut og kompleks sygepleje i spændingsfeltet mellem geriatri og palliation?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Og kan du svare ja til følgende?

  • Ønsker du en god introduktion, hvor du ikke tæller med i normeringen den første måned, får tildelt en mentor, og indgår i et kompetenceudviklingsprogram?
  • Har du interesse for både det akutte og kroniske patientforløb med særlig fokus på helhedsorienteret kompleks sygepleje?
  • Har du interesse for sygepleje til patienter, der under indlæggelse får en kræftdiagnose og lyst til at være med til at udvikle sygeplejen til denne patientgruppe?
  • Vil du optimere og udvikle de bedste patientforløb i tværfaglige og tværsektorielle sammenhænge?
  • Vægter du et stærkt sammenhold højt, hvor der er plads til at være ny/ nyuddannet?

Kunne du svare ja?

Så er geriatrien noget for dig, og så skal du måske læse videre eller ringe til mig. Jeg hedder Henriette, og jeg er afdelingssygeplejerske på vores sengeafsnit G16. Jeg har været afdelingssygeplejerske i mange år i geriatrien, og brænder virkelig for specialet. Det geriatriske speciale er spændende, fordi udfordringerne er komplekse og centrale for fremtidens sundhedsvæsen.

Grundig introduktion og mentorordning – og hvad vi ellers tilbyder
Hos os er du ikke med i normeringen den første måned, hvor du følges med din mentor. Din mentor sørger for, at du bliver grundigt introduceret til alle arbejdsgange og kulturen i afdelingen. Vi har planlagt introduktion og undervisning ved tværfaglige samarbejdspartnere hver uge, så du hurtigt lærer os at kende.

Inden du begynder i afdelingen, inviteres du ind til en samtale om dit introduktionsforløb, hvor du får mulighed for at se afdelingen og hilse på dine kolleger.

Introduktionen stopper ikke efter den første måned. Den strækker sig over et længere forløb, hvor du kontinuerligt får tilbudt undervisning og kurser, og hyppigt er i dialog med mig og din mentor, så indsatsen målrettes dig. Vi arbejder systematisk med at udvikle dine instrumentelle færdigheder og kompetenceudvikling, der tager afsæt i vores sygeplejestrategi.

På G16 er man ny så længe, man har brug for det. Du vil gerne arbejde 37 timer ugentligt i blandede vagter, eller i et fast aften eller nattevagtsrul hver 2 eller 3 weekend. Timeantal og vagter kan tilpasses dine ønsker.

Et godt samarbejde giver arbejdsglæde
I afdelingen har vi fokus på at fastholde en atmosfære præget af tillid, respekt og et klap på skulderen. Et godt samarbejde giver nemlig arbejdsglæde, og kommer både patienter og personale til gavn.

Som afdelingssygeplejerske er jeg nærværende og i dialog med personalet. Jeg gør meget ud af at tilgodese den enkeltes ønske til vagtplanen, så den også matcher behovene i fritiden, og jeg sikrer mig. at der er forskellige kompetencer til stede i alle vagtlag.

Jeg vægter uddannelse og nytænkning højt. Du vil derfor løbende blive tilbudt relevante kurser og undervisning, der svarer til dit kompetenceniveau. På sigt får du tilbudt geriatrisk efteruddannelse samt kursus i den akut - kritisk syge patient.

Om Geriatrisk sengeafsnit G16
Vi er del af den medicinske enhed på Bispebjerg Hospital. Afsnit G16 har plads til 14 patienter med en gennemsnitlig indlæggelsestid på ca. 5-9 dage. Vores patientgruppe er kompleks og bred. Her kommer både fysiologiske, psykiske og sociale problemstillinger i spil - og dem tænker vi ind i alle patientforløbene. Vi har et stort patientflow, så du skal kunne lide, at det til tider går stærkt. Vi arbejder målrettet med Fundaments of Care, fordi det giver mening, og fordi det er en del af vores strategi.

Plejepersonalet arbejder i teams og makkerpar, hvor vi giver mulighed for løbende faglig sparring og vidensdeling omkring den komplekse patient. Vi prioriterer humor og god kommunikation højt. Det er med til at give et sundt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter og pårørende.

Vi er en sammensat gruppe, hvad angår alder og erfaring. Plejegruppen består af både assistenter og sygeplejersker. Vi har et tæt og godt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister og farmakonom. Vi arbejder også tæt sammen med afdelingens andet geriatriske sengeafsnit - og med udgående geriatrisk team samt Geriatrisk ambulatorium. På den måde sikrer vi de mest optimale forløb for vores patienter.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er et stort universitetshospital, hvor vi vægter forskning højt. I efteråret 2019 opstartede vi et forskningsprojekt på afdelingen om forebyggelse af delirium, og vil i den kommende tid særligt udvikle den palliative indsats på afsnittet.

Du er velkommen til at besøge Geriatrisk sengeafsnit her (video)

Tjek os på Instagram, geriatriskafdeling_bispebjerg hvor du kan se meget mere om os og vores hverdag.

Hvem er du?

  • Du er sygeplejersken, der sætter faglighed i højsædet med udgangspunkt i Fundamentals of Care
  • Du vil bidrage til udviklingen af fremtidens geriatriske sygepleje
  • Du er nysgerrig, har lyst til at lære nyt, og ønsker at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø præget af tillid og respekt.
  • Du sætter patienten i centrum, fællesskabsfølelse, anerkendelse og ordentlighed.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om os og stillingen?
Så er du velkommen, til at komme forbi mig til en kop kaffe. Du kan også ringe eller skrive til mig på telefon 2483 5957 eller på mail: [email protected]

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Henriette Harwig Madsen
Afdelingssygeplejerske G16

Send ansøgning og CV via nedenstående link senest den 27.01.2023

Der bliver holdt løbende ansættelsessamtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Fredag den 27. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 12
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7