Rekrutteringsfirma

godkendt revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

På vegne af vores kunde National Revision søger randstad en godkendt revisor eller en cand.merc.aud. med påbegyndt SR-uddannelse, der har et ønske om at blive del af partnerkredsen. Kan du se dig selv i en udfordrende, selvstændig rolle i en veletableret virksomhed, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på virksomhedens fremadrettede udvikling? Så har du chancen for at blive en del af National Revisions Aarhus- eller Randers- afdeling, hvor kvalitet og fleksibilitet er i fokus.

beskrivelse


National Revision har eksisteret i mere end 60 år og har gennem tiden udviklet sig til en sund og velfungerende virksomhed, der i dag beskæftiger 30 dygtige og dedikerede medarbejdere. Med et solidt fundament i det jyske varetager virksomheden en bred vifte af opgaver rettet imod små og mellemstore virksomheder i hele Jylland. Hos National Revision tror man på, at nærhed med kunderne via den personlige kontakt er med til at skabe udvikling og høj kvalitet.

Virksomheden søger en godkendt revisor eller en person, som har påbegyndt uddannelsen til statsautoriseret revisor, og som også ønsker at blive en del af partnerkredsen. Den rette kandidat har lyst til at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma med en velfungerende partnerkreds, hvor man ror i samme retning og løfter i flok. Arbejdspladsen og -miljøet kendetegnes ved en uformel tone, hvor der er plads til humor og en uhøjtidelig stemning. Der er høj tilfredshed blandt de ansatte, og der tilbydes en nærværende og udviklende kultur.

Den rette kandidat tilbydes en hverdag med en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed. Virksomheden har desuden fokus på den rette work-life balance for den enkelte medarbejder. Du tilbydes en spændende portefølje af kunder, som kan målrettes dine kompetencer og udviklingsønsker.

jobindhold


Du vil blive ansvarlig for:
- Udvikling og pleje af egen kundeportefølje
- Revisionsopgaver, ligeledes udvidet gennemgang, review og assistance samt kvalitetssikring af opgaverne
- Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
- Rådgivningsydelser og hjælp til optimering af forretningen hos eksisterende kunder
- Opsøgende arbejde samt bearbejdning af eksisterende netværk med tanke på at tage flere kunder ind
- Medarbejderansvar og -udvikling, herunder understøtte medarbejdernes faglige udvikling
- Strategisk samarbejde med den øvrige partnergruppe

Herudover forventes det, at du er vant til at lede et kundeteam og får opgaverne løst med høj faglighed. Endelig skal du have et ønske om at blive partner inden for en kort tidshorisont.
Som udgangspunkt vil dit arbejdssted være i Aarhus eller Randers.

kvalifikationer


Du er uddannet godkendt revisor eller er påbegyndt SR-uddannelsen. Du har et stærkt kundefokus og sørger for at levere høj kvalitet i dit arbejde som virksomhedernes sparringspartner. Du arbejder selvstændigt og tager ejerskab over dine opgaver og kunder, mens du samtidig har et positivt mindset med en villighed til at hjælpe og vejlede dine kollegaer, når de har brug for dig.

yderligere information


Virksomheden har en flad organisation og en kort beslutningsproces. Der arbejdes ikke i afdelinger, og de fleste medarbejdere arbejder for flere partnere. Du vil som godkendt revisor og partner få mulighed for at være med til at udvikle og forme en virksomhed i fremdrift, herunder afprøve egne idéer. Der er et stort potentiale i markedet og gode muligheder for at udvide din portefølje. National Revision er fleksible i måden, hvorpå du indtræder i partnerkredsen, og dette kan aftales nærmere i forbindelse med ansættelsen.

søg stillingen


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Århus C

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du solid erfaring i at arbejde med Lønsystemer og/eller vagtplanlægning? Har du lyst til at bruge din viden til at bringe et af Danmarks stærkeste lønsystemer til nye højder? Så er du mås..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Ønsker du et meningsfuldt job, hvor du er med til at hjælpe det Offentlige Danmark med at kunne fokusere på de arbejdsopgaver, som de gør bedst ved at lave korrekt løn og at ny-udvikle og vedligeh..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1