Er du vores nye revisor i Middelfart?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet?
Så fold dit revisionstalent ud og bliv en del af BDO’s revisionsteam i Middelfart som ledende revisor.

Forestil dig situationen
Nogle måneder, måske endda nogle uger, efter at du startede som revisor hos BDO, mødes du med nogle venner. De spørger ind til dit nye job, og hvordan det er hos BDO? Du svarer, at du blev mødt med et venligt smil, da du trådte ind over dørtærsklen. Du kom igennem BDO’s spændende historie, og kunne mærke, hvordan formålet om at ”være mennesker, der hjælper andre mennesker med at realisere deres drømme” er bærende i alt, BDO gør. Du fortæller passioneret videre om den gode og hjælpsomme omgangstone på kontoret, og så husker du selvfølgelig også at nævne den lækre frokostordning med både en kold og en varm ret. Du kan virkelig mærke, at BDO har gjort noget ud af din onboarding, så du får den bedst mulige start, hvor du hurtigt får ansvar for egne kunder og spændende opgaver.

Du bliver en del af Middelfart-teamet, som består af 18 dygtige og passionerede medarbejdere. Teamet arbejder primært med små og mellemstore virksomheder, men har derudover også en stor kundeportefølje fra Grønland. Vores grønlandske kunder udgør faktisk 1/3 del af de samlede opgaver. Lyder det spændende? I så fald har du mulighed for at blive tilknyttet vores grønlandske kunder og desuden besøge Grønland. Udover at være ledende revisor vil du blive ansvarlig for oplæring af yngre kollegaer. Dermed får du i stillingen en rolle som coach med en faglig kasket på.

Mød en af dine nye teamkollegaer, Trine, som kort vil præsentere kontoret og vise dig rundt. https://www.youtube.com/watch?v=Cf-gW71vG3M

Om jobbet
Din faglighed skal være i orden, og du er dygtig til at udføre rådgivningsopgaver og udvidet gennemgang samt udarbejde regnskaber inden for mange forskellige brancher. Vi ser det som en fordel, hvis du også har erfaring med revision af store virksomheder, men det er ikke et krav. Hvis du har viljen og ambitionerne, så har vi værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig bedre.

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Foruden sparring fra dine dygtige kolleger, er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Om dig
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring med revision/regnskab/skat. For at du kan sætte dig godt ind i kundens udfordringer, ser vi gerne, at du har en HD-R, cand.merc.aud. eller anden relevant uddannelse og desuden er interesseret i at lære.

Derudover har du:

  • Et digitalt mindset, som hjælper dig, når du skal hjælpe kunderne med deres drømme og fremtidsplaner
  • Gode kommunikationsevner og er god til at skabe relationer
  • Lysten til at lære fra sig til dine kollegaer, så vi sikrer et dynamisk læringsmiljø
  • Forståelsen for værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
  • En proaktiv tankegang, og tager initiativ til glæde for kunder og kolleger
  • Udvikling i tankerne for både kunden og BDO
  • En struktureret og analytisk tilgang til arbejdet, og overholder deadlines


Vi tilbyder

  • Masser af sparring med erfarne og passionerede kolleger i hele organisationen såvel nationalt som internationalt
  • Stort, fagligt ansvar og spændende projekter og opgaver
  • God lokation – vi ligger centralt fra motorvejen
  • En formidabel kantineordning – vi har både varme og kolde retter!


Spørgsmål til jobbet?
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Hør mere om stillingen, kontakt Ann Strini på mail [email protected]. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Revisor i Årslev

    Vi søger en erfaren og selvstændig revisorassistentTil vores kontor i Årslev søger vi en erfaren revisorassistent, som kan arbejde selvstændigt.Vi er en bogholderi- og revisionsvirksomhed, so..
    • Revisor
    • Årslev
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    AnsøgRegistreret revisor til rådgivningsvirksomhedPatriotisk Selskab, OdenseRelationsstærk revisor til rådgivning af professionelle jordbrug.Vil du være med til at udvikle professio..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Svendborg

    med gode muligheder for partnerskab Revisionsfirmaet Edelbo Kogtvedparken 17 5700 Svendborg Web: [xxxxx] VIRKSOMHEDEN RevisionsFirmaet Edelbos historie går helt tilbag..
    • Revisor
    • Svendborg
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    De sidste par måneder har du haft fornøjelsen af at have din daglige gang hos BDO i Odense på den centrale beliggenhed på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej. Lige fra dag et har du følt dig godt tag..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0