Rekrutteringsfirma

Business Controller med forretningsmæssig indsigt og internationalt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du sikre en korrekt økonomisk rapportering og udførlige forretningsanalyser og trives du i en bred rolle, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag og samarbejder med kolleger på tværs af landegrænser? Så læs mere om stillingen som Business Controller hos Uponor her.

Uponor vil udnytte vandets muligheder for at bevare vor planet og skabe en bedre fremtid


Den næste generation har også ret til rent vand. Det er ambitionen hos Uponor, som udvikler højkvalitets VVS-systemløsninger til professionel installation samt skræddersyede løsninger til VVS-installatører, entreprenører, rådgivere og bygherrer. Som den nye Business Controller kommer du til at supportere Uponor Building Solutions danske afdeling og Uponors BLDs finansfunktion i Frankfurt.

Din fornemmeste opgave bliver at sikre en korrekt økonomisk rapportering og en gennemsigtig støttende struktur. Det gør du ved hjælp af udførlige analyser og evalueringer af salgstallene samt anbefalinger om eventuelle nødvendige tilretninger.

Mere konkret får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Udarbejde analyser på kunder og produkter, der supporterer den kommercielle agenda
  • Løbende rapporteringer, budgetopfølgninger, månedslukninger og årsregnskab samt udarbejde forecast mv.
  • Være det daglige bindeled mellem Group finansafdeling i Finland – samt deltage i projekt- og analysearbejde i samarbejde med BLDs finansfunktion i Frankfurt
  • Koordinere og samarbejde med Uponors regnskabsafdelinger vedrørende økonomiske og regnskabsmæssige forespørgsler
  • Være Business Partner for den lokale salgsorganisation herunder assistere salgsafdelingen med at indsamle, analysere og præsentere information om prissætning og dækningsbidrag af produkterne kontra konkurrenternes
  • Overvåge datakvalitet og opsætning i virksomhedens ERP- og BI-databaser og igangsætte systemforbindelser fra andre afdelinger, herunder følge kreditgrænser og risk review

Du får base på kontoret i Brøndby, hvor BLDs danske salgs- og marketingafdeling holder til. Du kan se frem til at blive en del af den lokale ledergruppe og får reference til adm. direktør Lars Rieck.

Akademisk og hands-on profil


Vi er på udkig efter dig, der både evner at sætte din akademiske værktøjskasse i spil og samtidig kan være hands-on og tage ejerskab på opgaven. Du er ikke bange for selv at forme din rolle – tværtimod motiverer det dig. Du kommer nemlig med gode analytiske evner, en stor forretningsforståelse og en proaktiv attitude, som tilsammen resulterer i både vilje og evne til at skaffe resultater.

Baggrundsmæssige har du formentlig en cand.merc./aud. samt erfaring med business controlling i en større international virksomhed med en salgsorganisation. Det har gjort, at du i dag er stærk i kunde- og forretningsvendte opgaver og har gode kommunikative evner på både dansk og engelsk.

IT-mæssigt er det vigtigt, at du er stærk i Office-pakken (særligt Excel) og har et indgående kendskab til Oracle (eller lignende ERP-system) samt BI-løsninger.

100 år med bæredygtigt fokus


Bæredygtighed har været en vital del af Uponors bestræbelser gennem mange år. Faktisk kunne Uponor i 2018 fejre 100-års jubilæum. Virksomheden har etableret sig som en af de førende deltagere i arbejdet med at skabe en bæredygtig forretning og løsninger til gavn for hele værdikæden i byggeriet. Det har ført til, at virksomhedens systemløsninger til VVS-branchen kontinuerligt sætter nye standarder i branchen.

Uponor har i dag ca. 80 ansatte i Danmark fordelt på divisionerne Building Solutions og INFRA, hvoraf 25 er ansat ved BLD (VVS) og har omkring 4300 medarbejdere internationalt fordelt i 30 lande. Nettoomsætningen på ca. 1,3 milliard € vidner om den sunde vækst, som Uponor oplever. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved høj trivsel og lang anciennitet blandt medarbejderne. Det skal være sjovt at gå på job, og det er vigtigt internt i organisationen, at man spiller hinanden gode.

Læs mere om virksomheden på hjemmesiden og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i Frederiksberg

    Drømmer du om en karriere, hvor du gør en mærkbar forskel og skaber resultater sammen med andre? Er du nyuddannet eller måske med et par års erfaring? Vi har mange spændende opgaver, og derfor søge..
    • Revisor
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1