Erfaren Business Analyst med økonomibaggrund til virksomhed med central rolle i den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Søger du efter en spændende karrieremulighed, hvor du kan kombinere en stærk forretningsforståelse, din solide økonomiske værktøjskasse og analytiske evner? Så har du nu mulighed for at få en spændende stilling i energisektoren, som er i stor udvikling. Stillingen er på koncernniveau i Økonomiområdet, og som en del af jobbet er du ansvarlig for udarbejdelse af analyser, anbefalinger og beslutningsoplæg til koncerndirektionen og bestyrelsen. Glæd dig til et job, der byder på spændende udfordringer og komplekse problemstillinger i en organisation, hvor vi har stort fokus på din faglige og personlige udvikling.Energinet er i kraftig vækst og har en helt central rolle i den grønne omstilling. Med DKK 8-10 mia. i årlige investeringer, en balancesum på DKK 55 mia., en omkostningsbase på DKK 10 mia. og 1.900 kolleger er dagligdagen på tværs af økonomifunktionen fyldt med spændende, udfordrende og komplekse opgaver. Hos os vægter vi fleksibilitet og et arbejdsliv i balance højt, og du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og på hjemmekontoret.Lyder alt dette spændende, så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i afdelingen Styring & Analyse i Energinet.Bliv en del af Styring & AnalyseSom vores nye kollega bliver du en del af afdelingen Styring & Analyse, hvor vi er ca. 10 dygtige kollegaer, der ud over at arbejde sammen, også har et betydeligt samarbejde med kolleger på tværs af datterselskaber og koncernenheder.Afdelingen fungerer som business partner for koncernledelsen med ansvar for:
  • Fastsættelse af mål og økonomiske rammer for datterselskaberne
  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af investeringsbeslutninger og øvrige beslutningsoplæg
  • Rapportering til koncernledelse og bestyrelse
  • Løbende analyseopgaver og udarbejdelse af anbefalinger og indstillinger
  • Understøttelse af koncernledelsen i operationaliseringen af strategien.
  • Derudover fungerer afdelingen som Center of Excellence på Økonomistyringsområdet og sparringspartner for koncernens finansielle business partnere og projektøkonomer ved særligt komplekse problemstillinger. Vi er rammesættende for koncernens økonomistyring og har ansvaret for de store tværgående økonomiprocesser relateret til økonomisk planlægning og rapportering, den overordnede økonomiske governance, koncernens styringsmodeller, og performance management.Jobbets indholdI samarbejde med kompetente kolleger vil dine ansvarsområder blandt andet være:
  • Identifikation og udarbejdelse af værdiskabende analyser, anbefalinger og beslutningsoplæg til koncerndirektion og bestyrelse
  • Gennemførelse af relevante benchmarks
  • Deltagelse i relevante forretningsprojekter
  • Håndtering af forespørgsler og spørgsmål fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Energistyrelsen og Forsyningstilsynet
  • Kvalitetssikring af investeringsbeslutninger og øvrige beslutningsoplæg til koncernledelse og -bestyrelse
  • Sparringspartner for forretningen samt koncernens økonomer ved særligt komplekse problemstillinger
  • Din profilDu har en baggrund som f.eks. cand.merc., cand.oecon eller cand.polit. og gerne med mindst 5 års erfaring. Du har en solid økonomisk værktøjskasse, som du evner at kombinere med din strategiske og forretningsmæssige forståelse. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og er analytisk dygtig, ligesom du evner at identificere og omsætte relevante analyser og komplekse problemstillinger til værdiskabende og letforståelige beslutningsgrundlag med afsæt i beslutningstageren. Du er god til at formulere dig skriftligt.Det er ønskeligt, at du har brancheerfaring fra Energisektoren, men det er ikke afgørende.Som person trives du med samarbejde og sparrer gerne med andre. Du tør stille spørgsmål og udfordre på en konstruktiv måde, ligesom du er initiativrig og tager ansvar for egne opgaver. Du har sans for detaljen og sikrer en høj kvalitet, men kan også tilgå komplekse problemstillinger og opgaver pragmatisk. Du trives med en hverdag, hvor der sker mange forandringer og til tider korte deadlines.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job” hurtigst muligt og senest 25. maj 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Klejnstrup på telefon 23 33 89 45.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Revisor
    • Fredericia
    • Torsdag den 25. maj 2023

    Lignende jobs

    • Revisor i Billund

      Revisor til ny rolle med stor indflydelseCenterrevision, BillundKan du lide at arbejde med en varieret kundeportefølje og komme omkring alle aspekter af regnskabet – både som rådgiver og som reviso..
      • Revisor
      • Billund
      Få mere info
    • Revisor i Sydjylland

      Vores kunde er et anerkendt statsautoriseret revisionsselskab i Syddanmark. Med erfaringer og kompetence opbygget siden starten i 1975, tilbyder virksomheden i dag sine kunder; revision, rådgivning..
      • Revisor
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Revisor i Fredericia

      Fagligt stærk statsautoriseret revisor med partnerambitioner søges til vækstorienteret virksomhed
      • Revisor
      • Fredericia
      Få mere info
    • Revisor i Fredericia

      If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Business Controller we are looking for. .
      • Revisor
      • Fredericia
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som revisorer i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte revisorer over tid

    Dato Alle jobs som revisorer
    2. maj 2024 6
    1. maj 2024 6
    30. april 2024 6
    29. april 2024 6
    28. april 2024 6
    27. april 2024 6
    26. april 2024 6
    25. april 2024 6
    24. april 2024 6
    23. april 2024 7
    22. april 2024 7
    21. april 2024 6
    20. april 2024 6
    19. april 2024 6
    18. april 2024 6
    17. april 2024 7
    16. april 2024 7
    15. april 2024 7
    14. april 2024 7
    13. april 2024 7
    12. april 2024 7
    11. april 2024 8
    10. april 2024 8
    9. april 2024 8
    8. april 2024 8
    7. april 2024 8
    6. april 2024 8
    5. april 2024 8
    4. april 2024 7
    3. april 2024 8
    2. april 2024 8