5 gode grunde til at du bør søge job som lønkonsulent hos ECIT!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Hos ECIT er vi på udkig efter en lønkonsulent, der skal være en del af vores lønteam. Og nu tænker du sikkert: ”hvorfor bør jeg egentlig søge en stilling som lønkonsulent hos lige netop ECIT?” . Dét er der faktisk en masse gode grunde til!

Vi har udvalgt de fem bedste grunde til, at du bør søge job som lønkonsulent hos ECIT, så du hurtigt kan blive klog på, om ECIT er din fremtidige arbejdsplads.

1. DU UDVIKLER DINE KOMPETENCER OG TILLÆRER DIG NY VIDEN

Hos ECIT sætter vi en ære i vidensdeling og betragter vores virksomhed som et sted, hvor du får lov til at lære og dygtiggøre dig. Vi arbejder i flere forskellige systemer og med mange typer af virksomheder, hvilket betyder at vi i høj grad går op i at klæde vores konsulenter godt på.

Hvad enten der er tale om opkvalificerende kurser, intern udvikling af kompetencer eller tillæring af nye systemfærdigheder, prioriterer vi det højt.

2. DU BLIVER EN DEL AF ET LØNTEAM MED ET GODT SOCIALT MILJØ

Hos ECIT er det særlig vigtigt for os at understrege, at du bliver en del af et team, og dermed ikke overladt til dig selv, som ofte er tilfældet for lønkonsulenter.

Vores setup består i en fast base for vores lønteam. I lønteamet holder vi ugentlige statusmøder og sikrer, at vi er ”in touch” med hinanden og de opgaver vi er i gang med at løse. På denne måde skaber vi et rum for faglig sparring. Vi er altid flere konsulenter inde over vores respektive kunder, hvorfor vores tilgang og forhold til kunderne altid betragtes som en ”Team Effort”, da vi er fælles om at løfte opgaverne.

Vil du vide mere om lønteamet og det sociale miljø kan du også læse om, hvordan Sandra, der er en del af vores lønteam, synes det er at arbejde med løn hos ECIT:

Læs mere om Sandra og hendes syn på kulturen i ECIT her!

3. DU TAGER DEL I AT SKABE DET GODE ARBEJDSLIV

Hos ECIT fokuserer vi på at skabe det gode arbejdsliv, hvilket for os dækker over flere centrale elementer. Vi mener, at fleksibilitet, når det kommer til mødetider og mulighed for hjemmearbejde, er med til at skabe et godt arbejdsliv. Vi bestræber os derfor på at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at tilrettelægge og forme deres arbejdsliv, så det er foreneligt med et familieliv, fritidsinteresser m.m.

Vores førnævnte teamstruktur er samtidig med til at sikre, at vores opgaver ikke afhænger af enkeltpersoners tilstedeværelse. På den måde er der back-up ved sygdom, ferie eller lignende, hvorfor du ved fravær undgår at vende tilbage til en øget arbejdsbyrde.

4. DU KOMMER TIL AT LAVE LØN FOR STÆRKE BRANDS

Vi er i ECIT stolte af at kunne sige, at vi arbejder for og med velkendte brands. Som lønkonsulent vil du altså lave løn for et væld af interessante kunder, som eksempelvis DSV Transport, Wolt, NoHo (Cocks’n Cows, etc.) og virksomheder som SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR med eksempelvis Borgen 2022).

5. DU BLIVER EN DEL AF EN INTERNATIONAL KONCERN I RIVENDE UDVIKLING

ECIT er en virksomhed med nordiske rødder, som blev stiftet i 2013. I dag har vi mere end 2300 ansatte fordelt i 10 lande (Norge, Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Polen, Litauen, UK, Rumænien og Serbien). I Danmark er vi mere end 300 medarbejdere fordelt på 8 lokationer.

Det, der adskiller ECIT fra lignende virksomheder, er vores lokale engagement i de lokale samfund, vi opererer i. Vores lokale ejerskab og forbindelser til lokale markeder er netop dét, der udgør kernen i ECIT – og det er noget, vi er stolte af!

HAR VI OVERBEVIST DIG NU?

Har vi vagt din interesse og ikke mindst lyst til at arbejde med løn hos ECIT, så send os venligst din ansøgning & CV hurtigst muligt via ansøgningsknappen nedenfor, da vi indkalder til samtaler løbende.

Måske tænker du, at du mangler den obligatoriske liste med krav og forventninger for overhovedet at kunne sende os en målrettet ansøgning, men her tager du fejl. Som tidligere pointeret arbejder vi i lønteamet med flere forskellige systemer og med mange typer af virksomheder. Derfor er vi ikke på udkig efter en specifik konstellation af systemfærdigheder og kompetencer, men en medarbejder med en basisviden og erfaring inden for lønområdet.

Derfor er vi selvfølgelig spændt på at høre, hvilke kvalifikationer og kompetencer du kan bidrage med, hvilke erfaringer du har gjort dig, og hvilke ønsker og forventninger du selv har til din karriere som lønkonsulent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Herlev
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    BeskrivelseEr du en passioneret Accountant, der mestrer bogføringsopgaver? Er du ansvarsbevidst, struktureret og har du en brændende passion for at levere høj kvalitet i en international organi..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i Ballerup

    Company DescriptionAt Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid..
    • Revisor
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1