Cand.merc.aud.er søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du cand.merc.aud.? Ved du godt, at du kan bruge dine kompetencer i nogle helt andre sammenhænge end dem, du er vant til? I Rigsrevisionen kan du være med til at revidere nogle af de største statslige virksomheder i Danmark og en række spændende statslige selskaber. Vi kan samtidig tilbyde en arbejdsplads med gode efteruddannelsesmuligheder, og hvor der er mulighed for at skabe balance mellem karriere og fritid. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her om vores ledige stillinger.

Hvem er vi?

En af hjørnestenene i Rigsrevisionens arbejde er årsrevision, som består af finansiel revision, juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision. I praksis betyder det, at vi reviderer virksom­hedernes regnskaber og forretningsgange. Som en del af revisionen efterprøver vi desuden, om bogføringen stemmer med bevillinger, love mv. Derudover undersøger vi, om virksomhederne har systemer og processer, der understøtter en sparsommelig, produktiv og effektiv forvaltning, fx i forhold til indkøb og aktivitets- og resursestyring.

Du vil blive en del af et hus, hvor der er fokus på faglighed og et godt arbejdsmiljø. I kontorerne er vi organiseret i teams af 2-6 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder ind med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi et fællesskab, hvor alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat i en høj kvalitet.

Hvem er du?

Vi søger dig, som er uddannet cand.merc.aud. eller har en tilsvarende regnskabsfaglig uddannelse. Da vi har flere ledige stillinger, er du velkommen til at søge, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet. Har du erfaring, er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har kendskab til statslig revision eller har erfaring med statens regnskabssystemer og intern kontrol. Måske har du kendskab til statens regler og it-systemer inden for regnskab eller budget, fx fra en controllerfunktion.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har mod på at lære at udføre revision efter standarderne for offentlig revision
  • har gode analytiske evner og flair for tal og regneark
  • har gode metodiske kompetencer
  • formidler komplicerede problemstillinger i et klart sprog både mundtligt og skriftligt
  • bidrager til et godt samarbejdsklima i relation til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er fleksibel og har gode evner til at prioritere og bevare overblikket
  • er selvstændig, engageret og har et godt humør.

Om kontorerne

1. kontor

I 1. kontor er vi 19 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi søger en ny kollega til teamet, som reviderer Kulturministeriet. Teamet er på 7 personer. Du vil have et dagligt samarbejde med dine kolleger i teamet, men der vil også være mulighed for at fordybe dig på egen hånd.

Vi reviderer både den centrale del af Kulturministeriet og de forskellige underliggende institutioner, fx DR og Det Kongelige Teater. Vi lægger vægt på at give dig mulighed for at arbejde med forskellige typer af opgaver og få erfaring med forskellige dele af den statslige sektor.

Vi er ambitiøse og udvikler hele tiden vores måde at arbejde på, samtidig med at vi fastholder et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Carina Høgsted på tlf. 33 92 86 97. Du kan kontakte Carina i hele ferieperioden.

2. kontor

I 2. kontor er vi 21 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi reviderer Forsvarsministeriet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet, gennemfører tværgående revisioner og har ansvaret for at udarbejde 2 årlige beretninger. Derudover foretager vi lønrevision på alle ministerområder.

I 2. kontor er vi inddelt i 3 teams – et forsvarsteam, et sundhedsteam og en lønenhed. Vi er et ambitiøst kontor, der trods teaminddelingen også arbejder på tværs af teams og revisionsdiscipliner. Vi lægger vægt på diversitet, faglighed, holdånd og en positiv tilgang til tingene.

For at søge stillingen i 2. kontor er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Heidi Lund på tlf. 33 92 83 92 eller souschef Janni Bigum på tlf. 33 92 84 68. Du kan kontakte Heidi og Janni i hele ferieperioden.

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen, og som løbende udbygger dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 8. august 2023. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    BeskrivelseEr du en passioneret Accountant, der mestrer bogføringsopgaver? Er du ansvarsbevidst, struktureret og har du en brændende passion for at levere høj kvalitet i en international organi..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0