Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre den gode økonomistyring af Røde Kors’ hjælpearbejde i Danmark? Elsker du projektcontrolling, budgetopfølgning og rapportering kombineret med udvikling af processer og værktøjer? Så er du måske vores nye Business Controller for National Afdeling.

Røde Kors er verdens største humanitære organisation med aktiviteter i både ind- og udland. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. I 2022 har vi nået 34.000 mennesker via Røde Kors længerevarende sociale aktiviteter så som besøgstjeneste, familienetværk eller mentorindsatser. Vi bruger årligt over 200 mio. kr. på vores sociale arbejde i Danmark. Vi søger lige nu en Business Controller til at indgå i arbejdet med controlling af projekter og budgetter for Røde Kors nationale arbejde. Vi er et lille team, hvor humor, ambitioner og faglig sparring præger hverdagen, mens vi holder fokus på kvalitet, deadlines og udviklingspotentiale.

Stort ansvar og bred samarbejdsflade
Som vores nye Business Controller er du vores finansielle anker, og du vil indgå som en naturlig finanspartner, der sikrer en solid økonomistyring med troværdige porteføljeoverblik og konkret projektopfølgning. Dine nøgleopgaver bliver at:

  • Sikre projektopsætning og budgetlægning, løbende opfølgning samt afrapportering og regnskabsaflæggelse til donorer på egen projektportefølje - i tæt samarbejde med de nationale projektledere
  • Udarbejdelse af materiale samt dialog med revision om regnskabsaflæggelse på projekter og sikring af høj kvalitet i donorcompliance
  • Være en økonomisk rådgiver og vejleder for projektledere og ledelsen til National afdeling, herunder kommunikere komplicerede økonomiske problemstillinger til andre faggrupper
  • Monitorere og følge op på budgetter og månedsregnskab sammen med ledelsen i National afdeling
  • Udarbejde budgetrevisioner og bidrage til afstemninger ifm. årsregnskab
  • Bidrage til udarbejdelse af diverse ad hoc rapporter, regnskaber og økonomiske analyser
  • Bidrage med udarbejdelse og ajourføring af guidelines samt implementering af løsninger, der forbedrer de eksisterende processer

Du har et sikkert overblik og erfaring med business controlling
Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor finans, regnskab eller lignende, og vægter dine personlige og professionelle egenskaber mindst lige så højt som din uddannelse. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med controlling, rapportering eller regnskab. Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til projektcontrolling, men det er ikke et krav.

Derudover forventer vi at du:

  • Har et godt kendskab til Office pakken, særligt Excel
  • Har flair for IT-systemer og data
  • Kendskab til finanssystemer og gerne Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations
  • Kendskab til BI værktøjer
  • Gode kommunikationsevner
  • En analytisk tilgang til data og processer og har et skarpt blik for procesoptimering

Det bliver du en del af
Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi brænder for det vi laver, og vi er stolte af vores arbejde.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde ved en dynamisk arbejdsplads med fokus på faglige udfordringer, trivsel og mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Hos os bidrager vi alle til, at der er et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab. Det er et stærkt og engageret fællesskab, du bliver en del af.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen inklusive frokost.

Løn- og ansættelsesvilkår vil ifølge Røde Kors i Danmarks fællesoverenskomst med HK og AC og indplacering afhængig af erfaringer og kvalifikationer.

Vil du være en del af holdet?
Stillingen forventes besat hurtigst muligt og senest 1. oktober 2022. Vi skal derfor have din ansøgning senest 9. august 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. Vi benytter test i forbindelse med ansættelsen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder for Controlling & Analyse Laura Tawfik Thomassen [email protected] eller senior business controller Zdenka Loman [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores værdier og forpligtelse til at beskytte dem
Røde Kors i Danmark er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen, herunder seksuel chikane, mobning, al form for udnyttelse og embedsmisbrug, manglende integritet og økonomisk svindel. Røde Kors ønsker at fremme velfærd for mennesker i sårbare og udsatte situationer baseret på vores syv principper. Røde Kors har formuleret et adfærdskodeks, som beskriver, hvordan du forventes at efterleve vores principper i praksis. Røde Kors forventer, at alle medarbejdere efterlever dette kodeks.

Som et led i vores ønske om at forhindre enhver form for uønsket adfærd, vil vi som en del af ansættelsesprocessen anmode om oplysninger fra dine tidligere arbejdsgivere om eventuelle fund af seksuel chikane, diskriminering, korruption eller anden misligholdelse af din stilling.

Alle tilbud om beskæftigelse sker således på baggrund af tilfredsstillende referencer og passende screeningscheck, som også kan omfatte indhentning af børne- og straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København Ø
  • Onsdag den 09. august 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Revisor søges til organisation/virksomhed i København
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 2
14. april 2024 2