Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Key Account Manager til Wind Energy segmentet – Jylland

Er du klar til at nye udfordringer? Har du stor erfaring med teknisk salg og salg af værktøj, tilbehør, montageteknik og service? Kan du lide at være i direkte kontakt med kunder?

Atlas Copco Industrial Technique søger en teknisk minded og kundeorienteret Key Account Manager (KAM) til salg af værktøj, tilbehør, montageteknik og service. Vores primære kunder er vindenergisegmentet i Danmark. Stillingen har direkte reference til Country Manager i Danmark.

Vi er en del af det nordiske Customer Center for Atlas Copco divisionen Industrial Technique, og som er repræsenteret i Danmark med et mindre team, der har kontor i Albertslund. Vi sælger industriværktøj og systemer, montageløsninger, bearbejdende værktøj, luftmotorer, kvalitetssikring, software og service til vores danske kunder.

Om jobbet
Målet med rollen er at skabe langvarige relationer med vores vindenergikunder. Du vil bidrage med teknisk rådgivning til både eksisterende og potentielle nye områder omkring vindenergi. Du vil få ansvaret for vindenergisegmentet i Jylland tæt på kunderne, som du er ansvarlig for.

Du vil dagligt have direkte kundekontakt og du planlægger selv dine regelmæssige kundebesøg og teamsmøder fra dit hjemmekontor, hvor fokus vil være salg af produkter, tekniske systemer og serviceydelser til vindenergiindustrien. Derudover sørger du for at dokumentere og holde kundeinformationen opdateret. Du får eget salgsbudget og trives med at blive målt på dine resultater.

Selvom dine nærmeste kolleger i Atlas Copco taler dansk, så vil meget træning og kommunikation foregå på engelsk da engelsk er koncernsproget. Et godt kendskab til Office pakken og erfaring med brug af et CRM system er en klar fordel. Har du en teknisk baggrund og en god salgsbaggrund med en positiv indstilling og evne til at lære vil det også være et godt udgangspunkt. Det er en forudsætning for succes i rollen, at du både taler og skriver flydende dansk.

Passer vi godt sammen?
Vi leder efter en kollega, der har stort engagement og interesse i at sikre den bedste løsning for kunden. I rollen opbygger du din forståelse for kundens kernevirksomhed, analyserer kundens behov for produkter og tilhørende serviceydelser og indsamler de nødvendige data til hvert tilbud.
Selvstændighed, vedholdenhed, samarbejdsevne, fokus på kunderne og interesse for teknikken er vigtige styrker for at få succes i rollen.

Rollen og Atlas Copco tilbyder en spændende arbejdsplads, med gode kollegaer på tværs af landet. Professionelle produkter og services, som er branchens absolut bedste. En stilling med stor frihed under ansvar med mulighed for at præge sin egen dagligdag.

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende? Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning i dag, og så håber vi at møde dig snart.

Har du spørgsmål til rollen, så tag fat på Country Manager, Lars Siemen +45 4323 7005. Se evt. mere information om produkter på vores hjemmeside her: Industriværktøj og systemløsninger - Atlas Copco Denmark

Innovation er vores passion
Vidste du, at vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i de fleste industrier? Elektronik, medicinsk forskning, grøn energi, fødevareproduktion, infrastruktur og meget mere. Vi findes overalt!
Atlas Copco er et svensk firma, som netop er fuldt 150 år. Vi har 47.000 medarbejdere i mere end 70 lande. Atlas Copco har en stærk familieånd med respekt for hvert individ og en efterstræbelse på høj diversitet. Vi investerer i vores kunder, i miljøet og først og fremmest i vores medarbejdere. På denne måde tilbyder vi et stimulerende miljø, hvor du hver dag kan udvikle dine kompetencer. Vores familievenlige arbejdsmiljø kan give dig luft og mulighed for at planlægge din arbejdsdag, så dit privat- og arbejdsliv kan kombineres på den mest optimale måde for dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Albertslund
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Brøndby

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3