Account Manager - lak & olie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Junckers A/S søger en dynamisk og resultatorienteret Account Manager til lak og olie-afdelingen. Fokus er opsøgende bearbejdning og servicering af forhandlere i DIY-segmentet.



Baggrund
Som led i en ny strategiplan har Junckers opprioriteret forretningsområdet lak og olie bl.a. via tilførsel af flere ressourcer og nye medarbejdere. Derfor oprettes en stilling som Account Manager med fokus på forhandlersalg i DIY-segmentet på Sjælland, Fyn og Øerne.

Afdeling for lak og olie henvender sig til to segmenter - dels byggemarkeder, tømmerhandlere og farvehandlere (”detail-kunder”) og dels gulvslibere, gulvlæggere og grossister (”proff-kunder”). Stillingen her har hovedfokus på detail-kunderne, og skal samtidig dække afdelinger med produkter til håndværkere, som findes hos nogle forhandlere.

Stillingen
Du refererer til salgschefen for detail-kunder og indgår du i lak og olie-afdelingen sammen med de Account Managers, der har ansvaret for proff-kunderne. Du får særligt tæt samarbejde med salgschefen og med den proff-ansvarlige kollega i distriktet samt med relevante backoffice-funktioner på kontoret.

Du får bl.a. ansvar for bearbejdning, servicering og udvikling af alle detail-kunder i distriktet, herunder særligt det tætte og udviklende samarbejde med den eksisterende kundekreds af især kædeorganiserede forhandlere.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er:

  • Tæt kontakt med og servicering af de etablerede forhandlere i distriktet – herunder initiativ til og samarbejde om kampagner, aktiviteter, varepræsentation, POS, demoer og ikke mindst produkt- og salgstræning af personalet i butikkerne.
  • Proaktivt salgsarbejde; herunder tæt opfølgning på budgetter, kampagner, nyhedslanceringer og andre salgsunderstøttende tiltag.
  • Ansvar for en optimal eksponering af Junckers produkter hos forhandlerne.
  • Afholdelse af produktdemonstrationer og lokale messeaktiviteter samt deltagelse på fællesmesser.
  • Deltagelse i møder og forhandlinger med kæder og nøglekunder.


Succeskriterier
Du vil naturligvis blive målt på de konkrete salgsindsatser og resultater i distriktet. Du forventes at øge aktivitetsniveauet og synligheden i butikkerne markant samt sikre bedre placeringer, øget POS-aktivitet og skarp kampagneopfølgning. Du skal samtidig sikre, at Junckers er en prioriteret og værdsat leverandør og samarbejdspartner hos forhandlerne.

Kandidaten
For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har solid erfaring med KAM-arbejde og salg til detail-kunder i et kædebaseret forhandlernet. Konkret lægges der vægt på, at du har/er:

  • Solid erfaring med salg, service og samarbejde med kæde-kunder.
  • En stærk retail-profil som ved, hvad der skal til for at sikre størst mulig synlighed i butikkerne og skabe et konstant højt niveau af salgsfremmende aktiviteter.
  • Erfaring med at anvende produkt- og brugerfordele aktivt i salgsarbejdet; herunder ikke mindst at du kan undervise og præge butikspersonalet, så de får størst mulig viden om og præference for Junckers produkter.
  • En udpræget relationsbygger, som, via din adfærd og kommunikation, skaber et stærkt fundament for et konstruktivt samarbejde med forhandlerne.
  • Selvstændig, proaktiv og planlæggende i forhold til din egen arbejdsdag.
  • Fleksibel og indstillet på en afvekslende arbejdsdag, hvor fokus og indsats varierer alt efter aktiviteter og kampagner.
  • Vant til at arbejde efter planlagte salgs- og indsatsplaner og have en relativt høj besøgsfrekvens.
  • Er rutineret bruger af moderne IT – herunder CRM.

Blandt dine personlige egenskaber er et stærkt, ærligt og brændende salgsgen, stort engagement og lysten til at udvikle dine ansvarsområder og dig selv. Det er vigtigt, at du motiveres af udfordringer og forandring og kan se styrkerne og mulighederne i at være en del af en dynamisk organisation med store vækstambitioner og løbende udvikling.

Det er også afgørende, at du er åben og samarbejdende i din tilgang til andre mennesker – både internt og eksternt – og at du er garant for stærke og langvarige relationer, konstruktivt samarbejde og åben dialog.

Løn m.m.
Fast gage, bonus, pension, sundhedssikring, firmabil, IT.
Der må påregnes varierende arbejdstider. Ferie i henhold til ferieloven.
Kandidaten arbejder som udgangspunkt ud fra hjemmeadresse.

Bopæl ideelt set centralt på Sjælland eller i Storkøbenhavn.

IT
Bruger af MS Office og gerne vant til CRM-system.

Virksomheden
Junckers A/S er Europas største producent af massive trægulve og en af Danmarks største træindustrivirksomheder 320 medarbejdere på verdensplan. Virksomhedens primære mål er at fremstille produkter af højeste kvalitet på baggrund af en løbende dialog med arkitekter, bygherrer, entreprenører og udførende. Det er det tætte samarbejde med branchefolk, der gør det muligt for Junckers at bevare sin position som Europas førende leverandør af massive trægulve.

Junckers er aktiv inden for tre hovedområder: Massive trægulve til projektbyggerier og private boliger, specialgulve til sportshaller og et omfattende program af træplejemidler både til professionelt brug og DIY. Junckers er en 100 % danskejet virksomhed. Hovedsædet ligger i Køge, og produktionen foregår i Køge og Nørre Alslev. Junckers har egen salgsrepræsentation i 7 lande samt repræsentation via agenter og forhandlere i mere end 30 lande i Asien, Mellemøsten og Europa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. april 2024 2139
27. april 2024 2145
26. april 2024 2142
25. april 2024 2121
24. april 2024 2248
23. april 2024 2258
22. april 2024 2265
21. april 2024 2265
20. april 2024 2272
19. april 2024 2260
18. april 2024 2224
17. april 2024 2232
16. april 2024 2190
15. april 2024 2163
14. april 2024 2158
13. april 2024 2179
12. april 2024 2155
11. april 2024 2129
10. april 2024 2063
9. april 2024 2038
8. april 2024 2002
7. april 2024 2011
6. april 2024 2008
5. april 2024 1977
4. april 2024 1949
3. april 2024 1896
2. april 2024 1886
1. april 2024 2140
31. marts 2024 2224
30. marts 2024 2215
29. marts 2024 2247