Rekrutteringsfirma

Key Account Manager - Distribution & Commercial til Acer Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Relationskabende Key Account Manager – Distribution & Commercial, der ønsker at gøre IT-verdenen mere grøn



Drømmer du om at forene din passion for salg med en rolle i en bæredygtig IT-virksomhed? Er du den rette til at plante succesrige frø i IT-landskabet? Og ser du dig selv i en etableret - men stadigt voksende -virksomhed, hvor du kan præge hverdagen?



Så er du måske den Key Account Manager, Distribution & Commercial, som ACER Danmark står og mangler lige nu.

Størrelse er ikke alt – det handler om kvalitet
ACER Danmark er lige nu på udkig efter en Key Account Manager, der vil være en del af et hold af dygtige og engagerede medarbejdere.

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at identificere nye kundemuligheder og gennemføre alle salgets faser. Du får ansvaret for din egen portefølje med nogle af vores vigtigste kunder samt vil være med til at skabe det rette fokus og kendskab til Acers produkter. Din professionelle stolthed driver dig til altid at yde dit bedste – om det er gennem en kundepræsentation, løsning af en konkret problemstilling eller noget helt tredje.

I din nye rolle vil du veksle mellem to primære ansvarsområder. Det vil sige, at 50% af din tid arbejder du som ansvarlig for den Nordiske distribution og de resterende 50% for det kommercielle marked.

Stærke relationer driver dig
I tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer og den nordiske salgsdirektør er du med til at sikre tilstedeværelse i markedet, øge markedsandelene og optimere salget samt sikre fortsat vækst og solid lønsomhed.

Med dine stærke evner til at skabe og bevare de gode relationer, er du erfaren i at forstå en kundes behov og tilpasse produkter og løsninger til netop det individuelle behov. Og høj kundetilfredshed er et naturligt mål for dig.

Mere konkret kommer dine daglige opgaver til at omfatte:

  • Identificere og opbygge kontakt med potentielle kunder, partnere og forhandlere
  • Styrke relationerne med eksisterende kunder
  • Overvåge og fastsætte korrekte markedspriser. Sikre korrekt præsentation af Acers produkter på distributørers hjemmesider
  • Udarbejde tilbud og prislister
  • Lagerstyring ift. salgsordre (beholdning, priser og liggetid)
  • Samarbejde med marketing om kommercielle marketingaktiviteter overfor kunder, partnere og forhandlere


Vi er nysgerrige
Uddannelsesmæssigt er der mange indgange til jobbet. Det er dog vigtigt, at du har nogle års relevant salgserfaring fra kommercielle virksomheder samt et generelt kendskab til IT-branchen.

Du kender direkte eller indirekte til arbejdet med distributører og ved, hvordan du skaber muligheder. Du har generelt en interesse for IT og kan snakke bits og bytes uden at få tungen i klemme.

Endelig behersker du udover dansk også engelsk i skrift og tale.

Med nysgerrighed og beslutsomhed kommer du langt
Du er struktureret men har nok også, hvad man vil kalde entreprenørånd. Selvom du er del af en stor global organisation, er du i dagligdagen del af et mindre team i Danmark med nordisk reference. Du kan derfor godt lide at få fingrene ned i både stort og småt for at få forretningen til at køre. Folk omkring dig betegner dig som proaktiv med en god og smittende energi. Vi sørger naturligvis for, at du får stor frihed under ansvar, så du kan udnytte din selvstændige arbejdsfacon mest optimalt.

Hvad kan vi tilbyde dig?
En plads i vores fantastiske team, hvor godt kollegaskab og professionalisme går hånd i hånd. Og en stilling hvor du har mange muligheder for at udfordre dig selv, skabe resultater og sammen med dine kollegaer fejre succeser. Og så naturligvis en mulighed for at arbejde med stærke IT-løsninger og teknologier på markedet og blive en ægte ekspert på området. Ikke mindst vores miljøvenlige produkter Vero, hvor genbrugsmaterialer er omdrejningspunktet i fremstillingen.

Udover løn tilbyder vi bonus, sundhedssikring, frokostordning samt naturligvis de nødvendige arbejdsværktøjer.

Hvis du har egen bil, tilbyder vi tilskud hertil. Leasingmulighed gennem os er også en mulighed.

Vil du søge jobbet – eller høre mere om stillingen?    
Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Om Acer Danmark
Acer er en af verdens førende ICT-virksomheder og er til stede i over 160 lande. Acer fokuserer på at skabe en verden, hvor hardware, software og tjenester smelter sammen for at åbne nye muligheder for forbrugere og virksomheder. Med over 7000 ansatte arbejder Acer dedikeret inden for forskning, design, markedsføring, salg og support af produkter og løsninger, der bryder barrierer mellem mennesker og teknologi.

Acer i Norden udgør en samlet organisation med kontorer i alle fire nordiske lande. Der er i alt 40 medarbejdere i Norden, hvoraf 15 er ansat på kontoret i Hellerup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Er du skarp til at koordinere og holde overblikket? Og har du et naturligt drive og god tilpasningsevne? Så kan du komme med på holdet hos Techtronic Industries!På vegne af Techtronic Industrie..
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
10. maj 2024 29
9. maj 2024 29
8. maj 2024 29
7. maj 2024 29
6. maj 2024 27
5. maj 2024 27
4. maj 2024 27
3. maj 2024 28
2. maj 2024 28
1. maj 2024 28
30. april 2024 27
29. april 2024 27
28. april 2024 28
27. april 2024 28
26. april 2024 28
25. april 2024 27
24. april 2024 27
23. april 2024 28
22. april 2024 27
21. april 2024 30
20. april 2024 30
19. april 2024 30
18. april 2024 29
17. april 2024 29
16. april 2024 29
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 27
12. april 2024 29
11. april 2024 29
10. april 2024 28