Rekrutteringsfirma

Senior Software Developer (Ruby on Rails)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Virksomhedspræsentation

NORD.investments er en Fintech-virksomhed, der har udviklet en digital platform, som udbyder en investeringsløsning for private. Deres mission er at forandre den finansielle sektor ved hjælp af teknologi og skabe fremragende karrieremuligheder, hvor IT-ekspertise møder finansiel innovation.

NORD.investments er en automatisk langsigtet investeringsløsning til dem, som ikke har lyst til at varetage deres egen investering. Til dem, som har behov for en simpel og ærlig løsning, hvor de kan få professionel rådgivning og lave omkostninger. NORD.investments arbejder altid for at gøre det nemmere og mere fordelagtigt at være investeret. De seneste år har NORD.investments oplevet en massiv vækst og forvalter i dag ca. 2 milliarder kroner for mere end 7.500 kunder.

NORD.investments er på en vækstrejse, hvor de forventer at komme til at håndtere betydelige mængder kundekapital. Dette er derfor din mulighed for at være med til at forme og opbygge den finansielle infrastruktur, der skal gøre det muligt.

Afdelingsbeskrivelse

NORD.investments er i dag 10-12 medarbejdere bestående af forskellige fagprofiler inden for Finans, IT, investering og marketing. Som Senior Software Developer bliver du en del af et ambitiøst team af Developere, på tværs af backend, frontend og mobile apps.

Du bliver en del af en moderne virksomhedskultur, der bærer præg af ærlighed og gennemsigtighed. Hos NORD.investments værdsættes åben kommunikation og tillid mellem alle medlemmer af teamet. Hos NORD.investments er der ingen hierarkier. Der opereres i en flad organisationsstruktur, hvor ideer og perspektiver er lige så værdifulde som alle andres.

Hos NORD.investments vægtes arbejdslivsbalancen, og derfor tilbydes fleksibilitet i forhold til remote arbejde, hvilket giver dig mulighed for at arbejde effektivt, uanset hvor du befinder dig.

Kontoret er beliggende i Copenhagen Fintech Lab, som er hjertet af Københavns Fintech-miljø. Dette er ikke kun et arbejdssted, det er et fællesskab og et knudepunkt for innovation inden for finansverdenen.

Ansvarsområder i stillingen

Som Senior Software Developer hos NORD.investments får du fuld kontrol over de faglige arbejdsopgaver som du driver A-Z. Dette indebærer bl.a.:

  • Udvikling og vedligeholdelse af komplekse softwareløsninger ved hjælp af Ruby on Rails-teknologi.
  • En central del af din rolle vil være at oprette API-integrationer til samarbejdspartnere som Saxo Bank og andre tredjepartsplatforme.
  • Du skal sikre, at dataudveksling og kommunikation mellem systemerne fungerer problemfrit og sikkert.
  • Du vil være med til at definere systemarkitekturen og designe løsninger, der er skalerbare, effektive og sikre.
  • Du skal sørge for, at alle integrationer og softwareløsninger overholder sikkerhedsstandarder og eventuelle reguleringskrav, især når det drejer sig om finansielle data og transaktioner.
  • Du holder dig opdateret med de seneste teknologiske trends inden for softwareudvikling og Fintech for at sikre, at NORD.investments forbliver konkurrencedygtig og innovativ.

Dine vigtigste samarbejdspartnere bliver dine kollegaer på kontoret, herunder Tech Lead, Udviklere og CTO’en. Derudover vil dine primære eksterne samarbejdspartnere være point of contact hos fx Saxo Bank.

Requirements


Faglig erfaring

Den ideelle kandidat har arbejdet med Ruby on Rails de seneste 3-4 år og har derudover stort kendskab til API integrationer (RESTful API’s) med eksterne parter. Kandidaten har derudover erfaring med Datastruktur og Databaser (Postgres/Redis) samt Automated testing (RSpec).

Det er et plus, hvis du har stiftet bekendtskab med:

  • Optimering og skalering.
  • DevOps (Heroku/AWS).
  • Sidekiq workers.
  • Javascript/HTML/CSS.
  • React.
  • Bachelor eller kandidatgrad inden for Computer Science, Technology, Engineering eller tilsvarende praktisk erfaring.


Benefits


Karrieremuligheder

NORD.investments tilbyder støtte, sparring og gode udviklingsmuligheder i et miljø, hvor fremtiden står åben – med ansvar, der til fulde matcher dine kompetencer, og kandidaten får rig mulighed for at påvirke deres forretning, som kandidaten er med til at drive den rigtige vej frem. Og hos NORD.investments er der ikke langt fra tanke til handling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0