Salgsspecialist til salgsafdelingen for 'Døre & Porte' - KONE Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du stærk til relationssalg, tillidsvækkende og ønsker du at skabe den bedste kundeoplevelse? Så er denne stilling sikkert noget for dig hvor du vil komme ind i en solid, innovativ og verdensomspændende virksomhed med en stærk kultur.

KONE er inde i en spændende udvikling, og ønsker at styrke Døre & Porte-salgsafdelingen med ansættelse af en salgsspecialist med et naturligt drive til vores hovedkontor i Herlev.

Som Salgsspecialist i vores Døre & Porte-team vil du proaktivt og effektivt arbejde med salg af alt fra store reparationer, opgraderinger og moderniseringer til komplette udskiftninger af døre og portløsninger hos KONEs eksisterende kunder.

For fortsat at være en attraktiv leverandør på markedet, er det vigtigt, at du er med til at differentiere os fra andre udbydere via god, professionel og troværdig sparring både internt og eksternt. Du får her chancen for selvstændigt at udvikle og udbygge KONEs eksisterende kunderelationer.

Dit salg foregår således dels gennem udbudsbesvarelse, dels gennem løbende kontakt med rådgivere og entreprenører og dels gennem kontakt med nøglemedarbejdere hos bygningsejerne selv eller hos disses forskellige ejendoms- og administrationsselskaber.

VIDEN, UDDANNELSE OG ERFARING

For at få succes i din rolle har du brug for:

For at lykkeds i rollen er det nødvendigt at du har erfaring med teknisk salg og beregning indenfor B2B. Det vigtigste er, at du har teknisk flair og en god forståelse for de byggetekniske udfordringer og løsninger der findes. Byggeteknisk erfaring og interesse vil være et plus og har du erfaring fra anden dør- og portevirksomhed er det en ligeledes fordel, men ikke et krav.

Du taler og forstår dansk og er god til engelsk i både skrift og tale.

Som person er du:

  • Troværdig og har et stærkt drive.
  • Selvkørende og ansvarsbevidst.
  • Løsningsorienteret.
  • Teamplayer med højt energiniveau.
  • Struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Evner at holde flere bolde i luften ad gangen.
  • Evner at formidle et budskab (lave præsentationer og formidle disse i større forsamlinger).

Vi lægger stor vægt på dine personlige kompetencer. Som person er du struktureret, ansvarlig og målrettet, og du er ikke bange for at træffe beslutninger. Du er kommunikativ og i stand til at etablere tillid og gode relationer både internt og eksternt. Du arbejder godt både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du føler dig sikker i din professionelle rolle og står ved dine beslutninger.

Endelig søger vi dig, som er god til at inspirerer og motiverer dine omgivelser. Vores værdier, Care – vi passer på hinanden, Customer – vi er engageret i vores kunders success, Collaboration – vi arbejder sammen som ét team, Courrage – vi handler med mod, er bare lige dig.

VI TILBYDER

  • Et spændende job med gode muligheder for indflydelse i et uformelt miljø med kompetente og motiverede kollegaer.
  • Faglig og personlig udviklingsmulighed i et godt arbejdsmiljø.
  • Lønpakke bestående af god fast løn, præstationsbonus, pensionsordning samt sundhedsforsikring.
  • Firmabil.

Du får muligheden for at blive en del af en markedsledende virksomhed på forkant. KONE leder udviklingen i branchen og er på Forbes liste over de mest innovative virksomheder i verden. KONE er en global virksomhed med en flad organisation præget af fleksibilitet og åbenhed. Der findes gode udviklingsmuligheder i virksomheden såvel i den danske organisation som internationalt.

Du tilbydes en spændende og udviklende rolle, som er præget af frihed under ansvar, og du får muligheden for selv at planlægge dine dage.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning i form af dit CV og en motiveret ansøgning via knappen "Send ansøgning". Send venligst dit CV på engelsk, da den nærmeste leder er engelsktalende.

Om os

KONEs mission er at gøre det enkelt at transportere sig i et urbant miljø. KONE er en af verdens ledende virksomheder indenfor elevator- og rulletrappebranchen. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre, såvel som løsninger for vedligeholdelse og modernisering, som tilføjer værdi over hele bygningens livscyklus. Vi hjælper mennesker med at transportere sig sikkert og komfortabelt i højere, smartere bygninger. Det kalder vi People Flow™.

KONE er en af de mest innovative virksomheder i verden, og en af verdens førende virksomheder inden for produktion, installation, salg og servicering af elevatorer, rulletrapper og døre/porte. Hver dag bruger millioner af mennesker i hele verden vores elevatorer, rulletrapper og døre/porte i et stadig mere urbaniseret miljø. Vi ønsker at tilbyde de bedste "People Flow™ - løsninger" til dem, der bruger vores anlæg i bolig- og kontorbygninger, hoteller, hospitaler, indkøbscentre, og hvor der er offentlig transport. KONE er repræsenteret i mere end 60 lande verden over og beskæftiger i dag mere end 60.000 erfarne og motiverede medarbejdere, I Danmark er vi 225 medarbejdere. Hos KONE er medarbejderne den vigtigste kilde til fornyelse og skabelse af succes. Vi er under fortsat vækst og søger løbende nye medarbejdere, der har viljen og styrken til at udvikle deres faglige og personlige kompetencer i et levende og udfordrende miljø.

Læs mere på www.kone.com/jobs

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ede5eeba)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Herlev
  • Onsdag den 05. april 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Er du skarp til at koordinere og holde overblikket? Og har du et naturligt drive og god tilpasningsevne? Så kan du komme med på holdet hos Techtronic Industries!På vegne af Techtronic Industrie..
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
12. maj 2024 23
11. maj 2024 23
10. maj 2024 23
9. maj 2024 23
8. maj 2024 23
7. maj 2024 23
6. maj 2024 23
5. maj 2024 23
4. maj 2024 23
3. maj 2024 25
2. maj 2024 25
1. maj 2024 25
30. april 2024 26
29. april 2024 26
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 24
25. april 2024 24
24. april 2024 29
23. april 2024 30
22. april 2024 30
21. april 2024 31
20. april 2024 32
19. april 2024 29
18. april 2024 29
17. april 2024 30
16. april 2024 28
15. april 2024 28
14. april 2024 28
13. april 2024 28
12. april 2024 28