Rekrutteringsfirma

Sales Manager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at arbejde med strategisk salg af løsninger indenfor tredjepartslogistik? Og motiveres du af at opbygge stærke kunderelationer, udvikle på eksisterende nøglekunder og sparre med den øvrige ledergruppe? Så er det måske dig, der er den nye Sales Manager til DKI Logistics A/S med base i Horsens.

Stærk markedsposition med potentiale til yderligere vækst


DKI Logistics A/S er blandt branchens bedste til tredjepartslogistik (3PL) med sit store fokus på automatiserede og datadrevne logistikløsninger. Med visionære og kapitalstærke ejere i ryggen er virksomheden nu på udkig efter en engageret og ambitiøs Sales Manager til at accelerere salget yderligere.

Du får det overordnede ansvar for alt salg og kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens 17 logistikchefer, som varetager den daglige dialog og forhandlinger med eksisterende kunder. Dit kerneområde bliver derfor udvidelse af samarbejdet med eksisterende Key Accounts og strategisk salg til nye kunder i form af f.eks. B2C-kunder, der driver webshop og med fordel kan gøre brug af DKI Logistics automatiseringsanlæg.

Du kan blandt andet se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af strategi for salgsafdelingen inkl. handlings -og implementeringsplaner
  • Deltagelse i udviklingsmøder med eksisterende nøglekunder
  • Udvikling af nye kunderelationer og overdragelse til drift
  • Deltagelse i ledergruppen inkl. løbende rapportering
  • Løbende opfølgning på igangværende aktiviteter og sikre fremdrift og afslutning af projekter, der omhandler salgsaktiviteter

Din base bliver på domicilet i Horsens med jævnlige besøg på kontoret i Køge. Du refererer til CEO, René Møller Klausen.

Købmand med gode kommunikationsevner


Som person er du ambitiøs, forandringsparat og initiativrig, og det kommer dig til gode i rollen som Sales Manager, hvor der er brug for, at du tager et stort ansvar og sætter skub i opgaver og projekter. Tidligere kolleger ville beskrive dig som en dygtig købmand med entrepreneur-ånd, som besidder et forbilledligt overblik og ikke er bange for at træffe beslutninger.

Du trives i en virksomhed med fart på, hvor pulsen er høj og opgaverne mange. Det tænder en gnist i dig, for du er løsningsorienteret og ser muligheder, hvor andre ser udfordringer. Du lykkes med at nå i mål med tingene og gerne i tæt samspil med kolleger, hvor det falder dig naturligt både at involvere og uddelegere. Her kan du trække på dine stærke kommunikationsevner – på både dansk og engelsk – samt din evne til at opbygge stærke relationer.

Baggrundsmæssigt er det en fordel, at du har en uddannelse indenfor logistik, transport eller supply chain – det er dog ikke et krav. Vigtigere er det, at du har erfaring med strategisk salg og kendskab til tredjeparts-logistik og forstår 3PL-logikken. Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med CRM-systemer og Office-pakken.

Et stærkt bagland i ryggen


DKI Logistics A/S har siden 2001 ydet kompetent service inden for dansk distribution og lagerhotel og er i dag en af Danmarks førende, når det kommer til tredjepartslogistik. Virksomheden har ca. 400 ansatte og mere end 350.000 m2 lager.

I august 2022 blev virksomheden solgt til den tyske logistikvirksomhed Rhenus Warehousing Solutions, som har 155 lagre i 21 forskellige lande med i alt 3,5 millioner kvadratmeter under tag. Rhenus Warehousing Solutions tilbyder sine kunder skræddersyede løsninger og fuld service med fokus på innovation, bæredygtighed og kontinuerlig optimering af processer. Rhenus Warehousing Solutions hører under Rhenus Group, som tæller 37.500 ansatte og en årlig omsætning på syv millarder euro.

Med et stærkt bagland i ryggen kan du derfor se frem til at blive en del af en innovativ og udviklingsorienteret koncern. Samtidig får du en arbejdsplads, hvor der er fokus på det sociale, og i samarbejde med lokale virksomheder skabes der gode oplevelser for de ansatte, hvilket gennem tiden har udmøntet sig i et stærkt sammenhold og exceptionelt gode resultater.

Læs mere om DKI Logistics A/S på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til DKI Logistics. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Østjylland

    Fri kontakt
    Er du en erfaren og tillidsskabende sælger? Har du erfaring med at sælge større tekniske projekter/løsninger? Vil du gøre en forskel indenfor carbon capture og produktion af grøn energi? Så er du måske vores nye salgsansvarlige..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
31. maj 2024 20
30. maj 2024 20
29. maj 2024 20
28. maj 2024 21
27. maj 2024 19
26. maj 2024 19
25. maj 2024 19
24. maj 2024 19
23. maj 2024 19
22. maj 2024 19
21. maj 2024 19
20. maj 2024 19
19. maj 2024 19
18. maj 2024 19
17. maj 2024 19
16. maj 2024 19
15. maj 2024 19
14. maj 2024 19
13. maj 2024 19
12. maj 2024 21
11. maj 2024 21
10. maj 2024 20
9. maj 2024 20
8. maj 2024 20
7. maj 2024 18
6. maj 2024 16
5. maj 2024 16
4. maj 2024 14
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 14