Rekrutteringsfirma

Group After Sales Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Carsoe er den globale førende producent af avanceret procesudstyr til seafood-industrien ombord på fiskefartøjer. Pålideligt og driftssikkert udstyr er afgørende for at få en værdifuld fangst med i land i den rette kvalitet. Derfor er vores udstyr skabt til at fungere på minimal plads, og fungere under meget hårde betingelser.
Vi er ikke bare en leverandør. Vi er partner med vores kunder. Og vi er stolte af at designe, bygge og installere verdens bedste fiskefabrikker på fiskeskibe i hele verden.
Carsoe står for kvalitet, og vores udstyr designes, produceres, installeres og i driftssættes af egne medarbejdere over hele verden. Vi sætter en ære i at have et højt niveau af teknisk viden og procesforståelse og forstå problemstillingerne ombord Hos Carsoe er ingen dage ens – og det er vores medarbejdere heller ikke. Vi har 350 kolleger i USA, England, Norge, samt vores hovedkvarter i Aalborg, Danmark. Med sammenhold, ansvarlighed og gensidig respekt for hinandens forskelligheder, samarbejder vi hver dag på tværs af landegrænser om at hjælpe fiskere over hele verden med at udnytte deres fangst optimalt.
Til at stå i spidsen for og drive udviklingen af After Sales afdelingen i Aalborg, søges der nu en Group After Sales DirectorSalg – Forretningsudvikling – International vækst

Brænder du for at bygge bro mellem salg og service, og vil du have en ansvarsfuld rolle i en international og markedsførende virksomhed? Som Group After Sales Director står du i spidsen for afdelingen After Sales, som leverer reservedele, service, ombygninger og installation af høj kvalitet, primært i Danmark, Tyrkiet, Spanien, Norge, Canada, UK og USA. Du får i rollen mulighed for at sætte et solidt aftryk på virksomhedens fremadrettede rejse, da du bliver overordnet ansvarlig for at drive udviklingen af afdelingen med fokus på at sikre vækstpotentialet. Som leder får du ansvaret for et kompetent og engageret team med stort teknisk know how, og du bliver en del af ledergruppen. Du skal sikre implementeringen af en mere salgsdrevet kultur i afdelingen, så vækstpotentialet til fulde kan indfries. Du får en indflydelsesrig rolle i en velkonsolideret og dynamisk virksomhed med en flad struktur og højt til loftet, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Som Group After Sales Director varetager du bl.a. følgende ansvarsområder:
Udvikle strategi og handleplaner for afdelingen og sikre eksekvering
Bidrage til at øge strukturen i After Sales
Ansvarlig for udarbejdelse og indfrielse af budget (top- og bundlinje)
Ansvarlig for salg til virksomhedens nøglekunder og vedligeholde de gode relationer
Sikre optimering af salg og mersalg i afdelingen
Skabe og drive en opsøgende salgskultur i After Sales
Ansvarlig for den daglige drift og personaleledelse i afdelingen
Resultatopfølgning for afdelingen
Sikre optimering af samarbejde med alle selskaber i gruppen
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har stået i spidsen for, og har haft succes med at lede, skalere og udvikle en serviceenhed. Du har en teknisk uddannelsesbaggrund som f.eks. ingeniør, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har en god teknisk forståelse og et kommercielt mindset, således du kan agere frontfigur i afdelingen og bidrage til, at der leveres de rette løsninger til kunderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den maritime industri eller alternativt har erfaring fra maskinindustrien. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.
Du er en dygtig leder, som går forrest med det gode eksempel, og samtidig formår du at spille dine medarbejdere gode. Dette gør du via din tillidsvækkende personlighed og din tydelige og klare kommunikationsevner. Da du vil blive ansvarlig for nogle af virksomhedens nøglekunder, er det vigtigt, at du er en dygtig købmand og god til kundekontakt, hvilket sikrer, at du leverer en god service og er løsningsorienteret. Du har en solid forretningsforståelse, hvilket i kombination med din evne til at tænke langsigtet gør, at du formår at identificere forbedringspotentialer og igangsætte tiltag, der kan bidrage til optimering og udvikling i afdelingen.
Er du den nye Group After Sales Director til Carsoe i Aalborg? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen. På grund af sommerferie vil din henvendelse og ansøgning blive behandlet snarest muligt efter uge 30.
For yderligere information om Carsoe, se https://carsoe.com/ Se også profilvideo https://www.youtube.com/watch?v=oXQTE-n7m3A


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Aalborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som salgschef
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6

Værd at vide når du søger job som salgschef i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!