Rekrutteringsfirma

salgschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Motiveres du af det tekniske salg, og har du erfaring med at drive og opbygge en salgsorganisation? Og kan du skabe gode kunderelationer, der er langvarige? Så er det måske dig, vi søger som salgschef til Inrotech.

Som salgschef hos Inrotech træder du ind i en spændende rolle med mange muligheder i en virksomhed, som drives af høj teknologi og innovation, og hvor der er højt til loftet. Inrotech er first-movere inden for automatiserede svejserobotter og er på en vækstrejse inden for robotteknologien.

Inrotech har en can do-attitude, der afspejles i hele organisationen, og du bliver en del af en stærk virksomhedskultur, som er baseret på tillid og gensidig respekt. Det er en arbejdsplads, hvor trivsel er i højsædet, og hvor mennesket kommer først. Med andre ord en kultur, hvor ord bliver til handling, og hvor humor samt det uformelle trives.

om stillingen


Overordnet set står du for det tekniske salg inden for robotløsninger til industrien, eksempelvis skibsindustrien eller offshore, i et tæt samarbejde med Inrotechs CCO. Ligeledes bliver du som salgschef for teamet ansvarlig for drift samt for at opbygge salgsorganisationen, der i dag består af et team på 4 personer.
Du bliver også ansvarlig for at udarbejde oplæg i henhold til salgsstrategien samt udarbejde salgsplaner for dine Key Accounts. Der vil være fokus på pipelinestyring og opfølgning samt vedligeholdelse af kundedatabasen, der dels består af eksisterende kunder samt mulige prospects.

Derudover bliver opgaverne at:
- Lede salgsteamet, hvor du går forrest samt er en spillende træner
- Opnå salgs-/kundemål i henhold til strategien
- Opbygge et agent- og forhandlernet
- Følge op på eksisterende kunder
- Udarbejde tilbud og kontrakter samt deltage i forhandlinger
- Opbygge CRM-systemet
- Deltage i messer og andre relevante arrangementer på vegne af Inrotech

Du træder ind i en rolle, hvor der er en stor grad af frihed til at udføre dine arbejdsopgaver og præge stillingen i en retning, du ønsker. Der vil ligeledes være gode udviklingsmuligheder i rollen.

I stillingen må der påregnes rejseaktivitet på omkring 60 rejsedage om året. Rejsedagene kan komme spontant eller i en fast rutine.

om dig


Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesbaggrund du kommer med, men det er en fordel, hvis du har en teknisk uddannelse. Det er et krav, at du har min. 5 års dokumenteret erfaring med salg og ledelse inden for det tekniske område. Herudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til robotindustrien.

Udover erfaring med teknisk salg har du dokumenteret international B2B-salgserfaring samt gode forhandlingsevner, både nationalt og internationalt.
Derudover er du en god kommunikator, der er flydende i både dansk og engelsk i skrift og tale. Er du ligeledes stærk på enten tysk, spansk eller fransk, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du i besiddelse af et “hunter gen”, og du er god til at opbygge langsigtede relationer til både nye og eksisterende kunder. Derudover kan du nikke genkendende til dette:

- En teamplayer og motiveres af at samarbejde med andre
- Udadvendt og ikke bange for at opsøge nye relationer
- Høj arbejdsmoral
- Ærlig og tillidsvækkende
- Selvstændig
- Løsningsorienteret

skal du med på rejsen?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. randstad forestår rekrutteringsprocessen. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mads Alexandersen på tlf. 92 92 05 04. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

om inrotech


Inrotech er en vækstvirksomhed, som er født ud af skibsbygningsindustrien, og skibsbygning repræsenterer stadig et stærkt markedssegment såvel som Off-Shore, Wind & Hydro og Heavy Industry generelt. Inrotech designer og fremstiller automatiserede robotsvejseløsninger til forskellige industrier.
Inrotech er især kendt for mobile robotsvejseløsninger baseret på no-programming-filosofien. Inrotechs løsninger er ideelle til svejsning af store konstruktioner eller opgaver i eksisterende værkstedsflow. Mulighederne er mange.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Odense C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
14. maj 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1