Teamleder til Stopperiet, Langeland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rudkøbing

Er du god til at motivere og få det bedste frem i dine medarbejdere? Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed? Så er du muligvis Stryhns Gruppen nye Teamleder til vores fabrik på Langeland!

På vores fabrik ved Rudkøbing på Langeland producerer vi pølser - produkter med begrænset holdbarhed, hvor salget er meget afhængigt af vejret. Det stiller store krav til os alle på fabrikken og til vores evne til at samarbejde og planlægge produktionen, men det er samtidig også det, der gør det virkelig interessant at arbejde her.

"Fleksibilitet er vores helt store styrke her på fabrikken. Til sæsonen tredobler vi vores kapacitet, og det kræver meget af vores personale og ledelse. Det gode samarbejde mellem afdelingerne er derfor afgørende for, at vi kan fastholde vores flotte leveringssikkerhed på ca. 99%. Vi gennemførte sidste år en stor trivselsmåling i virksomheden, som netop viste, at vi lykkes godt med samarbejdet på fabrikken, og det er jeg virkelig stolt af", siger Alan, der er vores Fabrikschef.

Fabrikken beskæftiger mellem 30 og 70 medarbejdere. Du bliver Teamleder for Stopperiet og får personaleansvar for mellem 5 og 14 medarbejdere alt efter sæson. Uden for sæson kører vi 4-dages uger med en arbejdstid mandag til torsdag mellem kl. 6 og 16.15, men under sæson kører vi 5-dages uger med 2-holdsskift, så i disse perioder vil det kræve lidt fleksibilitet i forhold til overlap til aftenholdet.

En dygtig personaleleder med erfaring fra slagteri eller pølseproduktion

Pølsemageri er en svær disciplin. Det er derfor vigtigt, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som slagter eller pølsemager. Da en del af vores dygtige kollegaer på fabrikken kommer fra Polen, skal du kunne begå dig ubesværet på engelsk og erfaring med oplæring af udenlandsk sæsonarbejdskraft - måske endda fra Polen - vil være en stor fordel.

For at lykkes i jobbet skal du have en god forståelse for optimering og testkørsler. Du er med til at sikre, at vi fastholder en høj kvalitet i vores produkter, og de altid lever op til de relevante krav og lovgivninger.

I tæt samarbejde med Produktionslederen sikrer du optimeringen af eksisterende produktionsprocesser. Du brænder for forbedringspotentialet i produktionen, typisk ud fra LEAN-principper og er god til at skabe engagement og motivation i dit team, så vi arbejder omkostningsbevidst og effektivt.

I rollen som Teamleder vil dine daglige arbejdsopgaver omhandle:

  • Fastholde og videreudvikle et stærkt team af medarbejdere.
  • Sikre gennemførelsen af en god og struktureret oplæring af nye kollegaer.
  • Levere kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen i samarbejde med Produktionslederen.
  • Aktivt arbejde med LEAN i afdelingen - herunder tavlemøder, opfølgning af disse og løbende forbedringsarbejde.
  • Udvikle medarbejdernes faglige kompetencer med fokus på sikkerhed og kvalitet.
  • Kommunikere status og resultater for afdelingen.

Som person er du løsningsorienteret og serviceminded. Et godt kollegialt miljø er vigtigt for dig, og du møder din kolleger med engagement og et positivt sind. Som Teamleder vil du referere til Produktionslederen.

En del af arbejdet mod en bæredygtig fremtid

Når du arbejder hos Stryhns Gruppen, bliver du en del af et stærkt mærkevarehus med fokus på kvalitet og godt arbejdsmiljø. Hos os oplever du et stærkt fællesskab med energiske kolleger, der ikke er bange for at give en hånd med. Vi er en virksomhed med gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed. Vi har fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb. Vi er samtidig en ansvarsfuld arbejdsplads, der har indført en række initiativer, som mindsker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at det er dig, der skal være vores nye Teamleder? Så kan du kontakte Fabrikschef Alan Madsen på tlf. 6137 8647.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning", da vi glæder os til at høre fra dig!

Med sin mere end 80 år lange historie er Stryhns Gruppen efterhånden blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Et iværksættereventyr drevet af passionen for postejer, som med tiden har udviklet sig til en moderne fødevarekoncern med fem fabrikker fordelt over hele landet. I dag tæller Stryhns Gruppen mere end 400 passionerede medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at gøre hverdagen nemmere gennem vores portefølje af brands, som bl.a. tæller Stryhn’s Leverpostej, Jensens Køkken, Graasten, K-Salat og Langelænder. Forskellige produkter med dét tilfælles, at de har en årelang tradition for høj kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort Stryhns Gruppen til en del af danskernes hverdag.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=76a79dbf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rudkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Rudkøbing
  • Torsdag den 23. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Rudkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Rudkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0