Chef for Kompetenceudviklingsafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Brænder du for ledelse samt styring af komplekse processer og trives du i en mange-facetteret kontekst? Så bør du søge stillingen som chef for Kompetenceudviklingsafdelingen i Staben ved Forsvarets Sanitetskommando.

Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Om os
Kompetenceudviklingsafdeling i Staben ved Forsvarets Sanitetskommando er geografisk placeret i Brabrand ved Aarhus. Staben og Afdelingen baserer sig på mangeartet faglighed, solid sparring og et velfungerende samarbejde internt samt eksternt.

Afdelingen er på vegne af Sanitetskommandoens øverste ledelse, det primære omdrejningspunkt for personaleforvaltningen og har dermed en direkte effekt på arbejdsklimaet i hele Sanitetskommandoen. Afdelingen er tillige ansvarlig for håndtering af Sanitetskommandoens primære sundhedsfaglige kapaciteter, der opstilles i reservestyrken.

I Afdelingen håndterer vi kommandoens mangeartede personelgrupper, herunder sagsbehandling af HR-relaterede og personaleadministrative sager, indsættelse af SAR-læger ved Flyvevåbnet samt udvikling af vores mange sundhedsfaglige reservister.
Afdelingen indgår i en tæt koordination med operationsstaben, værnene og kommandoerne, så de planlagte militærmedicinske funktioner bemandes med det rette sundhedsfaglige personel til rette tid og på rette sted.

Vores afdeling består af seks militære og fire civile medarbejdere, der varetager et Administrationskontor, HR-relaterede sager og den sundhedsfaglige reserves engagement inkl. SAR vagten. Afdelingen administrerer tillige bemandingen af udsendelser og afgivelser.

Afdelingens administrative opgaver omfatter alle interne facetter af rekruttering, onboarding, personaledrift, personaleudvikling, fastholdelse og offboarding.

Om stillingen

Som chef er du overfor myndighedschefen ansvarlig for den overordnede personaleadministration.

Du er samtaleleder for afdelingens ledelsesgruppe og varetager afdelingens budgetlægning og opfølgning. Du er foresat for afdelingens næstkommanderende, en sundhedsfaglig samt en civil sagsbehandler. Herudover er du chef for den selvstændige koordinator af Administrationskontoret samt for SAR kontoret.

Du leder og deltager i myndighedens sagsbehandling af HR-relaterede sager og forvaltningsgrundlag, herunder koordination med Forsvarsministeriets Personalestyrelse.
Du rammesætter Afdelingens håndtering af bemanding af vagter, udsendelser, sejladser, beredskaber og afgivelser med sundhedsfagligt personel, samt SAR-kontorets håndtering af den nationale SAR lægeroste.
Du er ansvarlig for tilrettelæggelsen af Sanitetskommandoens samlede kompetenceudvikling og talentmanagement. Endelig leder og tilsikrer du udvikling af et reservekontor til varetagelse af reservepersonellet i et tæt tværgående samarbejde med eksterne og interne interessenter.

Med din militære baggrund skal du sikre en stabsbaseret koordineret opgaveløsning, og det forventes, at du kan udvikle, styrke og ajourføre afdelingens forskellige arbejdsprocesser og derigennem sikre kvaliteten af afdelingens opgaveløsning.

Som en del af dit chefvirke skal du anbefale og effektuere den mest hensigtsmæssige organisatoriske udvikling af afdelingen i forbindelse med overgang til nyt Forsvarsforlig.

Stillingen omfatter få indenlandske tjenesterejser om året, som kræver overnatning uden for hjemmet.

Om dig

Du er ansat som major/orlogskaptajn i Forsvaret.

Vi forventer, at du mestrer empatisk ledelse. Det er en stor fordel såfremt du har haft ledelse af forskellige personelkategorier, samt arbejdet med reserven eller frivillige. Det er tillige en fordel, såfremt du har erfaringer med fra personaleadministration, samt med missionsforberedelser fra en eller flere internationale operationer, men er ikke et krav. Erfaring med sagshåndtering via WorkZone og andre administrative kompetencer er en fordel, men kan sagtens erhverves ved opstarten i stillingen ved et individuelt uddannelsesforløb.

Du har en stærk ledelsesprofil, der trives med at samarbejde på tværs af organisationer. Du er initiativrig og du kan synkronisere opgaver. Derfor skal du være skarp til at indhente oplysninger, analysere problemstillinger og kommunikere klart og entydigt i skrift og tale. Du arbejder struktureret, har en god ordenssans, og kan prioriterer dine opgaver – i tæt dialog med divisionschefen og chefen for program- og driftsafdelingen – uden at tabe overblikket. Du tilsikrer stillede opgaver analyseret inden opgaveløsning og du tager ansvar for at levere gennemarbejdede skriftlige produkter til tiden.

Du har en autentisk ledelsesstil, der sikrer at afdelingen udvikler sig både professionelt og personligt. Du evne at mentorer alle afdelingens personelkategorier. Du skal både kunne være pragmatisk og principfast, når situationen kræver det.

Dine stærkeste kompetencer er empatisk ledelse, samarbejde, kommunikation samt analytisk tænkning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal til denne stilling kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant René Gundmann på mail [email protected] eller telefon 2960 2695.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Camilla Asker Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192, eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 25. april 2023. Samtaler afholdes løbende i takt med modtagelsen.

Stillingen besættes hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. Eventuelle FOKUS fra Forsvaret og /eller andre relevante referencer kan medsendes.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1