Leder for Føringskursuselementet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lysten - og evnerne – til at tage ansvar for videreuddannelsen af Hærens officerer, er dette stillingen for dig! Du skal være klar til at stå i spidsen for et stærkt team, hvor omdrejningspunktet er uddannelse i planlægning og føring af militære operationer på bataljons- og brigadeniveau.
Omdrejningspunktet for Føringskursuselementet er helt grundlæggende: Doktrin, taktik, stabsarbejde og føring, men gennem dit virke som kursusleder for Føringskursus, vil du også have en enestående mulighed for at påvirke fremtidens stabsofficerer og kompagnichefer ledelsesmæssigt.

Om os

Føringskursuselementet hører under Center for Landmilitære Operationer (CLO) ved Forsvarsakademiet og har daglig tjeneste på Frederiksberg Slot.
Elementet består af 17 medarbejdere; dig som elementleder, en kursusleder for Føringskurserne for reserven (major M331, OFU), fire klasse- og taktiklærere (majorer M331, OFU), en lærer i ildstøtte (major M322) og 8 kaptajner fordelt på tre taktiklærere og tjenestegrensspecialer (IG, LOG, FØST og TAK-E) og en seniorsergent og IT-assistent (civil), som varetager driften af CLO simulationscenter.
Elementet er ansvarligt for udvikling, planlægning og gennemførelse af Føringskursus for såvel linjeofficerer som personel af reserven. Vi spiller derfor en afgørende rolle i udviklingen og prægningen af Hærens kommende førere og stabsofficerer.
Vores fokus er uddannelse inden for taktiske overvejelser, stabsarbejde samt føring af bataljoner og brigader i kamp. Der arbejdes pt. på udvikling af det nuværende Føringskursus – en opgave den kommende elementleder vil overtage.
Du kommer derfor til at indgå et stærkt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi dagligt drøfter doktrin, taktik og føring på baggrund af Hærens reglementer og relevante faglige artikler. De gør vi for, sammen og på den bedste måde, at kunne tilrettelægge og gennemføre spændende og udfordrende undervisning af vores officerskollegaer.

Om stillingen

Som elementleder har du ansvaret for den daglige ledelse, for den langsigtede udvikling, samt for bedømmelsen af elementets øvrige officerer og befalingsmænd. Du har desuden ansvaret for at lede og fordele de opgaver og projekter, som elementet tildeles, herunder tilsikre at de løses rettidigt med den fornødne høje kvalitet.
Du er overordnet ansvarlig for planlægning og gennemførelse af Føringskursus i tæt samarbejde med chefen for Center for Landmilitære Operationer, som også er din nærmeste foresatte.
Som elementleder er du overordnet kursusleder og ansvarlig for den faglige og personlige udvikling af vores kursister på såvel det faste Føringskursus som Føringskurserne for reserven. Du skal endvidere varetage ansvaret for den udviklings- og koordinationsopgave, det er at reviderede og udvikle det nye Føringskursus version 2.0. Du skal derfor i samarbejde med relevante aktører og samarbejdspartnere (øvrige institutter og Hærkommandoen) tilsikre synergi og sammenhæng i den nye uddannelse.

Du vil blive inddraget i Hærens og FAK studie- og udviklingsvirksomhed, primært gennem doktrinudvikling af hærens felt- og enhedsreglementer. Du bliver ansvarlig for revisionen af det kommende reglement for kampbataljonen, og du skal endvidere forvente at få selvstændige sagsbehandlingsopgaver inden for uddannelse, uddannelsesdidaktik eller militære operationer.

Om dig

Du skal være erfaren major M331 med Operations- og Føringsuddannelse, eller et tilsvarende udenlandsk kursus. Du skal have forrettet tjeneste som chef for en underafdeling, og gerne som stabsofficer på bataljons- eller brigadeniveau. Du skal have erfaring fra international missioner, og så skal du have så tilpas med operativ, uddannelsesmæssig og professionel erfaring, at du kan påtage dig opgaven at lede processen med at revidere og udvikle det nye Føringskursus 2.0 samtidig med at du leder gennemførelsen af de eksisterende kurser.

De forventninger vi har til dig som leder:
Du kan tilpasse din ledelsesstil situationsbestemt. Du skal kunne motivere og udvikle både officererne i din egen organisation og de kursister, der stiller til uddannelse.
Du kan holde overblik over mange opgaver og tilsikre den fornødne styring og koordination. Du har god sans for planlægning. Vores prioritet er uddannelse af kursister, men vi deltager i mange eksterne aktiviteter og har ofte selv lærere på videreuddannelseskurser. Du skal derfor kunne kigge fremad og forudse problemområderne inden de opstår.

De forventninger vi har til dig som leder og sagsbehandler:
Du er en helhedsorienteret, analytisk stærk officer, som kan formulere sig kort, præcist og forståeligt.
Du har en stor faglighed inden for ledelse og militære operationer og forstår nødvendigheden af at inddrage ressourcepersoner, så du tilsikre den fornødne faglige substans i uddannelserne.

De forventninger vi har til dig som lærer og uddannelsesansvarlig:
Du er en god formidler og inspirator, har forståelse for samvirke og kan inddrage andre fagområder i undervisningen. Du kan fremstå som faglig ekspert med den nødvendige overhøjde og med tidssvarende kompetencer.
Du har gode pædagogisk evner, som du formår at tilpasse situationsbestemt.

De forventninger vi har til dig som person:
Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.
Du trives i et uformelt og professionelt arbejdsmiljø.
Du er innovativ, handlingsorienteret og åben over for fornyelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver, major Henrik Tams Gildberg, på tlf.: 4013 9353 eller chefen for Center for Landmilitære Operationer, oberstløjtnant Jakob Buus Madsen, på tlf.: 5116 1158.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Mette Kold Møgelhøj, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9936.

Stillingen er til besættelse 1. marts 2023. Ansøgningsfrist er 25. januar 2023. Samtaler gennemføres i uge 04 eller 05 2023.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FAK
Forsvarsakademiet er dansk forsvars værnsfælles center for militære studier. Vores aktiviteter består af uddannelse, forskning, rådgivning og formidling inden for militære kerneområder.
Ydelserne er overvejende for forsvarets egne myndigheder og ansatte, men der udbydes også enkelte kurser til civile uden for forsvaret. Gennem forskningsbaseret uddannelse i militære studier bidrager Forsvarsakademiet til, at forsvarets chefer kan kæmpe og vinde i morgendagens konflikter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4