Lærer i ingeniør- og CBRN-tjeneste på Føringskursus ved Center for Landmilitære Operationer (CLO) (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en holdspiller og trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor omdrejningspunktet er uddannelse og udvikling? Har du lyst til at undervise i ingeniør- og CBRN-tjeneste og taktik på bataljons- og brigadeniveau og bidrage til hærens doktrinudvikling? Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er stillingen som lærer i ingeniør- og CBRN-tjeneste på Føringskursus ved Center for Landmilitære Operationer noget for dig.

Stillingen kan søges som midlertidig tjeneste op til 2 år.

Om os

Center for Landmilitære Operationer udgør det landmilitære element under Institut for Militære Operationer. Center for Landmilitære Operationer består af 38 dedikerede medarbejdere, der arbejder i fire elementer der dækker fra delings- til korpsniveauet. Arbejdet i CLO er præget af en vekselvirkning mellem forskning (doktrinudvikling), formidling (undervisning af elever) og professionsfastholdelse (støtte til hærens operative enheder).
Vi har fokus på den militære profession, hvor den ultimative udfordring er føring og ledelse af landmilitære enheder i kamp.
CLO er ansvarlig for den taktiske uddannelse på bataljons- og brigadeniveau (Føringskursus), den militære diplomuddannelse (også kendt som Officersgrunduddannelsen). Derudover gennemfører CLO også kurset Advanced Land Operations, der sammen med Component Campaign Planning udgør Operations- og Føringsuddannelsen (OFU).
CLO spiller derfor en afgørende rolle i prægningen af hærens kommende delingsførere, kompagnichefer, stabsofficerer og kommende chefer i hæren.
CLO er desuden ansvarlig for udvikling og drift af et større antal taktiske hærreglementer, bl.a. Feltreglement I og III, Kampbataljonen, Kampunderafdelingen og Taktisk Ordbog.

Om stillingen

Dine primære opgaver vil være at indgå i det element, der planlægger, tilrettelægger, gennemfører og kontrollerer undervisningen i taktik og militære operationer på bataljons- brigadeniveau. Her vil du forestå undervisningen i faget ingeniør- og CBRN-tjeneste, men også støtte den generelle undervisning inden for taktik og militære operationer.
Du vil derudover blive inddraget i hærens studie- og udviklingsvirksomhed, hvor du vil være en af CLO forbindelsespersoner til Ingeniørregimentet. Du bidrager til doktrinudvikling af hærens felt- og enhedsreglementer, og du vil få en aktiv rolle i udviklingen og optimeringen af Føringskurset. Endvidere vil du til tider støtte uddannelserne på de øvrige niveauer inden for CLO samt løse opgaver som underviser ved eksterne kurser i såvel ind- som udland.
Du vil få selvstændige sagsbehandlingsopgaver inden for uddannelse, pædagogik eller militære operationer. Dertil kan du blive projektofficer på forskellige aktiviteter, ofte med multinationalt præg.

Om dig

Du er kaptajn M321 og har en god og solid viden om taktik og særligt ingeniørtjeneste.
Du er en kompetent underviser og har interesse for pædagogik og medarbejderudvikling.
Du har erfaring fra internationale missioner og har evt. forrettet tjeneste i en stab på bataljons- og/eller brigadeniveau. Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har været underafdelingschef i hæren.
Du er en god formidler og kan formulere dig præcist i et forståeligt sprog i skrift og tale, såvel på dansk som engelsk. Du har forståelse for samvirket mellem specialer og kan inddrage andre fagområder i undervisningen. Du kan fremstå som faglig ekspert med tidssvarende kompetencer.
Du er fleksibel i din tilgang til tjenesten og helhedsorienteret med fokus for opgaveløsningen. Du har gode samarbejdsevner, er engageret og innovativ.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested er ved Forsvarsakademiet, Frederiksberg Slot. Der er mulighed for at besætte stillingen med midlertidig tjenste i op til 2 år.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for Føringskursuselementet major Jacob Gram Alsing på tlf.: 53506162, eller chefen for Center for Landmilitære Operationer, oberstløjtnant Jakob Buus Madsen, på tlf.: 51161158

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 6. december og samtaler afholdes løbende. Stillingen er til besættelse snarest.

Hvis du er interesseret, skal du søge stillingen via nedenstående link. Det anbefales, at vedlægge FOKUS, CV samt øvrige bilag med relevans for stillingen sammen med ansøgningen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet er dansk forsvars værnsfælles center for militære studier. Vores aktiviteter består af uddannelse, forskning, rådgivning og formidling inden for militære kerneområder. Ydelserne er overvejende for forsvarets egne myndigheder og ansatte, men der udbydes også enkelte kurser til civile uden for forsvaret. Gennem forskningsbaseret uddannelse i militære studier bidrager Forsvarsakademiet til, at forsvarets chefer kan kæmpe og vinde i morgendagens konflikter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Sikkerhedsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4