Souschef søges til Porteføljekontoret i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du interesse og evner inden for styring og udvikling? Så er det måske dig, der kan blive vores nye souschef i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Porteføljekontor.

Om os

Ejendomsstyrelsen varetager bygherreansvaret og driften af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer i hele Danmark og Grønland. Porteføljekontoret er organisatorisk placeret i Planlægningsafdelingen med cirka 40 medarbejdere, hvor du får både civile og militære ansatte som kollegaer.

Porteføljekontoret har en central placering i organisationen og skal yde støtte til ledelsen og sikre, at det rette beslutningsgrundlag for de strategiske beslutninger er til stede. Porteføljekontorets centrale opgave er at styre de mange indmeldte byggeanlægs- og vedligeholdelsesprojekter i Forsvaret.

Om stillingen

Vi tilbyder en unik stilling som souschef i Porteføljekontoret, hvor du i samspil med chefen får mulighed for at lede engagerede kollegaer i et dynamisk kontor med en uformel tone.
Som souschef vil du sammen med chefen udgøre ledelsesteamet, hvorfor du i perioder også vil være stedfortræder og varetage ledelsen selvstændigt.

Den nuværende organisation er forholdsvis ny. Derfor kommer du indledningsvist til at bidrage væsentligt til den generelle udvikling af procedurer og processer for porteføljestyring i kontoret samt hele ejendomsstyrelsen.

Samarbejde er et nøgleord i Porteføljekontoret. Du får gode og engagerede kollegaer, der spiller hinanden gode, og som altid står klar med en hjælpende hånd.

Dine opgaver:
• Souschef og stedfortræder for sektionschefen.
• Bidrage til udvikling af processer og procedurer.
• Fordeling af opgaver og instruering i udførelsen af disse.
• Bidrage til varetagelsen af kundekontakt til Forsvarskommandoen (FKO).
• Deltage i tværgående arbejdsgrupper på styrelsesniveau.
• Koordination og facilitering af samarbejde med andre afdelinger i Ejendomsstyrelsen.

Om dig

Vi forventer, at:
• Du er major eller orlogskaptajn.
• Du har gennemført MMS, VUT II/L eller anden tilsvarende uddannelse.
• Du har erfaring med ledelse af civilt personel.
• Du har erfaring med ledelse af specialister.
• Du har erfaring med analytisk sagsbehandling.
• Du har flair for og lyst til at gennemføre styring og strategisk planlægning.
• Du bestrider evnen til at uddrage de essentielle elementer i komplekse problemstillinger og kommunikere disse klart i tale og på skrift.

Det er desuden en fordel, hvis:
• Du har arbejdet uden for det militære system i en del af din tid som officer.
• Du har gjort tjeneste i en værnsfælles enhed eller styrelse (dette med udgangspunkt i håndteringen af kundekontakt til FKO).
• Du tidligere har beskæftiget dig med udviklingsvirksomhed (som grundlag for arbejdet med fastlæggelse af processer og procedurer).

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om Løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Dit daglige tjenestested er Hjørring.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Porteføljekontoret, Kasper Kyvsgaard Bie, på tlf. 4132 2867 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelses, Marie Veedfald, på tlf. 3266 5597.

Ansøgningsfristen er d. 19. februar 2023.
Vi forventer at afholde samtaler løbende så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Mere om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlige for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke.
Vores ansvarsområder omfatter:
• Nybyggeri og vedligehold.
• Facility Management i form af rengøring, kantine og arealpleje.
• Miljø- og energiopgaver.
• Naturpleje af terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje og et samlet areal på ca. 32.000 hektar og over 600 etablissementer i hele Danmark. Vi beskæftiger knap 600 medarbejdere.

Læs mere om os på ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2