Vi søger flere kolleger til udvikling og risikostyring – skal du være en af dem?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du nysgerrig og trives du med samarbejde, så har vi en stilling til dig, hvor du kan bruge og udvikle din faglighed i opbygningen af en koncernfælles funktion og udviklingen af det fremtidige kontrolmiljø i koncernen. Du får en unik mulighed for at sætte præg på egne arbejdsopgaver og udvikling.

Om os

Sektionen for kontrolmiljø er et relativt nyetableret forretningsområde i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse (FRS), hvor vi har til opgave at styrke hele Forsvarsministeriets koncern inden for kontrolmiljø og risikostyring.

Sektionen er sammensat af kolleger med stærke kompetencer inden for en lang række fagområder som risikostyring, forretningsprocesser, it, procesoptegning og formidling. Vores kolleger og samarbejdspartnere i Forsvaret er fordelt over hele landet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og engageret team, der lægger vægt på samarbejde, vidensdeling, nysgerrighed, en uformel omgangstone og godt humør. Vores kultur er præget af fokus på det fælles ”vi”, ordentlighed og ønsket om hele tiden at være de bedste til det, vi gør. Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og udvikling og tilbyder en høj grad af fleksibilitet i dagligdagen.

Om stillingen

Som medarbejder i kontrolmiljøsektionen får du en vigtig og aktiv rolle i at fastlægge, beskrive og implementere forretningsprocesser og sikre samarbejde med alle de styrelser i koncernen der benytter processerne, samt øvrige relevante interessenter. Med udgangspunkt i netop din faglighed får du ansvaret for en række opgaver knyttet til det koncernfælles procesansvar, som blandt andet omfatter betalingsområdet, rejseområdet, MitID og indkøb uden indkøbsordre.

Opgaverne kan bl.a. være:
- Beskrivelse af processer, kontroller og arbejdshandlinger for brugere af processen samt sikre snitflader mod andre processer
- Rådgivning og vejledning af de styrelser, der benytter processen
- Risikovurdering og risikohåndtering herunder udvikling og implementering af kontroller
- Løbende gennemgang af processer, systemer og kontroller samt vurdere effektivitet og om regler og lovkrav bliver overholdt
- Optimering af IT-understøttelse herunder definere, teste og kommunikere it-ændringer eks. SAP modulerne FI og TM, SAP AC mv.
- Udarbejdelse af gældende forvaltningsgrundlag for brugere af processen
- Udarbejdelse af retningslinjer for eks. dokumentation, funktionsadskillelse mv.

Fælles for alle opgaver er, at kommunikation med samarbejdspartnere og deltagelse i tværfaglige drøftelser og afklaringer er en del af hverdagen.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Det væsentligste er at du er initiativrig og nysgerrig, og at du tør byde ind med din faglighed for at sikre, at vi sammen får udviklet, forbedret og effektiviseret processer og koncernens kontrolmiljø.

Din erfaring eller interesse kunne være én eller flere af følgende:
- Stor indsigt i finansielle processer eks. betalings-, indkøbs, lønprocesser eller lign, hvor du har arbejdet medudvikle og optimere processer
- Intern kontrol og risikostyring – erfaring med risikovurdering og risikohåndtering eks. som revisor, Risk Manager, procescontroller el.lign.
- Erfaring med at definere og teste de forretningsmæssige behov til it-understøttelse eks. i SAP modulerne FI eller TM
- Stor indsigt i Forsvaret, eller anden offentlig styrelse, hvor du har arbejdet med driftsopgaver inden for finansielle processer, og gerne vil bidrage til udvikling og vedligehold af disse
- Du kan også være nyuddannet finansiel controller eller lignende, med kendskab til regnskabsprocesser fra din praktikperiode

Derudover forestiller vi os, at du:
- Har en god forretningsforståelse og hurtigt kan sætte dig ind i forretningens behov
- Er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsningen
- Er imødekommende med gode samarbejdsevner og kan kommunikere positivt, konstruktivt og i øjenhøjde med kolleger, samt interne og eksterne samarbejdspartnere
- Er omstillingsparat og kan fungere i et til tider omskifteligt politisk miljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte fungerende teamleder Barbara Macdonald Arnskov på telefon 72 81 07 87 eller sektionschef Anja Klitgaard-Hermansen på telefon 72 81 08 14.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent, Agrin Safari, på telefon 72 81 91 33.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2023 og samtaler forventes at blive afholdt løbende. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Vi er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet og holder til i Hjørring og beskæftiger mere end 240 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vores virksomhed varetager og sikrer de samlede regnskabsmæssige opgaver i koncernen med alt fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø.
Forsvaret er under udvikling, og her bidrager og understøtter vi den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Vi agerer sparringspartner og lægger vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.
Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, som vi rådgiver om over for øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område.
Som arbejdsplads fokuserer vi på vores medarbejderes trivsel i forhold til blandt andet work-life-balance, fleksibilitet, kompetenceudvikling og medarbejderinvolvering. Vi har faglige miljøer og lægger vægt på videndeling på tværs, proces- og helhedsforståelse og en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2