Rådighedsstilling - Frømandskorpset søger kaptajnløjtnanter af reserven til vores operationssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Er du en helhedsorienteret, struktureret og analytisk stærk person, der søger udfordringer i specialoperationsmiljøet? Trives du med et højt tempo, stor faglighed og med at skabe orden i kaos, så er stillingen som operativ stabsofficer ved Frømandskorpset måske dig.

Om os

Frømandskorpset er Danmarks maritime specialoperationsstyrke, med hjemsted i Kongsøre/Odsherred ved Isefjordens vestlige kyst.

Frømandskorpsets stab består af 8 sektioner med knap 30 medarbejdere.

Den operative afdeling i Frømandskorpset stab, består af chefen for operationsafdelingen (CHOPS), en Efterretningssektion (S2), en Operationssektion (S3), en Planlægningssektion (S5) og en Træningssektion (S7).

Vi har et unikt fællesskab, kendetegnet af stærk faglig dedikation, loyalitet og åbenhed. Dette er afsæt for et godt, fleksibelt og effektivt samarbejde, både internt i korpset og med vores mange eksterne samarbejdspartnere.

Det maritime element er vores styrke, men vi færdes også hjemmevant på land og via luften. Vores opgaver spænder bredt over offensive, stabiliserende og forebyggende missioner, i internationalt såvel som i nationalt regi. Vores stolthed ligger i at gennemføre specialoperationer på højeste niveau og i alle elementer – til gavn for Danmark.

Frømandskorpset er en selvstændig myndighed, som er underlagt Specialoperationskommandoen.

Om stillingen

Som reservist i Frømandskorpset bliver du ansat i en designeringsfunktion i en krise-/krigsorganisation.

Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Operationssektionen (S3) består af fire faste officerer, to operationsbefalingsmænd samt én reserveofficer. S3 varetager under indsættelser virket i Frømandskorpset taktiske operations center (TOC) hvor opgaver moniteres.

Udover virke i TOC’en forventes det at man kan indgå som en del af de planning teams Frømandskorpset opstiller når der skal planlægges kommende opgaver/indsættelser.

Blandt flere specifikke opgaver kan nævnes:
• Operativ planlægning.
• Monitering af opgaver i rammen af TOC’en.
• Støtte med øvrige opgaver, f.eks. støtte til militærassistance.
• Støtte til kursusafholdelse i rammen af militærassistance nationalt såvel som internationalt.
• Støtte til operationsplanlægning.
• I forbindelse med udsendelser indgå som Battle Captain i det taktiske operationscenter.
• Samt indgå som planlægningsofficer i Future OPS cellen ved behov.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant (M321) gerne med baggrund og erfaring fra specialoperationsstyrkerne, eller med bred operativ erfaring fra et af de tre værn.

Du er helheds- og løsningsorienteret. Du har gode samarbejdsevner, og formår at opbygge tætte og konstruktive samarbejdsrelationer med såvel interne som eksterne kollegaer i Specialoperationskommandoen og Forsvaret.

Du er analytisk stærk og har evnen til at drive planlægningsprocesser på tværs af Frømandskorpsets stab under inddragelse af interne og eksterne specialister. Derudover er du også i stand til at arbejde selvstændigt og har gode evner for kommunikation, planlægning og styring af pålagte opgaver.

Du arbejder struktureret og tager ansvar for de pålagte opgaver, og du kan rådgive kolleger og underlagte enheder på en forståelig måde i såvel skrift som tale. Du er fortrolig med forsvarets forvaltnings og styringssystemer så som eMTEP og Workzone. Du holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen og er effektiv. Du skal kunne samarbejde på flere niveauer og have forståelse for specialoperationsområdet. Du skal være fleksibel i forhold til en dynamisk hverdag.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajnløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingerne, er du velkommen til at kontakte chef S3 orlogskaptajn Anders W. Kjelgaard på mail: [email protected] eller på telefon 30 62 23 59.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2023, der gennemføres samtaler løbende og ansættelser vil eksekveres i umiddelbar forlængelse af samtaler.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingerne, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 1
3. april 2024 1