Efterretningsofficer på 1. Brigades fremskudte kommandostation.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Stillingen som efterretningsofficer (EO) til Efterretningssektionen (G2/1 BDE) i staben ved 1. Brigade, står klar til besættelse.
Har du et godt kendskab til efterretningsarbejde og brænder du for analysearbejde – og vil du samtidig være en del af en sektion med mange opgaver og udfordringer, så er dette jobbet for dig. Du har som EO i 1. Brigade mulighed for at præge arbejdet fremadrettet i samarbejde med et stærkt team.

Om os

1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro, hvor hovedopgaven er at opstille og uddanne en brigade. Foruden de operative opgaver varetager 1. Brigade uddannelsen af enheder til INTOPS og NATOPS. Hverdagen ved 1. Brigade er præget af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor opgaver skal løses i takt med, at de opstår. Omgangstonen er fri og uformel, og vi lægger vægt på et godt samarbejde såvel internt i staben som med alle underlagte chefer og enheder.

G2 har en ambition om at være de fagligt bedste. Dette skal ske gennem erfaringsudveksling og konceptudbygning internt i sektionen, men også gennem kurser og kontaktbesøg ved andre enheder i indland og udland.
Under operativ indsættelse vil G2 være en væsentlig bidragsyder til BDECH beslutningsgrundlag.

Om stillingen

Efterretningssektionen består organisatorisk af otte officerer og befalingsmænd. Tre af stillingerne er rotationsstillinger, som besættes af Efterretningsregimentet. De øvrige fem stillinger, herunder denne, er faste stillinger i brigadestaben.

Under operativ indsættelse skal du virke som EO på den fremskudte kommandostation, hvor du fungerer som BDECH nærmeste rådgiver på efterretningsområdet. Du er dermed en vigtig og synlig kapacitet i den operative struktur.
Du skal deltage i den operative uddannelse og træning af sektionen – og brigadestaben – både internt og eksternt.

I den daglige drift har G2 en række opgaver bl.a.:
- Planlægning af øvelser og intern uddannelse.
- Planlægning og gennemførelse af efterretningsuddannelsen i 1. Brigade.
- Økonomi.
- Vartning af eMTEP.
- Militærsikkerhed.
- BDE SOP/SOI.
- Kontakt til efterretningspersonellet i enhederne.

Du vil få indflydelse på, hvilke opgaver du skal arbejde med.
Stillingen indebærer øvelsesaktivitet og tilstedeværelse uden for normal arbejdstid – både i Danmark og i udlandet.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Ansøgere med følgende kvalifikationer foretrækkes:
- Erfaringer med efterretningsarbejde.
- Operativ erfaring.
- Godt kendskab til stabsprocedurer og Sitaware Headquarters samt kendskab til administrative værktøjer, herunder bl.a. eMTEP og WZ.
- Har overblik, er struktureret og kan kommunikere klart og tydeligt i såvel skrift som tale.
- Kan arbejde med flere sideløbende opgaver, hvor der oftest er korte tidsfrister.
- Skrive og tale engelsk med sikkerhed.
- Positiv holdspiller.
- Fleksibel.
- Tidligere forrettet tjeneste i en bataljons-/brigadestab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kaptajn Per Bull Nielsen på tlf. 20807565, mail: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Mette Kold Møgelhøj, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9936.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller hurtigst muligt, og ansøgningsfristen er 5. februar 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i Holstebro eller på VTC i uge 6.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer eller beredskab, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM 1. BRIGADE
1. Brigade er Hærens kampklare troppeenhed, der kan indsættes samlet eller opdelt under et dansk eller et internationalt operativt hovedkvarter på divisions eller korpsniveau. Brigaden skal kunne deployeres og indsættes i rammen af NATO kollektive forsvar.
Brigaden består af en stab, tre kampbataljoner, en føringsstøttebataljon, en logistikbataljon, en panseringeniørbataljon, en artilleriafdeling og et militærpolitikompagni. Stab 1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 10
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 12
8. april 2024 11
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 10
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11
28. marts 2024 11
27. marts 2024 11