Varehuschef, [xxxxx] Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi søger en Varehuschef til Kvickly i Køge

Er dit mål at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive varehuschef i Kvickly. Det er nemlig det, vores moderne butikker repræsenterer både i forhold til økonomi, kompleksitet, IT-landskab, salg og ikke mindst lederskab.

Kan du se dig selv med ansvaret for mere end 60 medarbejderes trivsel, sparre med 17 andre dygtige uddelere og varehuschefer i distriktet og samarbejde med fageksperter på Servicekontoret? Og har du lysten og viljen til at involvere dig i lokalområdet og sikre en positiv udvikling af butikken? Du bliver en del af et varehus med over 60 medarbejdere. By butik på 2600 m2, med indgang direkte ud til den pulserende gågade, hvor der 2 gange om ugen er liv og glade dage til ugens torvedage.

Coops strategi om vækst, glade medarbejdere og kunder er din ledestjerne

Du skal nemlig både få dine medarbejdere og din butik til at blomstre. Du er god til at uddelegere og involvere alle, for du ved, at det er vejen til et godt arbejdsmiljø og gode resultater – og ikke mindst fællesskab. Du vil blive målt på dine evner til at skabe overskud og skabe en butik, hvor det er godt og inspirerende at være medarbejder og kunde.

I samarbejde med din ledergruppe er det dig, der:

  • står for den daglige ledelse og vidensdeling, der skaber fremdrift og udvikling
  • skaber gode resultater sammen med dine medarbejdere
  • rekrutterer, onboarder og sikrer den rigtige sammensætning af teams
  • spotter dine medarbejderes talenter og motiverer dem, så de kan udvikle sig
  • planlægger, afholder og følger op på lokale og centrale kampagner

Du er god til mennesker

Du ved, at dine medarbejdere er din vigtigste ressource og sikrer deres trivsel, udvikling og interne rekruttering til Coops mange karrieremuligheder. Du forstår og værdsætter værdien af diversitet og sikrer nærvær og empati i din ledelse. Du kender dine medarbejdere – og de kender dig.

Dit mindset er vejen til succes

Selv om du tit skal handle kortsigtet, så tænker du langsigtet og strategisk. Det kommer også til udtryk i den lokale forretningsplan, som du udarbejder, udvikler og efterlever. Med din store ledelseserfaring fra detail håndterer du hele den operationelle ledelse, som struktur og fokus er en del af. Som en moderne leder kan du samtidigt skabe et arbejdsmiljø med "højt til loftet", gode dialoger og spændende udviklingsmuligheder – og så er du god til netværk og relationer. Du er ikke bleg for at spørge om hjælp, ligesom du altid selv er klar til at give en hånd med.

Du sælger både gode varer og gode værdier

I Kvickly brænder vi for at gøre hverdagen lettere, sundere og mere økologisk og bæredygtig. Og det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er der altid gang i nye projekter, som du skal være med til at massere ind i kundernes hverdag. Det kan du, fordi du er engageret, går forrest og kan være ambassadør for alt lige fra bæredygtig emballage, dyrevelfærd og til nemmere måltider i en travl hverdag. Samtidig har du friheden til at sætte dit eget præg på butikken, ligesom du også har din egen lokale bestyrelse at sparre med.

Nyd de bedste forudsætninger for både personlig og faglig udvikling – og attraktive personalegoder

Hos os har du adgang til både personlig og faglig uddannelse og udvikling, samt inspirationsmøder med både fagfolk indenfor vores respektive sortimenter og din salgschef og kolleger. Samtidig får du gode og fleksible arbejdsforhold, og også personalegoder som fx personalerabat og adgang til feriehuse til meget fordelagtige priser.

Spørg løs, hvis du vil med på holdet

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til Salgschef Frank Holstebroe, mobil 2348 8006/ [email protected] eller HR-forretningspartner Jan Binau, mobil 2893 6234/ [email protected]

Er du vores nye varehuschef, så send din ansøgning via "Søg job" – vi afholder samtaler løbende.

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7724907b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Køge
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2