Stabschef til Beredskabsstyrelsen Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du stærke chefkompetencer, og kunne du tænke dig at være souschef og personaleansvarlig ved et stort beredskabscenter? Har du viljen og evnen til at sætte retning for din afdeling, hvor der både er styr på administration og udvikling af beredskabet? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Herning, og vi udgør det statslige overbygningsberedskab i Midtjylland. Primæropgaven er operativt udrykningsberedskab, herunder uddannelsen af ca. 120 redningsspecialister om året, samt udvikling og vedligeholdelse af uddannelserne for ca. 125 frivillige.

I tillæg hertil har Beredskabsstyrelsen Midtjylland et logistikcenter, som til dels understøtter Beredskabsstyrelsen Midtjyllands daglige drift, og dels understøtter logistikcentret det samlede operative virke i Beredskabsstyrelsen nationalt og internationalt. Vi har speciale i internationalt beredskab og forestår udvikling og vedligeholdelse af Beredskabsstyrelsens internationale materiel, ligesom vi foretager klargøring og deployering af materiel og udstyr til Beredskabsstyrelsens internationale operationer.

Om stillingen

Du bliver chef for Beredskabs- og Sekretariatsafdelingen, og du er samtidigt personalechef for hele beredskabscenteret.

Du indgår tillige i chefgruppen ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland, og du skal indgå i – og bidrage positivt til – et velfungerende ledelsesteam. Beredskabs- og Sekretariatsafdelingen varetager desuden centrets sikkerhedstjeneste og koordineringen af beredskabscentrets bygge- og anlægsaktiviteter i samarbejde med etablissementspartneren under Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Centrale opgaver i stillingen er:

• Souschef ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland.
• Chef for Beredskabs- og Sekretariatsafdelingen.
• Udvikling af centrets operative beredskab og specialberedskaber, herunder de vagthavendes kompetenceudvikling.
• Indgår i turnus som chefvagt (rådighedsvagt) med de øvrige chefer ved afdelingen.
• Personalecheffunktion for hele centret herunder rekrutteringer, fratrædelser, lønaftaler, opfølgning på FOKUS, udviklingssamtaler samt øvrige personalesager.
• Opfølgning på gældende administrative vejledninger, bestemmelser.
• Opfølgning på administrative systemer som DeMars, Rejs, Tidsstyring, Workzone og E-rekruttering.
• Lønsums- og driftsstyring i dialog med BRS HQ, herunder månedlige opfølgninger.
• Sikre at Beredskabsstyrelsen Midtjylland følger op på aktuelle sager herunder overholder fastsatte deadlines.
• Sikre beredskabscenterets mødeaktivitet i de lokale beredskabsstabe, FVST og de kommunale redningsberedskaber.
• Sagsbehandling fx aktindsigtsanmodninger, borgerhenvendelser, anmodninger fra Beredskabsstyrelsen og øvrige.

Om dig

Du er sektionschef og har gennemført MMS eller anden ækvivalerende uddannelse. Er du erfaren sektionsleder uden at have gennemført det førnævnte, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling. Du har god indsigt i Beredskabsstyrelsens samlede opgaveløsning fra flere forskellige leder- og/eller cheffunktioner.
Du er en handlekraftig leder, der trives med at træffe og implementere beslutninger i en travl hverdag. Du er en holdspiller og er god til at samarbejde, motivere og udvikle andre.
Som personalechef er du en nøglespiller på arbejdspladsen ift. at sikre den gode tone, forebygge krænkende adfærd, mobning mm.
Du har forståelse for politisk ledede organisationer og er stærk til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.
Du arbejder struktureret med fokus på høj faglighed. Det er vigtigt at du i kortere perioder kan håndtere og prioritere mange opgaver i pressede situationer. Det er en fordel, såfremt du har kendskab til DeMars som styringsværktøj.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter sektionschefer.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er sektionsleder og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som sektionsleder mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som sektionschef kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse, samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, brigadechef Nicolai Rauhe Kristensen på telefon 2553 5827. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 5. februar 2023, samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler
samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet,
Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1