Information manager og operationsofficer ved Planlægningssektionen i 1. Brigade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Brænder du for operative processer og Information Management? Vil du udvikle dine taktiske kompetencer på troppeenhedsniveau? Kan du lide at arbejde selvstændigt, have ansvar og vil du være en del af et godt hold? Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit præg på udviklingen af 1. Brigade?
Så er stillingen som information manager og operationsofficer ved Planlægningssektionen (G5) i 1. Brigade helt sikkert noget for dig!

Om os

1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro og består af en stab på ca. 40 officerer, som alle er specialister fra hele Hæren. Vi arbejder ofte på tværs af fagområder, hvorfor det er vigtigt at være helhedsorienteret og opsøgende.

Hverdagen er præget af et godt socialt sammenhold, humoristisk omgangstone og et højt aktivitetsniveau. Stabens faste faciliteter ligger på Dragonkasernen i Holstebro, men vi er også ofte i resten af Danmark i forbindelse med uddannelse og kontrol af de enheder, der er underlagt 1. Brigade.

Vi arbejder hen imod at være Hærens kampklar troppeenhed, der skal kunne deployeres og indsættes i rammen af NATO’s kollektive forsvar. Det betyder, at vores primære opgave er at uddanne både os selv og vores enheder hen imod internationale missioner og beredskaber.

Tjeneste ved 1. Brigade vil give dig en stor forståelse for NATO-operationer, alle Hærens specialer og operationer på Brigadeniveau.

Om stillingen

Planlægningssektionen i 1. Brigade består i den daglige struktur af en chef, fire stabsofficerer og en militærjurist.

Under operativ indsættelse indgår du i brigadens planlægningscenter og refererer fortsat til chefen for Planlægningssektionen. Du vil være ansvarlig for al Information Management (IM) i planlægningscenteret, herunder bl.a.:

- Udgående og indkommende operativ kommunikation:
- Befalinger, varsler og øvrige operative produkter til og fra foresatte, naboer og brigadens dispositionsenheder.
- Requests for Information (ofte kaldt RFI’er).
- Øvrig kommunikation (mails m.v.).
- Styring af befalingsskabeloner, kalker m.v. i SitAware i forbindelse med stabsarbejde. Hertil kommer også, at du ofte vil skulle hjælpe med at styre tiden under stabsarbej-det.
- Styring af SharePoint på det operative netværk, herunder layout, funktionalitet og op-dateringer af alle informationer.

For at kunne løse ovenstående opgaver vil du indgå i et tæt samarbejde omkring IM med brigadens operationscentre og dispositionsenheder. Ligeledes vil du arbejde sammen med besætningerne på føringskøretøjerne, således opgaverne løses på det mest passende funktionsniveau.

Din primære opgave vil være at udvikle og koordinere processer og procedurer i samspil med brigadens dispositionsenheder og derigennem bidrage til føringen af brigaden. Du vil få et indgående kendskab til hvordan brigadeoperationer planlægges og gennemføres i rammen af det nye føringskoncept.

Brigadens operative hovedkvarter deltager normalt i to til tre større aktiviteter i løbet af året. Derudover gennemføres flere interne stabsarbejder og doktrindage, som har til formål at træne og videreudvikle interne føringsprocedurer og taktik. Du vil i den sammenhæng skulle implementere de processer og procedurer, som du udvikler, gennem uddannelse af resten af staben.

IM vil være det ubetingede hovedområde for dig, men du kan ligeledes få del i sektionens andre opgaver. Dette kan være at:
- Virke som projektofficer for større brigadeaktiviteter.
- Bidrage til udviklingen af brigadens føringskoncept, blandt andet gennem arbejdet med at digitalisere Hæren.
- Arbejde med taktik og doktrin samt bidrage til udarbejdelse og opdatering af briga-dens SOP, SOI og interne stabsuddannelse.

Stabens vanlige ugerytme er tilstedeværelse tirsdag, onsdag og torsdag, med mulighed for hjemmearbejdsdag om mandagen og fri eller hjemmearbejdsdag om fredagen. Stillingen indebærer øvelsesaktivitet og i moderat omfang tilstedeværelse uden for normal arbejdstid – begge dele både i Danmark og i udlandet.

Der er mulighed for at læse enten OFU og/eller MMS i stillingen. Vilkårene forhandles individuelt, og der tages hensyn til den øgede arbejdsbelastning i.fm. OFU/MMS.

Der vil være mulighed for at aftale midlertidig tjeneste med de ydelser og kompensationer det medfører. Derudover kan der f.eks. aftales indkvartering og mulighed for at arbejde under togtransport.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført Føringskursus eller tilsvarende. Såfremt du er premierløjtnant og er i gang med eller parat til Føringskursus, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Har du ambitioner om optagelse på OFU og/eller MMS, er stillingen velegnet for dig, som ønsker afprøvning i og bedømmelse af en operativ funktion.

Den vigtigste kvalitet ved dig er, at du kan anvende struktur til at skabe orden. Samtidig bør du have øje for, at struktur er et middel og ikke selve målet.
Besidder du disse evner, støtter vi dig i at opnå de nødvendige kompetencer gennem uddannelse og sidemandsoplæring. Der er en fordel, at du har forudgående brugerkendskab til SitAware-suiten og Microsoft SharePoint.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Der er tale om en fast stilling med tjeneste på Dragonkasernen, Holstebro. Det vil ud fra en helhedsbetragtning være muligt at aftale midlertidig tjeneste som beskrevet i ”Om stillingen”.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til sektionschef major Peter Faurholt-Nielsen; [email protected], 728 23050.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er 22. oktober 2023. Samtaler planlægges gennemført herefter i Oksbøl eller på VTC. Tiltrædelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juni 2024 14
31. maj 2024 12
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 10
26. maj 2024 12
25. maj 2024 12
24. maj 2024 12
23. maj 2024 12
22. maj 2024 11
21. maj 2024 11
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 5
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 11
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 9