HR-kollega til Specialoperationskommandoen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Vil du være med til at udvikle og drive den strategiske HR-rådgivning ved Specialoperationsstyrkerne? Er du motiveret for at arbejde med ledelse samt udvikling og fastholdelse af medarbejdere på et strategisk plan? Så har du nu muligheden for at blive vores nye HR-partnerkollega.

Om os

Vi er tre dedikerede medarbejdere i HR-partnerteamet placeret på henholdsvis Flyvestation Aalborg og Marinestation Kongsøre. Vores mission er at støtte specialoperationsstyrkernes chefer og ledere med strategisk HR-rådgivning samt operationalisering og implementering af HR-strategien.

Om stillingen

Som HR-partner bliver du en nøgleperson for både Frømandskorpset og Jægerkorpset ved Specialoperationskommandoen. Afhængigt af om din bopæl er i Jylland eller på Sjælland vil du få tjenestested enten på Flyvestation Aalborg eller Marinestation Kongsøre.

Dine primære ansvarsområder inkluderer direkte HR-rådgivning og støtte til chefen for Frømandskorpset og chefen for Jægerkorpset samt til begge korps' øvrige chefer og ledere.

Du vil indhente specialviden fra kolleger i HR-partnerteamet og Forsvarsministeriets Personalestyrelses hovedkontor i Ballerup, som er afgørende for at kunne rådgive inden for ansættelsesprocesser, udnævnelser, kompetenceudvikling, lønprocesser, seniorpolitik og overenskomster. Stillingsindholdet tilpasses kontinuerligt den lokale chefs behov og dine kompetencer.

Rammen for HR-understøttelse og rådgivning af korpsets indsatser er hel overordnet: Rekruttering, kompetenceudvikling, fastholdelse og afvikling af medarbejdere ved Frømandskorpset og Jægerkorpset.

Du forventes at have månedlige tjenesterejser (nationalt) til enten Aalborg eller Kongsøre, alt efter på hvilket tjenestested du ansættes. Du vil have mulighed for selv at influere på din arbejdstilrettelæggelse inklusive hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er en erfaren kaptajn eller kaptajnløjtnant med ledelseserfaring samt interesse inden for HR-området. Ideelt set er du i gang med eller har søgt optagelse på Master i militære studier og søger en attraktiv studiestilling.

HR Partnervirket forudsætter evnen og lysten til dialog og relationsopbygning samt faglig viden om og indsigt i Forsvarets virke, styring og forvaltning. Du forventes at have en positiv og proaktiv tilgang til arbejdet og have evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.

Du har solide IT-færdigheder, især inden for Microsoft Office, og gerne erfaring med WorkZone og SAP (DeMars).

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for HR-partnerelementet, major Lars Buhl Christiansen på telefon 728 19530.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2023.- Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 43 – 44. Tiltrædelse forventlig den 1. januar 2024. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FPS:
Vi rekrutterer og fastholder kompetente ansatte til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger for Danmarks sikkerhed, og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren.
Vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med fokus på udvikling. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Det kræver mere end almindelig HR.
Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1