Vil du være med til at rekruttere fremtidens fængsels- og transportbetjente?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Vil du arbejde med en opgave, der gør samfundet tryggere og øger sikkerheden i de danske fængsler? Har du lyst til at arbejde med rekruttering på et højt fagligt niveau og tiltrække fremtidens nye fængselsbetjente og transportbetjente? Og vil du være en del af et team, som vægter trivsel og faglig udvikling højt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har travlt i vores rekrutteringsteam og mangler en god kollega. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for rekrutteringsdisciplinen. Den ene dag screener, tester og interviewer vi kandidater for at sikre, at vi ansætter de bedst egnede fængselsbetjente og transportbetjente. Den næste dag deltager vi på jobmesser og holder oplæg for skoler og uddannelsesinstitutioner om jobbet og vores uddannelser.

Hvad tilbyder vi?
Du vil blive en del af et team, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og professionelt med en opgave, som har stor betydning for kriminalforsorgen og for samfundet. Du får en høj grad af medbestemmelse og indflydelse på dine opgaver og ansvarsområder, og så får du:

  • En dagligdag, som veksler mellem arbejdspladsen i Møgelkærs grønne omgivelser, spændende formidlingsaktiviteter og roen på din egen hjemmearbejdsplads
  • Et engageret team der sætter barren højt for trivsel, faglighed og balance
  • Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt med en samfundskritisk opgave

Hvem leder vi efter?
Vi brænder for rekrutteringsfaget og forventer, at du gør det samme. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du kan have en relevant videregående uddannelse, en uniformeret baggrund eller noget tredje. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med rekruttering eller med at afholde strukturerede samtaler med dig som interviewer. Du er fagligt dygtig, udadvendt, og så er du god til at kommunikere og formidle budskaber – om det er på jobmesser, til interviews eller på vores præsentationslastbil.

Vi forventer desuden, at:

  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver inden for rammen af en 37 timers arbejdsuge
  • Du er omstillingsparat og god til at samarbejde
  • Du udviser initiativ og tager ansvar for dine egne og teamets opgaver
  • Du kan fungere i en politisk styret organisation

Dine primære opgaver
Din kerneopgave vil først og fremmest omhandle rekruttering, herunder at screene, teste og interviewe kandidater til vores uniformerede uddannelser. Du bliver grundigt instrueret i vores rekrutteringsproces, og du bliver certificeret i at anvende forskellige testværktøjer. Du skal også være klar på at deltage i formidlingen af vores job og uddannelser på fx jobmesser, folkemøder og have mod på at holde oplæg på uddannelsesinstitutioner og skoler. Du må derfor forvente en del rejseaktivitet og arbejdstid, som jævnligt falder uden for normal kontortid, herunder også i weekender.

Hvem er vi?
Stillingen er på skolen i Møgelkær, som ligger sydøst for Horsens. Du bliver ansat i Koncern Rekruttering og Kompetencer (KRK), der er en del af Center for HR og Uddannelse i Direktoratet for kriminalforsorgen. Du vil få gode kolleger, der bl.a. er placeret centralt i kriminalforsorgens direktorat i hjertet af København og på skolerne i Møgelkær og Birkerød i Nordsjælland. Koncern Rekruttering og Kompetencer beskæftiger 35-40 ansatte og varetager følgende tre hovedopgaver:

  • Rekruttering af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre, inkl. centrale markedsføringsaktiviteter
  • Strategisk kompetenceudvikling, efteruddannelse og kursusadministration for kriminalforsorgens medarbejdere
  • Uddannelse i programvirksomhed, risiko- og tilsynsværktøjer, indsatser rettet mod forebyggelse af nedslidning samt psykologisk kriseberedskab

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. oktober 2023.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for kriminalforsorgen.
Tjenestestedet er Koncern Rekruttering og Kompetencer, Uddannelsescentret i Møgelkær, Møgelkærvej 18 B, 7130 Juelsminde. Som nævnt, skal du dog forvente en del rejseaktivitet i hele landet i forbindelse med interviews, events og øvrigt opsøgende arbejde.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til enhedsleder for rekruttering Kenneth Haubro Andersen på tlf.: 72 55 39 33 eller mail: [email protected], eller rekrutteringskonsulent Lars Rasmussen på tlf.: 72 55 39 95 eller mail: [email protected].

Ansøgning
Ønsker du at søge stillingen, så send ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale senest søndag den 23. juli 2023.
Vi forventer at afholde samtaler ugerne 31-32-33.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Juelsminde
  • Søndag den 23. juli 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0