Kompagnibefalingsmand til Vagtkompagniet ved Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du rollemodel og kan du gennem din fremtræden og handlinger blive bredt respekteret? Kan du udvikle og dermed levere den afgørende ressource i Vagtkompagniets og dermed Livgardens samlede opgaveløsning?

Du er chefen for Vagtkompagniets nærmeste rådgiver og sparringspartner i alle forhold vedrørende personel ved Vagtkompagniet, du kan formidle chefens ledelsesbudskaber og holdninger. Du er en selvstændig og intellektuelt stærkt funderet befalingsmand med stærke lederegenskaber og har evnen til at opnå resultater.

Om os

Vagtkompagniet er en selvstændig underafdeling direkte under chefen for Den Kongelige Livgarde.

Vagtkompagniets primære opgave er at indsætte soldater til den nationale skarpe operation omkring Kongehuset og i rammen af Vidar.

Vores målsætning er at indsætte handlekraftige soldater af høj kvalitet, der er selvtænkende og til en hver tid er klar til at løse kompagniets pålagte opgaver.

Kompagniet består pt. af ca. 360 værnepligtige gardere, der bestrider tjenesten i fire måneder ad gangen, samt ca. 90 fastansatte. Personellet er fordelt på en Kommandodeling, fire vagthold og et professionelt Tambourkorps.

Kompagniet er kendetegnet ved yderst dedikerede medarbejdere på alle niveauer, hvor professionalisme er i højsædet.
Vagtkompagniet har til huse på Livgardens Kaserne i København, centralt beliggende nær Rosenborg Slot og Nørreport Station.

Om stillingen

Som kompagnibefalingsmand ved Vagtkompagniet Den Kongelige Livgarde er du ikke blot kompagnibefalingsmand ved kompagniet - du er også en central figur og rollemodel i et traditionsrigt regiment.

Det tillægges derfor stor vægt, at du har faglig dybde og professionalisme, ikke kun inden for den blå tjeneste men også inden for Livgardens resterende opgaveportefølje.

Du er chefen for Vagtkompagniets nærmeste rådgiver. I omtales som Vagtkompagniets Command Team.

Du skal sparre med chefen samt understøtte og eksekvere chefens hensigter i kompagniets alsidige opgaveportefølje med følgende opgaver:

- Rådgiver og sparringspartner for Chefen for Vagtkompagniet i alle spørgsmål vedr. alt personel ved Vagtkompagniet.
- Indgå i Command Team med Chefen for Vagtkompagniet.
- Forestår strategisk kommunikation til stampersonel ved Vagtkompagniet, og formidler såvel Vagtkompagniets som Livgardens ledelsesbudskaber og holdninger.
- Ansvarlig for kompetenceudviklingsstrategien for befalingsmandskorpset ved Vagtkompagniet.
- Ansvarlig for implementering af befalingsmandsstrategien ved Vagtkompagniet.
- Ansvarlig for hvervning til befalingsmandskorpset ved Vagtkompagniet og til resten af Livgardens enheder.
- Delingsfører for kommandodelingen ved Vagtkompagniet.

Som kompagnibefalingsmand er du kompagniets ”ældste befalingsmand” og dermed først blandt ligemænd.

Du bærer dette ansvar, fordi du har en bred og velfunderet tjeneste ved regimentet, og fordi du er det gennemgående kraftcenter, som kan holde og sikre den rigtige og korrekte kurs. Du er personificeringen af det lange seje træk, og du bærer og viderefører Vagtkompagniets historie og vores værdier.

Du er, og skal være, synlig – og der bliver set på dig! Du er det gode eksempel, både ved Vagtkompagniet som ved resten af regimentet, og du går altid forrest.
Du skal være en rollemodel, der drager omsorg for såvel de værnepligtige, konstabelgruppen samt for befalingsmandskorpset ved kompagniet.

Som i enhver operativ enhed må du påregne en meget varieret, uforudsigelig og krævende tjeneste med ”lange dage” og blå vagter.
Dine primære samarbejdspartnere vil være kompagnichefen, chefen for Den Kongelige Livgarde og dennes stab, regimentsbefalingsmanden, bataljonsbefalingsmanden fra henholdsvis I/Den Kongelige Livgarde og II/Den Kongelige Livgarde, kompagnibefalingsmændene, kompagnicheferne på tværs af bataljonerne. og regimentets øvrige befalingsmænd,

For at kunne bestride stillingen forventes det, at du er selvstændig og kan føre og lede efter gældende bestemmelser og anvisninger fra din nærmeste fører, som er chefen for Vagtkompagniet.

Om dig

Du er seniorsergent og har gjort tjeneste som befalingsmand af linjen i ca. 15-20 år, heraf ca. 6-8 år i graden seniorsergent. Derudover skal du have gennemført en uddannelse på minimum uddannelsesniveau 5 på ”kvalifikationsrammen for livslang læring”. Du kan dog efter en konkret individuel vurdering ansættes på en uddannelsesaftale, såfremt du ikke opfylder uddannelseskravet.

Det forventes, at din gerning kendetegnes ved en høj grad af initiativ, analytisk tænkning, selvstændighed, ansvarlighed, samarbejde og udvikling af dine befalingsmænd.
Det er helt afgørende, at du er ærlig og punktlig, samt dine militære holdninger og fremtræden er uangribelige.

Du agerer loyalt og problemfrit, og dit virke skal hvile på et stærkt militærfagligt og ledelsesmæssigt fundament.

Du kan lide at arbejde i en enhed hvor arbejdspresset til tider er højt, og hvor faglig dygtighed er i højsædet
Du skal aldrig skubbes i gang; du er i fart og du er ustoppelig. Du viger ikke tilbage for svære beslutninger, og du er ikke magtforskrækket.

De fire væsentligste FOKUS kompetencer i din stilling er: Udvikling af andre, nytænkning, samarbejde og fremtidsorientering.

Du er i besiddelse af en bred erfaring fra flere forskellige tjenesteområder, og har gjort tjeneste på delings-, kompagni-, bataljons og regimentsniveau. Det vil i den henseende være en fordel, at du har forrettet tjeneste som vagtholdsfører og kompagnibefalingsmand ved en underafdeling, og at du har arbejdet i en stab såvel hjemlig som udsendt, da du både i skrift og tale vil komme til at kommunikere bredt ud ved Livgarden og hæren.

Det forventes, at du har været udsendt. Du er ærlig, udfordrende og en loyal sparringspartner om stort og småt. Du er en befalingsmand som er sig bevidst om vores kernekompetencer.
Du er loyal, fagligt velfunderet og stræber altid efter, at levere gode opgaveløsninger og resultater.

Det er et krav, at du er min. 175 cm. høj, som mand eller 169 cm. høj som kvinde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til chefsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være København.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Vagtkompagniet major H.C. Rørvang på telefon 29 90 53 14, eller regimentsbefalingsmand chefsergent L. Risdahl på telefon 41 38 51 02.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Steen Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail: [email protected]

Såfremt du er udpeget til international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 23. juli 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt herefter.

Stillingen er til besættelse 1. september 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er et infanteriregiment med mange traditioner præget af de to operative opgaver: Vagten om Majestæten og de kongelige slotte og palæer samt levering af kampenheder til felthæren. Udover uddannelsen af værnepligtige, der forestår vagten om Kongehuset, leverer Den Kongelige Livgarde også soldater til den professionelle kampenhed – I/Den Kongelige Livgarde, der tilhører 1. Brigade. Livgarden har enheder på Garderkasernen i Høvelte og Livgardens Kaserne i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 23. juli 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0